Acasa Revista Presei Revista presei. Tabara cercetat de procurori pentru viol

Revista presei. Tabara cercetat de procurori pentru viol

scris de Ziua Veche
2 afisari

Conform Evenimentului zilei , Cristian Tabără este cercetat de procurori pentru un viol . Pe numele directorului Departamentului Film al TVR există un dosar penal, bazat pe plângerea depusă de o fetiţă de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite. Acesta neagă vehement acuzaţia.

Ziarul financiar sustine ca Boc atacă averile oamenilor de afaceri, singurii care pot scoate ţara din criză. Primul-ministru a declarat ieri că este analizată impozitarea averilor mari. “Deja pe străzile României circulă maşini înregistrate în Bulgaria. Asta se va întâmpla şi cu averile persoanelor fizice”, spun oamenii de afaceri.

Adevarul publica rezultatul unui sondaj IRES, conform caruia Ceauşescu este dorit preşedinte de 40% din români. Peste tot in lume unde apar crize ca aceasta, omul simplu cliveaza catre extreme.

Partidele democratice scad in popularitate si optiunile de forta si nostalgia timpurilor bazate pe forta devin tot mai importante politic. Natiunile au memorie scurta, uitand ororile dictaturii.

Iar aceasta este o criza generalizata, de sistem. Ne asteapta vremuri grele. Democratie? Pluralism? Multiculturalism? Toleranta? Toate acestea sunt in pericol acum.

Curierul national incearca sa raspunda la intrebarea: cât va scădea economia anul acesta ? Concluzia ar fi ca ne-ar astepta o contractie de circa 3%.

FMI sustine, conform Gandul , ca recesiunea este mai mare decat ne-am asteptat . Asa cum ma asteptam. Din acest motiv, Romania ar putea ajunge sa plateasca salariile (bugetarilor, evident) rationalizat. Acesta este un scenariu luat in calcul de oficiali, care poate sa presupuna si anularea investitiilor, dar si plata cu intarziere a salariilor si pensiilor.

Si, pentru ca sa stam linistiti (daca nu avem pasivele cat capetele, pe credite facute exact in cel mai prost moment, adica inainte de cadere): Creditele restante, sustine Financiarul , s-au majorat in primele sase luni cu 5,5 miliarde de lei

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult