Acasa Revista Presei Revista presei. Surpriza procurorilor DNA

Revista presei. Surpriza procurorilor DNA

scris de Z.V.
103 afisari

Firea explică motivul pentru care Dăncilă nu s-a dus la dezbaterea lui Iohannis: Am avut semnale că vor putea apărea agresiuni fizice. Primarul Capitalei Gabriela Firea a explicat motivul pentru care candidatul PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă, nu a mers la dezbaterea electorală organizată de Klaus Iohannis, după ce, în un urmă cu o zi, lua în calcul această variantă. Firea a afirmat că social-democraţii aveau „anumite semnale” că vor putea avea loc „agresiuni verbale sau chiar şi fizice” dacă s-ar fi prezentat, potrivit Adevărul.

Surpriza procurorilor DNA: Cristian Boureanu avea 1,6 milioane de euro într-o bancă din Marea Britanie. Fostul deputat Cristian Boureanu are 1.684.795 de euro in doua conturi deschise la o bancă din Marea Britanie. Unul dintre conturi a fost deschis pe numele unei firme controlate de fostul deputat, iar altul este chiar pe numele său, titrează Ziare.com.

Conferinţa Vioricăi, zece clase peste şueta lui Klaus. Nu ştiu dacă aşa-zisa dezbatere de la distanţă dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă va avea sau nu vreo influenţă privind votul de duminică. Ne-o vor spune, poate, sondajele de opinie în următoarele zile şi, în în mod cert, alegătorii în ziua votului, scrie Ion Spânu în Cotidianul.

România cere creşterea prezenţei militare! Discuţii de ultim moment la nivel înalt. Bogdan Aurescu, ministrul român de Externe, i-a cerut secretarului de stat american, Michael Pompeo, o creştere a prezenţei militare americane în România. Ministrul l-a asigurat pe Pompeo că pentru guvernul Orban e prioritară operaţionalizarea celor două memorandumuri de înţelegere semnate recent de România şi SUA, în materie de cooperare în domeniul nuclear civil şi infrastructură 5G, memorandumuri care ar îngreuna prezenţa Chinei în România în cele două domenii strategice, scrie Evenimentul Zilei.

Turcan, despre deficitul bugetar: CE a fost deja informată cu privire la derapajul guvernării PSD. Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, referitor la deficitul bugetar, că a informat deja Comisia Europeană cu privire la derapajul guvernării PSD, iar Cabinetul Orban este în momentul de faţă în etapa rectificării bugetare. Ea a adăugat că Guvernul a identificat surse suplimentare pentru a atrage încă 200 de milioane de euro din fonduri europene, precizează Gândul.

Raluca Turcan: proiectul de buget de stat ar putea fi gata la jumătatea lunii decembrie. Raluca Turcan a anunţat că până la finalul lunii decembrie va fi finalizat proiectul de buget de stat şi va fi depus în Parlament. Vicepremierul a susţinut că Guvernul încearcă adoptarea unui buget de dezvoltare pentru anul 2020, notează Hotnews.ro.

Ce le transmite Viorica Dăncilă românilor: Mandatul meu va fi de preşedinte reformator. Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a precizat că dacă va fi aleasă în funcţia de preşedinte al României, mandatul său va unul reformator” şi că Administraţia Prezidenţială va funcţiona „24 de ore din 24, 7 zile din 7”, menţionează Jurnalul.ro.

PNL acuză PSD că foloseşte poştaşii în scop electoral. Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuză că sunt zone în ţară în care factorii poştali întârzie livrarea pensiilor şi atunci când duc banii fac propagandă electorală pentru PSD. Ea a acuzat o „serie de intoxicări legate de neplata pensiilor sau de reducerea salariilor”, afirmând că în România „pensiile se plătesc, pensiile nu întârzie la plată”, notează România Liberă.

Gabriela Firea anunţă trezirea greilor PSD: Nu vor exista colegi care să trădeze. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a explicat că a văzut discuţiile avute de Viorica Dăncilă cu şefii de organizaţii şi consideră că în PSD s-a produs valul de mobilizare, iar liderii din teritoriu se vor trezi. Gabriela Firea a explicat faptul că Viorica Dăncilă vorbeşte zilnic cu şefii de organizaţii şi, din ceea ce s-a constatat până acum, mobilizarea în cadrul partidului este mare, notează Stiripesurse.ro.

Bucureştiul ţine loc de Torino. Uitaţi-vă la numerele de maşini din trafic! Spuneam mai demult că românii nu mai migrează doar la Madrid şi Torino, ci şi la Bucureşti sau Cluj. O arată numerele de maşini, care se înghesuiesc să fie parcate pe unde se poate, înmatriculate în Dolj, Gorj, Vrancea, Buzău, Constanţa, Argeş sau Prahova. Metropola a jefuit ani la rând provincia, prin intermediul baronilor şi fără resurse, se ştie că nu se creează locuri de muncă. Iar acum cei din afara Capitalei vin aici, în spaţiul cu grad mare de ocupare, realizat cu ceea ce s-a extras sub formă de rente din teritoriu, scrie Ionuţ Bălan în Economica.net.

Angajaţii nu mai vor să vină la costum şi cravată la serviciu, nu vor program fix şi nici contracte pe perioadă nedeterminată. Cum răspund companiile? Companiile locale spun că trebuie să se transforme şi ele odată cu piaţa muncii pentru a putea rămâne competitive în bătălia zilnică pentru angajaţi. Reprezentanţii companiilor locale spun că şi organizaţiile trebuie să se transforme şi să se adapteze la tendinţele pieţei muncii astfel încât să reuşească să găsească noi talente şi să le reţină, publică Ziarul Financiar.

Sigurul demnitar cu dizabilităţi a aflat de pe Facebook despre demiterea sa din Cabinetul Orban. Mihai Tomescu, fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Handicap, singurul demnitar cu dizabilităţi, nevăzător, a aflat de pe Facebook despre demiterea sa. Surse din cadrul Autorităţii au relatat pentru Q Magazine că odată cu instalarea noului Cabinet la Palatul Victoria, ministrul Muncii, Violeta Alexandru i-a cerut lui Mihai Tomescu CV-ul şi un raport de activitate.

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF: „Mirel Rădoi trebuie să fie selecţioner! Acum avem 7 antrenori pe listă, salariul va fi decent”. Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit despre alegerea viitorului selecţioner şi a dat detalii despre lista cu antrenori, dar şi despre Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei de tineret, considerat de mulţi drept cea mai bună variantă pentru înlocuirea lui Cosmin Contra, scrie Gsp.ro.

Mamoutou N’Diaye şi Brito au răcit! Sunt incerţi pentru meciul Academica – Dinamo. Dinamo joacă duminică, de la ora 13:30, un meci foarte important în lupta pentru play-off împotriva Academicii Clinceni. Elevii lui Dusan Uhrin au nevoie de victorie pentru a rămâne în preajma locului 6, de care în acest moment îi despart 5 puncte. Însă, Uhrin are bătăi de cap înainte acestei confruntări din cauza indisponibilităţilor, ultimii doi intraţi pe lista jucătorilor incerţi fiind N’Diaye şi Brito, precizează Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult