Acasa Revista Presei Revista presei. Stelică Vodă vrea mai puţin Băsescu pe TVR

Revista presei. Stelică Vodă vrea mai puţin Băsescu pe TVR

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Director general interimar al TVR, Stelian Tănase este iritat de faptul că președintele Traian Bǎsescu a apărut prea mult la televiziunea naționalǎ.

Revista presei. Stelică Vodă vrea mai puţin Băsescu pe TVR (foto:paginademedia.ro)

Cronica română: Stelian Tănase, iritat de faptul că președintele a apărut prea mult la TVR ”Haiul continuă. Presidentul nostru apare iar la televiziunea sa de casă TVR. Buuun ! Jurnalista pe care a căzut măgăreaţa să se facă a-i lua un interviu s-a rezumat politicoasă să dea din cap şi să-şi arate gropiţele din obraji. Nefiind totuşi deranjat de nimeni şi nimic, Băsescu s-a enervat. A atacat la baionetă diverşi”

Adevărul: Masoneria e “de interes public“ în România: Marea Lojă a primit de la Guvern un teren lângă Romexpo pentru ridicarea unei clădiri ”Un teren în suprafaţă de 2.500 metri pătraţi de pe Bulevardul Expoziţiei din Capitală, din vecinătatea complexului Romexpo, a fost acordat de Guvern Marii Loje Naţionale spre folosinţă gratuită pentru 49 de ani, pentru construirea unei clădiri «de interes public»”

Curentul: Senatorul PSD Victor Mocanu, judecat pentru afaceri păguboase cu aparatură medicală ”Senatorul PSD Victor Mocanu a fost trimis vineri în judecată de DNA, pentru încheierea ilegală a opt contracte pentru furnizarea de echipamente medicale la Maternitatea Buzău, care a fost inaugurată acum un an și jumătate și este tot nefuncțională”

EvZ: Republica Penalilor. Fost baron de Buzău, judecat pentru o inaugurare fantomă ”Senatorul PSD Victor Mocanu a aprobat închirierea mai multor echipamente medicale pentru a dota o maternitate din oraş înainte de alegerile locale din 2012. Consiliul Judeţean nu a organizat licitaţie, iar fi rma aleasă a pus un adaos de 260%“

Gândul: Stenograme în dosarul deputatului fugar: ”La orice partid se cere nişte bani, mi-a cerut nişte bani ăştia. Şi zice bă, dar tu ce eşti vreun prost pe aici?” ”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, serviciul teritorial Ploieşti, au început urmărirea penală faţă de deputatul PC  Coman Gheorghe, acesta fiind surprins în flagrant pe 18 decembrie  când primea 3.140 lei. În momentul intervenţiei procurorilor, deputatul a fugit cu maşina în care se afla. El a fost prins pe DN1 fiind dus la audieri la DNA Ploieşti”

Naţional: Valentin Dorobantu a pompat banii din CFR Calatori in contul din Panama! “Managerul CFR Calatori a intrat in atentia procurorilor anticoruptie, pe langa alte nenumarate spete, si pentru faptul ca, din 152 de contracte acordate in mandatul sau, doar unul dintre acestea a fost atribuit in urma organizarii unei licitatii“

România liberă: Scrisoare SUA către OSCE: Atenţie la modificările Codului Penal din România! “Ambasadorul american în cadrul OSCE, Daniel Baer, semnalează într-o scrisoare către statele membre ale organizaţiei derapajele din România. Printre acestea se numără modificările aduse de parlament Codului Penal şi colindul anti-semit de la TVR“

Bursa: Băsescu: “România a afirmat intenţia de participare la Uniunea bancară” ”Şeful statului a precizat că a constatat că a fost adoptat regulamentul privind Mecanismul unic de Rezoluţie bancară, ceea ce înseamnă că cei doi piloni au regulament în acest moment”

Curierul naţional: Preţul aurului, în cădere liberă ”Preţul aurului a închis joi la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, de 1.193,6 dolari pe uncie, după ce Rezerva Federală a Statelor Unite a anunţat reducerea programului de achiziţii de obligaţiuni”

Puterea: Mihail Hodorkovski a fost graţiat de Vladimir Putin ”Fostul miliardar rus Mihail Hodorkovski, un adversar al preşedintelui rus, încarcerat de peste zece ani, a cerut graţierea lui Vladimir Putin sub presiunea serviciilor secrete, scrie cotidianul Kommersant în ediţia de vineri”

StareaPresei.ro

46 comentarii

UnUL 21-12-2013 - 09:56

Lacheul USL-inos își face treaba pentru care a fost pus acolo.

jan dinu 21-12-2013 - 10:20

Am vorbit cu — STELICA — in 1990 …din Dallas Texas …
sa-l sustinem …dar atunci inca nu stiam ca „baiatu ” e
sustinut de securitatea veche shi noua !!
Nu-i asha Stelica ca atunci nu-ti era frica ???
JD-USA

urbos 21-12-2013 - 11:20

Ma-ta e sustinuta de Securitate acolo unde e.

UnUL 21-12-2013 - 12:04

Ești un p o r c ordinar, Buboșel.

Antibasistul 21-12-2013 - 16:14

Doar basisti-s adevarați Porci ordinari!

Antibasistul 21-12-2013 - 16:15

basistii…porci ordinari!

Titircă Inimăbună 21-12-2013 - 16:22

@ Antimorfologicul-de-punctuatie

Foarte derutanta postare ai avut, nu mai stie omu ce sa creada!

Suna ca si cand ar fi o virgula sau un punct intre adevarati si porci, cam ca asa:

„Doar basisti-s adevarați, porci ordinari!”

sau

„Doar basisti-s adevarați. Porci ordinari!”

UnUL 21-12-2013 - 17:26

Groh, groh, zise Bășinel.

UnUL 21-12-2013 - 17:31

Da, Titircă, ce însemna punctuația! Și cum Bășinel habar nu are ce e aia și la ce folosește, ajunge la construcții și la ambiguități de acest gen. Cam ca în celebre construcție „„Hai să mâncăm copii!!”
VIRGULA SAU PUNCTUL CONTEAZĂ !!!

UnUL 21-12-2013 - 17:31

Scuze : „în celebrA construcție…”

Ad 21-12-2013 - 11:23

Ce zgarciti sunt masonii astia! Acolo sunt numai miliardari si nu isi cumpara nici macar un teren in afara Bucurestiului! Nici nu ma mira devastarea si incendierea casei marelui sef mason Mihail Sadoveanu pentru care nici macar un mason nu s-a gasit sa-i dea o tencuiala sau niste stalpi de sustinere.

teo 21-12-2013 - 12:18

Mai Pulica Voda ! TVR-ul nu este al tau si nici nu functioneaza dupa poftele tale ! TVR-ul pe care il PLATIM OBLIGATORIU TOTI ROMANII trebuie sa functioneze dupa cum vrea romanii si nu dupa cum vor partidele politice indiferent de ce parte a esicherului se afla !

UnUL 21-12-2013 - 13:01

„Pohta ce-am pohtit”, sau, mai exact, „pohta„ pe care a poftit-o USL-ul.

mircea 21-12-2013 - 13:25

si care este baiul Malacule tu pe cine propuneai:p-a Ioana-patru clase,pa Elena -lante si ghiule,Monika-kagebista,pa Paula YAKOB,Radu F(fricosu) Alesandru-analfabetu sau pa Maria specialista in Aleodor Manolea

Titircă Inimăbună 21-12-2013 - 13:34

Cui nu-I place nu are decat sa-si puna antena de bulgari, na!
Ia uita, a rasarit inca unul de dreapta.
Plus ca toti barbatii si-o tin pe stanga.

urbos 21-12-2013 - 15:37

Iar romanii, ma vierme basist, il vor mort pe Kior. Deci TVR sa mai dea imagini cu Kioru numai cand o fi hoit, iar tara-n sarbatoare.

UnUL 21-12-2013 - 15:54

Românii pe care îi reprezinți, vită. Adică pătura cea mai de jos, ce mai incultă, mai primitivă, mai idioată și mai nesimțită a acestui popor, cu maximum 8 clase, cu limbaj de vidanjor și intoleranță talibanică, adică tot ce are mai rău, mai jegos și mai urât acest neam. Un om demn de acest nume nu vrea moarte nimănui, nici măcar a unor ticăloși ca bătrânul kaghebist și criminal Ilici sau a infectului securist Felix. Pedeapsă, da, închisoare, da pentru aceste infecții umane, dar nu moarte.
Nici măcar unor gunoaie ca tine, cu gura plină doar de rahat și de blesteme, care pot provoca doar un infinit dezgust, nu le doresc moartea; deși, fără voi, România ar fi mult mai curată.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-12-2013 - 20:15
UnUL 21-12-2013 - 20:39

???

salut 22-12-2013 - 23:40

@ teo
Mai teo, „romanii vor ” , mai draga, nu „romanii vrea” ! Nu v-au spus la scoala de vara a pedelicilor?

urbos 22-12-2013 - 23:50

N-o fi tot gunoierul schizofrenic „unul”, parca ala scria asa.

UnUL 23-12-2013 - 00:00

Fost-ai, lele, când ai fost !

Cobra 21-12-2013 - 14:06

de cate ori a fost anul asta?? de 2 ori?? sa nu mai fie deloc…sa fie Plagiatorul si repetentii.

Marius 21-12-2013 - 16:06

Gratia vobis, et avertat MMXIV

salut 22-12-2013 - 21:10

Hehehe, buna si revista asta a presei. Te uiti dupa una, dai de alta.

In cateva postari anterioare am explicat cateva similitudini greu de inteles (daca nu fac parte dintr-un plan) intre situatia interbelica a Romaniei si cea actuala.

Am explicat ca, similar cu epoca actuala, sirul de dictaturi a inceput cu unul pus in fruntea statului legitim, conform canoanelor vremii (Carol al II-lea), ca, apoi, asta a deturnat si si-a subordonat valorile democratice si democratia incipienta din Romania, tot ca acum.

Ce alte similitudini?

Pai, faptul ca secatura dictatoare susmentionata si-a creat o „elita” – de fapt adunare de alte secaturi, numita camarila – care-l adulau…si-i dadeau legitimitate chiar si cand si-a pierdut-o.

Pai, „inchinarea” catre tot ce era occidental a secaturilor definite anterior (cu diferite nuante, pro-Hitler, pro-Franta, ca azi cand nu mai conteaza ca licuriciul e si putin dictator si lucreaza la distrugerea democratiei sub steaguri false -vezi pro-Bushismul de pana acum catva timp),

Ce ar mai fi?

Pai „lupta impotriva comunismului”. Nu ne ameninta nici un comunism in perioada interbelica, dar, daca tot nu esti era in stare sa construiasca ceva, macar sa gaseasca o „cauza” pentru care sa „lupte” idiotii utili. Situatie identica cu cea de astazi.

Evident, toate cele de mai sus nu se puteau face (ca si azi) fara o „elita” cuprinsa de frenezia licurismului, creiere moarte, dar extrem de vocale, expresie a dictaturii in devenire, elita care-si vinde tara in fiecare secunda ….pozand tocmai in patrioti, intelectuali, etc… adica exact in inversul a ceea ce sunt de fapt.

M-am intrebat mereu: daca partea cu „licurismul” si „pupincurismul” camarilei din trecut si „elitei” actuale este explicabila prin nulitatea intelectuala si sociala a componentilor ei si nevoia de prezervare a unui statut nemeritat, de unde vine partea cu tradarea?
De unde – si atunci, ca si acum – aceasta frenezie de a pune orice alt interes inaintea interesului romanesc, national sau local?

Ei bine, acest articol din curentul explica fenomenal acest „DE CE?” (pune un „h” in fata)

ttp://www.curentul.ro/2013/index.php/2013122094836/Actualitate/Regele-Mihai-ucigasul-elitelor-romanesti-via-Sasa-Brucan-Sidorovici-procuroarea-regala-sovietica.html

Raspunsul e simplu, e la indemana, articolul din „Curentul” il documenteaza perfect: si in perioada interbelica, ca si acum , „elitele” erau validate de catre evreime (daca cuiva i se mai pare o simpla coincidenta ca aceasta situatie a dus la pierderea unei treimi din Romania interbelica, atunci … nu mai ramane loc pentru comentarii ulterioare). Las deschis topicul….

Doua idei de reflectie ulterioare: –

– prima: „un anumit paragraf dintr-o anumita carte incepe sa aiba sens. Citat aproximativ: „promoveaza secaturile; impiedica ascensiunea valorilor adevarate… astfel iti vor sluji scopurilor tale….””

– a doua: Paradoxul este ca „elita interbelica” a fost distrusa de reprezentantii aceleiasi etnii care o promovasera inainte.

salut 22-12-2013 - 21:15

Pe la mijloc sunt vreo doua fraze ciudate dpdv gramatical. Am incercat sa adaug ceva; n-am facut necesarele corectii gramaticale ulterioare. Pentru aceste scapari si – eventual – pentru altele, ofer scuzele mele Doamnei Limba Romana !

ValVerde 22-12-2013 - 22:00

Haha..ce me-am face noi daca nu ne-ai explica tu…!!??

Nu trebuia sa consumi atita spatiu.

Puteai sa zici:

„Evreii-s de vina !!”
Doua trei injuraturi si gata mesajul.

Uite-te la limbricul isteric: e concis.
In trei rinduri, ceva de mama, ceva de furnal un pic de cacat, zice absolut acelasi lucru.

Neeficient, daca ma intrebi pe mine…

Antibasistul 22-12-2013 - 22:29

Ai uitat un lucru esențial, cretinul rege Carol II a fost marioneta amantei lui, evreica Elena Lupescu care avea in spate evreii !

Antibasistul 22-12-2013 - 22:29

Postarea de sus e adresata lui Salut.

salut 22-12-2013 - 23:14

N-am uitat. De fapt, asta-i ideea principala. Poate n-ai citit cu atentie; uite paragraful:

„Raspunsul e simplu, e la indemana, articolul din “Curentul” il documenteaza perfect:; si in perioada interbelica, ca si acum , “elitele” erau validate de catre evreime (daca cuiva i se mai pare o simpla coincidenta ca aceasta situatie a dus la pierderea unei treimi din Romania interbelica, atunci … nu mai ramane loc pentru comentarii ulterioare)”

Antibasistul 22-12-2013 - 23:29

Da, ai dreptate, eu am spus doar ca ai uitat sa amintesti de scroafa E. Lupescu care a avut un rol extrem de important.

digital 22-12-2013 - 23:34

da, aici mai trebuie amintită și scroafa Rozica!

Antibasistul 23-12-2013 - 00:02

:))

Antibasistul 22-12-2013 - 23:25

un NUL e doar un prapadit, nenorocit, retardat PROPAGANDIST BASIST, nu are nimic de a face cu UBB!
Individul minte de stinge, ca toți basiștii!

UnUL 22-12-2013 - 23:52

Bășinel, vrei să te convingi pe tine însuți? Ești nostim.

Antibasistul 23-12-2013 - 00:04

Sint sigur de ce am scris deasupra ta, n-am nevoie sa ma conving!

UnUL 23-12-2013 - 00:13

Atunci vorbești/scrii degeaba. nu ai cum convinge decât cretini ca tine : Buboșel, Degețel, Salaud, mirciulică sau Tache. Și, evident, Parpanghel-Șerban.

UnUL 23-12-2013 - 00:14

Ori ei sunt deja de mult convinși de propria lor genialitate și de imbecilitatea oricui gândește altfel decât ei (dacă ceea ce fac ei poate fi numit gândire).

salut 23-12-2013 - 00:19

„Ori (VIRGULA, amaratule !)…”.pentru ca are sensul de „dealtfel”, nu de „sau” (ori alba, ori neagra). Ai inteles, profesorique analfabet sau trebuie desene ?

UnUL 23-12-2013 - 00:36

Puișor, te pomenești că între 2 spălări de closete prin State dai și ore de română.

UnUL 23-12-2013 - 00:39

Oricum, se pare că dormi cu Dicționarul ortografic, Ortoepic și de Punctuație sub cap.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-12-2013 - 08:47

22 Decembrie 12.08 PM. Dictatorul a fugit !

http://4.bp.blogspot.com/-fSW2_7Lvb_s/Ura8gGh9DlI/AAAAAAAAQ5c/ASK7y-CIG5o/s1600/Basescu+fuge+cu+elicopterul.jpg

serbanel , care zilnick ……nitzel!

UnUL 23-12-2013 - 13:39

????!

- - प्रिंस Parpanghel -Serbanel Carpathian LORD 23-12-2013 - 00:17

Epigramistul de azi ,
Turnatorul de ieri !

salut 23-12-2013 - 00:47

@ „UnUL
23-12-2013 at 00:39
Oricum, se pare că dormi cu Dicționarul ortografic, Ortoepic și de Punctuație sub cap.”
============

Nu. Dar bag in buzunarul de la vesta trei ca tine, mai Nulitate. Cu tot cu „tiluri academice, carti si articole publicate”.
Intelegi diferenta? Nu cred.

UnUL 23-12-2013 - 00:49

Nu, diferența o înțelegi doar tu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult