Acasa Revista Presei Revista presei. Suspendarea lui Băsescu, faza pe comisii

Revista presei. Suspendarea lui Băsescu, faza pe comisii

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Curentul: A început! Suspendarea Președintelui, faza pe comisii ”Schimbarea echilibrului puterii, prin preluarea de către USL a majorității parlamentare, redeschide calea suspendării președintelui României în scopul demiterii acestuia și a organizării alegerilor generale, din toamnă, concomitent cu alegerile prezidențiale”

EvZ: Băsescu îi dă şah lui Ponta: Constituţie contra Bruxelles “Preşedintele Traian Băsescu a pus din nou aseară pe masa actualei puteri chestiunea modificării Constituţiei, în schimbul demisiei sale şi al organizării de alegeri prezidenţiale, în paralel cu cele legislative”

Adevarul: Băsescu: Mă tem că intrăm într-o zonă de derapaj de la democraţie ”Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că se teme de faptul că se intră într-o zonă de derapaj de la democraţie, el dând ca exemple situaţiile legate de ISC, de comisia de investigare în cazul Mang şi precizând că va semnala aceste abateri şi se va lupta cu ele”

Gandul: DNA cere majorarea pedepsei lui Năstase, susţinând că o condamnare de 2 ani de închisoare “nu este îndestulătoare pentru îndreptarea inculpatului” “Procurorul a mai cerut ca lui Adrian Năstase, Irinei Paula Jianu şi lui Bogdan Popovici să le fie interzise mai multe drepturi civile”

Romania libera: Baron local PSD, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare “Nicolae Mischie, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi unul dintre liderii PSD pe care opinia publică i-a numit baroni locali, a fost condamnat miercuri la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Hotărârea, care nu este definitivă, a fost luată de magistraţii Curţii de Apel din Timişoara”

Gandul: Elevii vor învăţa după manuale vechi de 15 ani ”Elevii vor învăţa în continuare că România seînvecinează cu Iugoslavia şi vor citi din cărţi care nu respectă noile prevederi ale dicţionarului”

Curierul national: Asiguratorii pierd bani, clienţii sunt afectaţi ”Constantin Buzoianu (CSA): Companiile au cheltuieli şi daune mai mari decât nivelul subscrierilor din poliţele încheiate. Lipsa de profitabilitate a asiguratorilor afectează interesele asiguraţilor şi imaginea industriei. Numărul sesizărilor şi reclamaţiilor este în creştere, Comisia de Supraveghere a sancţionat deja unele societăţi”

Bursa: Socialismul este gata pentru victoria finală şi asupra poporului francez “Visul de aur al omenirii a găsit un teren deosebit de fertil în actuala criză financiară. Nu mai contează că a produs atâta suferinţă la nivel mondial”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult