Acasa Revista Presei Revista presei. Şova a mai scăpat o tură de arestul preventiv

Revista presei. Şova a mai scăpat o tură de arestul preventiv

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Senatorul Dan Şova a scăpat din nou de arestul preventiv, după o nouă respingere a încuviinţării acestuia de către Senat, conform Ziare.com. Vă daţi seama cât de mare este miza prinderii la uşă a degetelor acestui om?

dan sova vot senatKlaus Iohannis după votul pro-Şova din Senat: „Atunci când este vorba de statul de drept, este din ce în ce mai greu de lucrat cu acest Parlament şi această majoritate”. Întrebare: dl. preşedinte are impresia că în mandatul predecesorului său a fost mai uşor, la fel de greu sau mai greu?

Ultima bancă aflată în mare criză despre care s-a scris foarte mult este HSBC, conform Bursa. Britanică, dar în fapt transnaţională (englezii n-au fost niciodată capabili să facă o mare afacere de succes decât exportând-o).

Face parte din redefinirea noţiunii de bancă în lumea de după această criză, în a cărei prelungită depresiune suntem acum.

Curierul naţional notează că FIFA este pe cale să-şi piardă, unul câte unul, cei mai mari sponsori, din cauza marelui scandal în care este implicată. Au grijă responsabilii corupţi ai Federaţiei, care nu se dau duşi o dată cu toată gaşca lor de escroci.

Joseph Blatter şi-a dat demisia din funcţie, după ce a fost reales în fruntea FIFA, explică Mediafax. Convingerea noastră este că omul a ales conştient să fie reales, ca apoi să demisioneze, pentru ca până la organizarea de noi alegeri să aibă timp să-şi pregătească un succesor de încredere. Mizele financiare sunt cu multe zerouri. Probabil că va urma şi arestarea lui Sepp.

Adevărul lansează ipoteza că lista celor cinci aşa-zişi indezirabili este de fapt un semnal dat actualilor puternici ai României, cu ţintă spre anumite instituţii din ţară: operatorul naţional de transport al gazului; Preşedinţia; Marina Militară; Ministerul de Externe; românii basarabeni. Are sens această explicaţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult