Acasa Revista Presei Revista presei. Tăriceanu, cap-compas spre Beciul Domnesc

Revista presei. Tăriceanu, cap-compas spre Beciul Domnesc

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, are mari probleme cu legea şi face aproape fără să-şi dea seama paşi mari, apăsaţi, spre Beciul Domnesc, conform Kamikaze. Parchetul din Munchen a făcut legătura între Dosarul EADS şi fostul prim-ministru.

Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu

Toţi consilierii generali din Bucureşti primesc mită pentru ca să voteze cu direcţie anumite proiecte care au miză, se arată în referatul DNA, în care se cerea arestarea preventivă a lui Ovidiu Semenescu, Vlad Moisescu şi Costin Berevoianu, conform Profit.ro.
Victor Ponta a început să aiureze: el susţine că vrea să stea la putere până în anul 2020, explică Pagina de politică. Omul are o problemă, pentru că aduce aminte de promisiunile USL, care trebuie onorate.
În Statele Unite, Klaus Iohannis nu are linişte cu românii din diaspora, care i-au cerut, conform website-ului Coaliţia Românilor, să condamne presiunile lui Găbiţă Anticorupţie asupra presei. Este vorba despre încercările lui Oprea de a opri publicarea de ştiri despre posibilul său plagiat.
În marja Adunării Generale a ONU, Iohannis s-a întâlnit cu preşedintele Turkmenistanului, Gurbangulî Berdîmuhamedov, anunţă Gândul.
Se pot spune multe. Întâi, că omul este noul Turkmenbaşî, urmaşul dictatorului turkmen Saparmurat Niazov, al cărui clan i-a dominat pe turkmeni 31 de ani. În al doilea rând, că Turkmenistanul este adevăratul rezervor de gaze naturale al Rusiei. Ce cooperare economică vrea, în asemenea condiţii, Iohannis cu Turkmenbaşî – este în al treilea rând. Cât o întrebare.
Ion Iliescu susţine în continuare că statul român nu a aprobat niciodată înfiinţarea de închiori ale CIA, conform Puterea. Să-l credem?
Eugen Hrişcu se întreabă pe Adevărul ce s-ar întâmpla dacă i-am primi pe toţi 120.000 de refugiaţi la noi în ţară. Scenariul cel mai înfricoşător cu putinţă.
De Kurban Bayram, în Leipzig, în tabăra de refugiaţi, aceştia s-au luat la bătaie, s-au înjunghiat şi până la urmă au fost despărţiţi de poliţia locală, informează Aktual24. Aceşti oameni nu se pot înţelege între ei, iar noi de-abia ne înţelegem între noi, ei ne mai lipsesc!
Economia Statelor Unite duduie, are 3,9% creştere economică, informează InCont. O creştere mai mare decât s-a estimat iniţial, ceea ce ar putea determina Fed să majoreze dobânda de referinţă.
Dar aceasta e doar începutul. Înaltul Comisar ONU pentru refugiaţi, citat de Flux24, susţine că jumătate de milion de suflete vor sosi numai dintr-un singur oraş irakian.
Mathias Mueller de la Porsche este noul bos mare de la Volkswagen, anunţă Bursa, dar maşina poporului are mari probleme de credibilitate. Nu că ar fi prima dată. În fond, marile companii germane au contribuit din greu la efortul de război nazist, în frunte cu BMW şi marele concern IG Farben (din care se trag BASF, Siemens, Bayer AGFA).
Pagina de Rusia citează un comentariu din Financial Times, care afirmă că Putin va avea soarta tuturor dictatorilor lumii.
Michel Platini pare băgat adânc în mizeria patronată de Sepp Blatter la FIFA. HotNews arată că Blatter i-ar fi plătit lui Michel Platini două milioane de franci, prejudiciind bugetul Federaţiei Internaţionale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult