Acasa Revista Presei Revista presei. Tăriceanu a primit mită în Dosarul Microsoft?

Revista presei. Tăriceanu a primit mită în Dosarul Microsoft?

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Tăriceanu ar fi fost vizat de o parte din mita dată în Dosarul Microsoft, ca prim-ministru al Guvernului României la momentul semnării contractului, susţine un martor din aceste dosar, conformRealitatea.net.

calin popescu tariceanu

foto: ebihoreanul.ro

Oribil este că onorabilul şi scrobitul Mişu Tănăsescu, reprezentant al României la FMI, a condiţionat acordarea împrumutului pentru România de primirea mitei în Dosarul Microsoft. Aşa susţine Curentul.

Ştefan Lungu a acceptat confruntarea cu Elena Udrea, informează Ziare.com.

Va fi o discuţie cam aşa: (…) EU – Dar tu ai spus că eu am spus că Gărdean ar fi spus că eu am spus. E o minciună! ŞL – Nu, nu e aşa. Eu am spus că am aflat că dv. aţi spus că Gărdean s-ar fi dus şi ar fi spus că nimeni nu spune că nu e aşa cum spuneţi dv., când afirmaţi că eu am spus. (…) Şi tot aşa. Mama mia, que porqueria!

Gândul anunţă că Ponta vrea să facă o nouă agenţie la Ministerul Finanţelor, care să se ocupe cu recuperarea prejudiciilor. O tâmpenie. ANAF ar trebui să o facă, aşa, mai înfiinţăm o instituţie, ca să mai tragem de timp o vreme.

Daniel Ţicău, Ionuţ Butnaru şi Mircea Ioan Andreş sunt cele trei nume vehiculate pentru conducerea DIICOT, conform HotNews. Dă, Doamne, om cinstit şi competent.

Victor Ciorbea sabotează Dosarul Mineriadei, informează Puterea. El invocă excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor art. 335, alin. 4, din Codul de procedură penală (Cpp), potrivit căruia procurorul şi suspectul/inculpatul nu pot participa la dezbateri, în cazul redeschiderii urmăririi penale.

Revista România Mare îşi încetează apariţia, pentru că a dat faliment, conform România Press. Faliment, aşa să-i rămână numele! Această vomă jurnalistică a făcut de râs presa română 25 de ani, purtând o titulatură care ar trebui să fie sfântă pentru noi, pe care Vadim a tăvălit-o prin noroiul elucubraţiilor sale.

În acest moment, Vladimir Putin este cu ochii ca pe butelie pe toate statele care au deschidere la Marea Neagră, pentru că acestea pot edifica rute energetice alternative la South Stream, scoţând din joc Rusia ca furnizor de energie, arată Adevărul.

China lui Xi Jinping o ia pe urmele Rusiei lui Putin, afirmă România liberă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult