Acasa Revista Presei Revista presei. Tăriceanu ar urma să fie arestat de DNA

Revista presei. Tăriceanu ar urma să fie arestat de DNA

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Călin Popescu Tăriceanu ar urma să fie arestat de DNA în „Dosarul M”, explică Aktual24. Susţine Gelu Vişan, membru de frunte PMP.

tariceanu

foto: infobraila.ro

Ciudat este că Vişan deplânge… lovitura contra democraţiei, care s-ar da astfel, şi faptul că tocmai el nu îşi pune pentru o secundă măcar problema că Senatul ar putea respinge solicitarea DNA, aşa cum a făcut de atâtea ori. Raderea principiilor este totală. Se induce ideea că această respingere a arestării, implicit, ar putea fi un act de apărare a statului de drept.
Românii din Italia şi Spania cer votarea legilor electorale şi ameninţă că în caz contrar vor solicita dizolvarea Parlamentului României, spune Naţional.
Problema este că avertismentul legitim al românilor din diaspora nu are acoperire în Constituţie nicicum. Art. 89 din Legea Fundamentală, ce se referă la dizolvarea Parlamentului, nu oferă posibilitatea de a face aceasta dacă Legislativul nu respectă voinţa electoratului.
Alin Goga, director în CNADNR, a fost suspendat din funcţie, după ce a declarat că în instituţie se ia şpagă. Gândul i-a luat un interviu interesant.
BN24 arată că, alături de Alin Goga, şi Liviu Costache, director comercial, este cercetat disciplinar de conducerea CNADNR cu propunere de concediere.
ANAF a recuperat în sfârşit cei 1,7 milioane de dolari prejudiciu, de la Gigi Becali, din Dosarul Valiza, anunţă Curierul naţional.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult