Acasa Revista Presei Revista presei. SUA, îngrijorată de ofensiva contra codurilor

Revista presei. SUA, îngrijorată de ofensiva contra codurilor

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Ambasada Statelor Unite se declară îngrijorată de noua ofensivă a penalilor din Parlament contra codurilor (penal şi de procedură penală), aşa că Dean Thompson s-a întâlnit cu Valeriu Zgonea, pe care l-a introdus în călimara de cerneală şi l-a scos din imprimantă.

Dean ThompsonLa ieşire, acesta s-a făcut că plouă: subiectul întâlnirii a fost Summitul Regional de Securitate Cibernetică, explică Gândul.

Dar ce au discutat în realitate cei doi? Răspunsul îl dă Naţional, care spune că însărcinatul cu afaceri a dat cu pumnul în masă.

Hotărârea prin care Senatul a avizat negativ cererea DNA de reţinere şi arestare a lui Dan Şova este neconstituţională şi tot procesul trebuie reluat de la capăt, a decis CCR, conform Curierului naţional.

USL trăieşte? Da, USL trăieşte şi reforma electorală este egală cu zero, explică Adevărul.

Mai ştiţi reclama aceea cu giganţii cei buni care fac curăţenie în oraşul imaculat, verde, perfect? Sau cea cu fetiţa care pune o floare şi vine excavatorul şi plantează un parc întreg plin cu floricele?

Era Walter Florian, omul de la Romprest, care spăla banii prieteniilor politice în media. Acum, DIICOT îl anchetează pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, informează Ştirile ProTV.

Bucureştenii s-au săturat de tot de Sorin Oprescu. O arată comentariile bucureştenilor pe site-urile de ştiri ale televiziunilor, colectate de Puterea.

Parlamentul terorizează România cu ucazurile sale tot mai absurde şi discreţionare. Camera Deputaţilor a decis că aplicaţia Uber pentru un sistem alternativ la taximetrie ar trebui interzisă, conform Gândul.

Nu s-a dus mai departe, la Mutua Madrid, Simona Halep, Irina Begu urcă, urcă mereu: a trecut de Barbora Strycova-Zachlavova şi se află în sferturile turneului, conform Ziare.com.

Comandamentul NATO de la Napoli şi o parte din Forţa de Reacţie Rapidă NATO se mută pentru o lună în Poligonul Cincu, dintre Braşov şi Sibiu, arată România liberă.

Pentru cine nu ştie, să afle: Poligonul Cincu este unul dintre cele mai mari poligoane pentru aplicaţii complexe de luptă din Europa.

Se poate face orice acolo, mai puţin pe marină militară. Prezenţa comandamentelor NATO aici este un semnal de forţă dat de NATO lui Putin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult