Acasa Revista Presei Revista presei. SUA va lupta contra terorismului folosind date personale ale românilor

Revista presei. SUA va lupta contra terorismului folosind date personale ale românilor

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Gandul: Datele tale personale vor ajuta Statele Unite în războiul contra terorismului. La ce s-a angajat joi UE şi ce va face România „Parlamentul European a aprobat joi controversatul acord prin care UE va transfera autorităţilor americane datele pasagerilor curselor aeriene transatlantice, cu scopul de a ajuta SUA în lupta împotriva terorismului şi a infracţionalităţii transnaţionale. Toţi europarlamentarii români care au votat s-au pronunţat pentru acest acord, cu trei excepţii: Renate Weber (PNL-ALDE), Victor Boştinaru (PSD-S&D) şi Adrian Severin (independent)”

foto:gandul.infoEvZ: MRU, încredere în creştere „Sondaj CSOP: Mihai Răzvan Ungureanu a câştigat trei procente în încrederea românilor în timp ce Victor Ponta a rămas la acelaşi nivel”

Puterea: Guvernul şi companiile petroliere negociază introducerea unui preţ unic la carburanţi „Piaţa carburanţilor ar putea fi revoluţionată prin introducerea unui preţ de referinţă unic, cu o variaţie de +/- 5% la tarifele de la pompă, în funcţie de fiecare benzinărie în parte. Ministrul Economiei a confirmat această informaţie”

Romania libera: “Nu vă scoateţi ţara la licitaţie ca pe un mizilic!” Ce spune realizatorul documentarului “Wild Carpathia” despre România „Nu am văzut nicăieri în lume un loc similar cu Transilvania. Sunt, într-adevăr, multe locuri unde traiul asigurat din producţia proprie (din propria gospodărie şi aici mă refer la carne, legume, fructe) este destul de răspândit. Însă, această regiune din Carpaţi reprezintă singurul loc din întreaga Europă unde se mai întampla asta”

Curierul national: Valhalla s-a asociat cu Roman Copper în lupta pentru Cupru Min „Compania, înregistrată în Vancouver, a plătit 750.000 dolari la intrarea în consorţiu pentru a finanţa parţial garanţia de 1,1 mil. euro depusă de Roman Copper la licitaţie. Valhalla explorează deja zăcăminte din judeţele Hunedoara şi Arad prin intermediul Transylvania Minerals, firmă controlată prin Valhalla Cipru”

Curentul: Fostul preşedinte ANRP, Crinuţa Nicoleta Dumitrean, nu poate justifica peste 150.000 de euro „Inspectorii Agenției Naționale Anticorupție au cerut comisiei de specialitate a Curţii de Apel Bucureşti să controleze averea Crinuţei Nicoleta Dumitrean, fosta șefă a Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), după ce a constatat că nu poate justifica peste 150.000 de euro”

Fin.ro: Decizia CCR referitoare la pensii se va aplica in cel mult 45 de zile „Termenul maxim pentru punerea de acord a legislatiei fiscale cu decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) conform careia contributia de asigurari de sanatate de 5,5% se aplica numai pensiilor care depasesc 740 de lei este de 45 de zile , a declarat, astazi, ministrul Muncii, Claudia Boghicevici”

Adevarul130 de persoane au murit, după ce un Boeing 737 s-a prăbuşit lângă Pakistan „Aparatul cu 130 de oameni la bord s-a prăbuşit în Pakistan, lângă capitală. Acesta a pierdut controlul din cauza condiţiilor meteo nefavorabile”

Bursa: Nouă bănci americane, investigate pentru comisioanele încasate „Autoritatea financiară pentru protecţia consumatorilor din Statele Unite a lansat o investigaţie împotriva a nouă bănci, referitoare la practicile acestora în domeniul descoperitului de cont (overdraft), serviciu pentru care anul trecut au încasat din comisioane 31,6 miliarde de dolari”

StareaPresei.ro

3 comentarii

tomi 21-04-2012 - 13:32

Datele personale ale lui URBOS,CIU HUHU si DIGITAL sint deja in stocul informativ al americanilor.Sint persoane „non grata”pe teritoriul USA pentru colaborare cu organizatii teroriste islamice care-i finanteaza in subminarea intereselor Israelului si in provocarea unei atmosfere ostile evreilor prin propaganda antisemita si zvonri antievreiesti mincinoase si calomnioase.
Acesti trei bufoni nu vor putea pune in viata lor piciorul pe un avion controlat de sistemele de siguranta americane. Putin am reusit deocamdata in ai pedepsi dar si asta-i ceva.

geek-a-contra 21-04-2012 - 14:15

da’ de ‘un stii tu asa de bine chestiile astea? ca prea vorbesti ca un om mare…

tomi 21-04-2012 - 20:30

Esti prea curios frate sau poate asa ti-e firea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult