Acasa Revista Presei Revista presei. Stelică Tănase vrea să mute Televiziunea Română

Revista presei. Stelică Tănase vrea să mute Televiziunea Română

scris de Florin BUDESCU
16 afisari

Preşedintele director general al SRTv, Stelian Tănase, spune că instituţia trebuie să se mute din sediul său de pe Calea Dorobanţilor, pentru a scăpa de patina comunistă. Conform Economica.net, dacă mutarea are loc, miza imobiliară a terenului rămas liber este uriaşă.
stelian tanase tvrSe ştia de mult că sunt samsari care ţintesc acest teren, nu se poate spune cu exactitate dacă Tănase le reprezintă interesele.
În acest timp, jurnalistul Adelin Petrişor din TVR acuză cenzura pe o ştire dată de el, dictată chiar de către Stelian Tănase însuşi. Conform Reporter Virtual, s-a sesizat membrul CNA Valentin Jucan.
Apare Partidul Primarilor, conform Ştiri pe surse. Când te uiţi cine ar fi fondatorii acestei chestii, îţi dai seama ce ar reprezenta PP dacă se va agrega: primarul din Turceni, cel din Rovinari… oamenii aceştia cred că vor avea succes la gorjeni.
Deputaţii şi senatorii, conform noii legi a salarizării, ar trebui să aibă o indemnizaţie de 9.000 de lei. Florin Iordache, pesedist, jurist, spune că trebuie, citat de Mediafax. Noi nu spunem că nu trebuie, doar că momentul este extrem de prost ales.
Nu acest Parlament, nu aceşti parlamentari, nu în acest moment şi nu astfel. Este o probă de tupeu incredibil, după cât de mult rău fac aceşti oameni din arcul guvernamental.
Sunt suspiciuni de corupţie la aeroporturile din Târgu Mureş şi Cluj, conform Curierului naţional. Ar fi vorba despre încălcarea legislaţiei ajutoarelor de stat.
RATB vrea majorarea tarifelor de călătorie şi gratuitate numai pentru pensionarii cu maximum 1.500 de lei pensie, explică Bursa.
Acum se decriptează de ce a lansat Sorin Oprescu ideea ca tot transportul RATB să fie complet gratis, exact înainte de blocarea conturilor RATB de către Fisc: ca să poată să spună acum: noi voiam tot gratis în Bucureşti, dar nu ne lasă bandiţii de la ANAF.
Adjunctul Poliţiei Rutiere şi încă şapte poliţişti au încercat să muşamalizeze un accident de circulaţie cu victime, în urma căruia una dintre victime suferit o intervenţie chirurgicală, conform HotNews. Acum, cei opt sunt propuşi pentru arestare preventivă.
Insulele Aland din Marea Baltică ar putea fi spaţiul geopolitic al unei noi descinderi cu „omuleţi verzi” din partea Rusiei, spune Ştirile ProTV.
Pe scurt, insulele acestea sunt locuite de etnici sudezi, dar au un statut aparte, de autonomie în cadrul statului finlandez. Iar Finlanda nu e stat membru NATO. Principiul lui Putin, desigur, să loveşti ariciul unde are burta moale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult