Acasa Revista Presei Revista presei. Suspendarea licenţelor tv, neconstituţională

Revista presei. Suspendarea licenţelor tv, neconstituţională

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Valentin Jucan a declarat că Ordonanţa care prevede suspendarea licenţei televiziunilor şi radiourilor aflate în insolvenţă este „nedemocratică şi anticonstituţională“.

Revista presei. Suspendarea licenţelor tv, neconstituţională

Cronica română: Membru CNA: Suspendarea licenţei televiziunilor aflate în insolvenţă este „nedemocratică şi anticonstituţională“ ”Valentin Jucan, membru al CNA, a declarat că Ordonanţa care prevede suspendarea licenţei televiziunilor şi radiourilor aflate în insolvenţă este „nedemocratică şi anticonstituţională“, cerându-i, totodată, demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu,pentru că aprobă obstrucţionarea libertăţii presei”

Curentul: Fosta nevastă și actuala concubină a lui Valeriu Zgonea, colege de serviciu la ASF ”Despre președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, se știe că este un bărbat deosebit de galant, care oferea brațe de flori reprezentantelor sexului frumos, de Ziua Femeii sau alte ocazii festive. Pesedistul Valeriu Zgonea susține vorba omului simplu din popor, cum că nu a trăit degeaba pe pământ”

Adevărul: 111 ani de la naşterea lui Petre Ţuţea. „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi” “Petre Ţuţea a fost un român anapoda. Comunist convins, «dumirit» la legionarism, pentru a muri în 1991 sub steagul galben al Partidului Naţional Liberal. Adulat în anii ’90, apoi dispreţuit pentru dogmatismul său de şuetă, azi e pretutindeni pe Facebook cu citatele sale celebre şi cu fesul de noapte pe cap”

Puterea: Culiţă Tărâţă, în cărţi la conducerea Moldovei ”Culiţă Tărâţă nu este doar un om bogat, el ar putea ajunge cel mai influent om din Moldova, în condiţiile în care Regiunea de Nord-Est va avea capitala la Piatra Neamţ, deoarece este «în cărţi» pentru şefia regiunii alături de primarul Gheorghe «Pinalti» Ştefan”

ZF: Nu ştiu dacă premierul realizează, dar de el depind şi bugetele a 600.000 de companii cu 3 milioane de angajaţi (editorial de Cristian Hostiuc) “Din execuţia acestor planuri de afaceri şi a bugetelor din fiecare companie ministrul finanţelor încasează taxele şi impozitele pe care guvernul le cheltuieşte apoi ca şi cum acele venituri le-ar produce sau ar fi rezultatul ideilor sau muncii lui”

România liberă: Concentrare în piaţa de publicitate din România “La scurtă vreme după ce Grupul Publicis a anunţat semnarea acordului final pentru preluarea a 51% din capitalul a cinci agenţii afiliate (Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest Group, Optimedia,The Practice şi iLeo), patru top manageri ai grupului au făcut publice câteva detalii despre viitoarea tranzacţie şi consecinţele ei”

Naţional: Hrebenciuc, pisica neagra din Satul Francez! “Circul care a iesit la incercarea de privatizare otevizata a Oltchim este o nimica toata fata de scandalul iscat in jurul maritisului uneia dintre cele mai vanate companii de stat: CFR Marfa“

Bursa: Sorin Ciutureanu: “Mi-e frică să nu ajungă şi Oil Terminal în situaţia Oltchim” ”Statul român nu ar trebui să se gândească la privatizarea terminalului, ci să acorde o atenţie deosebită susţinerii controlului intrărilor şi ieşirilor de produse petroliere în portul Constanţa”

Curierul naţional: Creditele pentru IMM vor fi garantate ”Executivul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă prin care va gira creditele acordate IMM în limita a 5 mil. lei Angelini, Confindustria România: Decizia este una concretă şi utilă, pentru că băncile acordă foarte greu crediteErbaşu, PSC: Constructorii români sunt decapitalizaţi. Sper ca această măsură să fie un colac de salvare”

EvZ: Specialiştii nu ştiu când va veni marele cutremur ”Mişcarea telurică, cea mai puternică din 2009, poate fi urmată de un seism catastrofal, susţin specialiştii. 6.500 de bucureşteni ar muri dacă s-ar produce un cutremur ca în 1977“

Gândul: Legătura dintre “fenomenul Izvoarele” şi cutremurul de 5,5 grade din Vrancea “Cutremurul de 5,5 grade pe scara Richter produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Vrancea, ar putea “linişti” activitatea seismică de la Izvoarele, zona din Galaţi în care au avut loc aproape 200 de cutremure în ultimele două săptămâni, susţin experţii de la Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP)”

StareaPresei.ro

19 comentarii

IngerAlbastru 07-10-2013 - 10:34

Ati sters si postarea asta sa cred ca doar 6500 de oameni au murit la Bucuresti in ’77. Nu prea se poate spune/declara ca doar bucuresteni au murit ca erau si foarte multi straini in Romania in acele timpuri plus din alte judete chair si din Maramures si secui destui care au disparut fara urme. Am ajuns imediat dupa cutremur in Romania si am vazut cum arata orasul den-run capal la altu!!!
N-am nevoie de alte surse de informatie falsa, stirile straine spuneau altceva.

IngerAlbastru 07-10-2013 - 10:36

„de la un capat la altul” voiam sa scriu … deja nu locuiam acolo.

mircea 07-10-2013 - 12:49

ai sa fiti voi sanatosi ca toti zugravii si toti comunitarii ati ajuns mari ziaristi,Conducatori si patroni de media,vezi cazul Vanghelie,la mangleala,ciordeala si vorbit in dodii ca Basaescu

UnUL 07-10-2013 - 14:31

Două rectificări:
1. Băsescu nu e nici ziarist nici patron de media ci președintele României
2. Băsescu nu vorbește niciodstă în dodii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-10-2013 - 14:47

Cu voia ta /fara voia ta !
Complectare la RECTIFICARE :

T. Basescu mai degraba a subjugat presa si ziaristi, pe unii .
intradevar ia cumparat ! Turcescu , Cristoiu , Badin .PORA etc!
T. Basescu NU mai este PRESDINTELE ROMANIEI din 2012 , REFERENDUMUL a fost VALABIL !
T. BASESCU vorbeste si se comporta grobian !

T. BASESCU nu va scapa NETAXAT de URA unui INTREG POPOR !

salut 07-10-2013 - 15:41

Din „Biblia Basistului” !

Antibasistul 07-10-2013 - 16:30

Basescu e un sfint, c-asa zice cretinul basist UnUL!

PS: Toate televiziunile si ziarele in RO. il slujesc pe Basescu, fara ca el .sa fie propietarul lor. Exceptie fac Antenele, Jurnalul Națonal, Cotidianul.

pathfinder 07-10-2013 - 16:35

🙂
Si tu esti intreg la minte…

Antibasistul 08-10-2013 - 00:04

Si tu nu esti intreg la minte, pentru ca refuzi sa vezi adevarul despre Basescu si Mass media aservita lui!

UnUL 07-10-2013 - 19:54

Bășinel, halucinațiile tale sunt din ce în ce mai grave și mai delirante.

Antibasistul 08-10-2013 - 00:06

Da-te dracului bou basist nebun ca toți basistii!

mircea 07-10-2013 - 16:46

eu ca pot sa mai fac daca te asociezi cu un candidat care a luta nota 2,71 la admitere in invatamantul superior,noroc cu tov tata da la regionala da partid si securitate??dupa ce ti-am spus ca musca nu va gasi nici odata o floare ci numai cacat fiindca asa a fost educata,tu care ai fost un PCRist convins-baligatule

UnUL 07-10-2013 - 19:56

Mirciulică, ești idiot. Familia mea a fost persecutată de regimul comunist, nu beneficiară a lui.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-10-2013 - 14:50

Este suficient ca basescu sa consume ceva alterat pe posturile de televiziune si sa se strice la burta, pentru ca imediat gazele nocive sa fie esapate prin posteriorul sau prezindential, reprezentat de ambasada USA la Bucuresti. Ultima dovada in acest sens consta in baseasca trasa de respectiva ambasada sub forma de comunicat, baseasca in care americanii ne anunta ca sarcina lor majora, ca trimisi ai democraticului popor american in Romania, consta in monitorizarea si recompensarea cu bile albe sau negre a procurorilor romani ajunsi prin cuvantul magic al basescului sefi de sectii in procuratura generala. Daca pana nu demult aceeasi americani confundau Bucurestiul cu Budapesta, iata ca sub onorabila conducere a chiombului lucrurile au “evoluat” in sensul ca acum campionii democratiei confunda Romania cu Somalia, motiv pentru care se baga cu bocancii pana la vivelul pilozitatii capilare in ghiveciul nostru intern, sustinand imbecilitatile unui basesc pierdut si disperat in fata faptului ca s-ar putea ca altcineva, in afara de pupincuristii lui, sa gestioneze Dosarul Flota dupa ce nu va mai beneficia de imunitatea cu care l-a daruit Morar si nicidecum Constitutia tarii.
Si-i atat de catranit basesc al nostru incat, nu i-a fost de ajuns sustinerea americana, ci si-a pus si trambitasii feisbuchisti sa cheme la revolta si proteste antiguvernamentale bucurestenii nemultumiti de schimbarile efectuate de procurorul general. Chiar eram curios sa vad si eu ce ecou va strani aceasta chemare patetica a uratului si cati dintre concetatenii mei vor pune botu’ si umaru’ revolutionar la asa o tampenie. Spre bucuria mea am constatat ca cetatenii capitalei noastre mult iubite s-au saturat sa dea cu votu’ in basescu ori de cate ori ii doare capu’ si ies la drum precum sarpele pentru a lua un bocanc in freza, motiv pentru care si-au petrecut week-end-ul intr-un mod mai placut decat sa iasa in strada sa zibere ca-l vor pe omu’ lu’ Uciga-l Toaca in continuare la conducerea sectiei respective a parchetului.
Asa ca Nosferatu a ramas doar cu americanu’ sa incerce sa ne fraiereasca din nou. Eu, unul, ii doresc succesuri!

Sources Magnifique !

UnUL 07-10-2013 - 19:57

Altă maculatură din hârtia igienică a trustului Șantaj?

digital 07-10-2013 - 20:03

ce-i secătură, simți că se strânge lațul?!
ți-am zis să te bucuri de pensie, mai ai un pic și…gata!

UnUL 07-10-2013 - 20:19

Care laț, puișor? Ala pe care ți l-ai pus la gât când e-ai agățat de grindă.
Deși, în cazul tău, cred că s-ar potrivi bancul cu țiganul care vrea să se spânzure:
Într-o dupa-amiază un vânător trece prin pădure și deodată vede un țigan legat la mijloc cu o sfoară atârnat de o cracă. Vânătorul întreabă:
– Țigane ce faci, mă, atârnat acolo?
– Uite, m-am spânzurat, vere.
– Păi sfoara trebuie să ți-o pui în jurul gâtului, prostule!
– Am încercat manca-ți-aș, da’ mă sufoc!

digital 07-10-2013 - 20:31

bancuri de astea vă spuneți tu cu bok?!
la două ture schimbați rolul, ai?!
bok e țighanul sau tu?!
sau sunteți amândoi vânători dar faceți change of role!

UnUL 07-10-2013 - 21:14

Nu, Degețel, ți-am spus clar mai sus (poate dacă citești de vreo 20 de ori pricepi până la urmă) că țiganul ești tu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult