Acasa Revista Presei Revista presei. Stelian Tănase ar urma să fie mazilit

Revista presei. Stelian Tănase ar urma să fie mazilit

scris de Florin BUDESCU
16 afisari

Laura Georgescu e ţinută de parlamentari cu capul deasupra apei, iar primul ce va fi mazilit se pare că este Stelian Tănase, conform România liberă. Deja se caută un înlocuitor. Ştiri pe surse afirmă că Sorin Oancea a refuzat să fie el acela.

Stelian Tănase i-a scris lui Iohannis, cerându-i să salveze TVR

Stelian Tănase i-a scris lui Iohannis, cerându-i să salveze TVR

Mihai Stănişoară s-ar fi retras din Parlament pentru că va fi numit în fruntea Serviciului de Informaţii Externe, susţine Naţional. După ce a trecut de la PDL la PNL, Stănişoară a mai făcut un salt şi a aterizat la PLR-n curte, la Tăriceanu.

EvZ spune povestea şefului RAAPPS multiguverne Georgian Surdu, care pre toţi i-a uns, tuturor le-a pus sare pe coadă, iar acum a fost capsat de către procurorii DNA.

După ce retailerii au reacţionat înainte de introducerea TVA la 9% prin mărirea preţurilor, astfel încât pe 1 iunie să scadă fals preţurile după scăderea TVA, Ponta a reacţionat, ameninţând cu introducerea de taxe punitive foarte mari, conform Mediafax.

Este o mare eroare de politică economică să scoţi măciuca la o transnaţională. Vom explica aceastaaici, după ora 15.01.

Încă un reprezentant al majorităţii guvernamentale, deputatul Ion Ochi, nu poate face cunoştinţă cu procurorii DNA pentru că nu aleşii nu vor să dea aviz favorabil, explică Puterea.

Gândul face un story al celor trei ani de guvernare marca Ponta şi al celor opt episoade negre pentru Justiţie generate de el şi de coaliţia sa toxică.

Surse citate de Bursa vorbesc despre un sechestru pe antrepozitul fiscal de la rafinăria Petrotel LukOIL. Greu, după mult timp, dar se pare că acum continuă ce a fost început în toamna anului trecut.

Consiliul de Administraţie de la Pandurii Târgu Jiu l-a demis din funcţie pe preşedintele Eugen Pârvulescu, care este suspectat că a aranjat meciul echipei, pierdut cu U Cluj cu 1-0, anunţă GSP.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult