Acasa Revista Presei Revista presei. Stenograma Felix – Seres

Revista presei. Stenograma Felix – Seres

scris de Ziua Veche
2 afisari

Felix, motanulCurentul: Felix îi ordona ministrului Şereş: „să nu mergi la DNA decât legat“. „Continuăm, astăzi, dezvăluirile din seria „stenograme cenzurate de Realitatea TV şi Antena 3“ din dosarul ALRO.

 Discuţiile telefonice surprinse în stenogramele de  mai jos, purtate între Dan Voiculescu, (preşedintele Partidului Conservator) şi Codruţ Şereş (ministrul Economiei), scot în evidenţă controlul total exercitat de Felix asupra oamenilor săi din guvern.”

Evenimentul zilei: WikiLeaks: Povestea omului care a stors lumea de secrete. „Cine se afla in spatele WikiLeaks. Julian Assange, un australian de 39 de ani fără locuinţă, a întors pe dos politica mondială cu documentele găzduite de site-ul WikiLeaks. De două zile, a intrat pe lista „most wanted” a Interpol.”

Adevarul: Cum negociază liderii moldoveni soarta ţării. „Delegaţiile partidelor conduse de Marian Lupu (PD) şi Vlad Filat (PLDM) s-au întâlnit ieri, pentru prima dată oficial după alegeri, pentru a încerca să formeze o alianţă. Tratativele au avut loc la un restaurant de lux din Chişinău. Negocierile vor continua zilele viitoare cu Ghimpu (PL) şi Voronin (PCRM). Liberal-democraţii vor ca viitorul premier să fie din mediul de afaceri.”

Ziarul financiar: Consumul populaţiei a rezistat asaltului TVA şi scăderii salariilor. „Agricultura a scăzut neaşteptat cu 7,6% în T3 faţă de T3 anterior, dar consumul a scăzut cu doar 1,1% în T3, mai puţin decât cele -2,3 procente din primul semestru.”

Bursa: Dezvoltatori imobiliari, îmbunătăţiţi funciar. „Competiţia pentru preluarea activelor SNIF se dă între societăţi cu afaceri în domeniul imobiliar”

Curierul national: Alba – neagra cu prima înmatriculare. „Ministerul Mediului scumpeşte taxa auto ca să aibă bani pentru Rabla 2011. 80% din banii Fondului de Mediu vin din taxa de înmatriculare. Anul viitor, un voucher va costa statul cu 21 la sută mai puţin decât acum, dar la înmatriculare şi ţi se va cere cu 25 la sută mai mult”

Gandul: Verde-nrourat: PDL renunta la portocaliu şi trece la culori de camuflaj. Primul candidat fără siglă. „Conştienţi de imaginea negativă pe care o au în rândul electoratului, democrat-liberalii încep testarea pieţei pentru rebranduirea din temelii. Încet-încet, culoarea simbol – portocaliul – este eliminată de pe afişele electorale, în timp ce candidaţii sunt prezentaţi ca neavând nicio legătură directă cu PDL.”

Puterea: Cum arată noul „Air Force Traian”. Avionul Airbus A 310 poate fi utilizat ca aeronavă prezidenţială cel puţin 10 ani. „„Air Force One-ul” românesc, care a transportat preşedinţii României timp de peste 36 de ani, a fost înlocuit cu unul dintre cele două aeronave Airbus A 310, aflate în flota TAROM.”

Financiarul: Seful bancii centrale a Chinei, omul care decide soarta lumii. „Zhou Xiaochuan ocupa locul 4 intr-un top Foreign Policy al inteleptilor lumii.  Prima pozitie este impartita de oamenii de afaceri americani Warren Buffet si Bill Gates”.

 StareaPresei.ro 

0 comentariu

Matei 28-11-2010 - 16:01

Ma bucura faptul ca Elena Udrea isi vede de treaba si inaugureaza lucruri in timp ce altii doar stau si comenteaza

Contopistul 28-11-2010 - 16:13

Cum dracu a ajuns asta in politica. Vai de Cocosul ei si al marinarului care a saltat-o pe val

Afganistan 28-11-2010 - 16:15

Numai ca suge la mai multe tatze!!!!

cercetas 28-11-2010 - 16:56

e pedelaciune de 5 bani, ba inca si aia ruginiti

Parpanghel 28-11-2010 - 23:08

Devoratoare de masculi feroci, vezi Popeye si Chochosellu, Nutzika se pregateste pt. un mandat de cel putzin 4.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult