Acasa Revista Presei Revista presei. TAS a decis: Rapid Bucureşti a fost retrogradată

Revista presei. TAS a decis: Rapid Bucureşti a fost retrogradată

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Adevărul: Rapid, retrogradată de TAS. Derby-ul cu Steaua nu se mai joacă „Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a trimis o adresa oficială prin care a anunţat că giuleştenii n-au dreptul de a evolua în prima ligă. Drept urmare, Concordia Chiajna va reveni în primul eşalon”

GândulŞefii Rapidului reacţionează violent. Adrian Zamfir: “Comitetul Executiv al FRF ar trebui să-şi dea demisia. Îi vom da în judecată, ne-au afectat foarte mult financiar” Cristescu: „Echipa Rapid era pregătită în momentul în care am preluat-o noi pentru Divizia B. S-a inventat acel baraj cu care noi nu am fost de acord, noi am notificat FRF în această privinţă şi anume că nu suntem de acord cu acel meci de baraj. Am fost obligaţi să jucăm,  am câştigat pe teren şi vedeţi ce s-a întâmplat. Ideea este că toată această brambureală s-a votat în cadrul Comitetului Executiv al FRF. Părerea mea este că tot Comitetul Executiv ar trebui să-şi dea demisia”

Curierul naţional: Privatizarea CFR Marfă continuă „CSAT nu a emis nici o nouă decizie în şedinţa de ieri, astfel încât rămâne valabilă cea pronunţată în luna februarie de aprobare a privatizării. De la şedinţă a lipsit premierul Victor Ponta, înlocuit însă de Gabriel Oprea, şi Varujan Vosganian. Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) nu emis ieri nici o nouă decizie privind privatizarea CFR Marfă, a informat ieri Preşedinţia, astfel încât decizia emisă în acest caz în luna februarie rămâne valabilă”

Curentul: Ghici ce taxe noi a mai inventat guvernul Ponta? Taxă pe soțiile casnice, pe copiii majori care nu lucrează și pe chirii „De anul viitor suntem obligați sa plătim impozite noi. Noile reguli sunt cuprinse in recentul acord semnat cu Fondul Monetar Internațional si vizează mai multe categorii de români. Vizați sunt pentru prima data în ultimii 23 de ani inclusiv românii care au neveste casnice”

EvZ: Omar Hayssam a spălat bani pentru state arabe „Sirianul a primit încă un mandat de arestare şi a fost pus sub acuzare, alături de amanta lui, pentru fraudarea României în favoarea unor state din Orientul Mijlociu”

Bursa: FMI cere Spaniei să reducă salariile pentru a combate şomajul „Fondul Monetar Internaţional a cerut vineri Spaniei să accentueze eforturile pentru reducerea ratei record a şomajului, de 26,26%, printr-o acţiune urgentă de creare de locuri de muncă şi creştere economică care să includă şi scăderea salariilor, ca alternativă la concedieri”

Cronica română: Ahmadinejad: Israelul va fi dezrădăcinat „«Vă informez, iar Allah îmi este martor, că o furtună devastatoare va dezrădăcina sionismul», a declarat Ahmadinejad înainte ca noul preşedinte Hassan Rohani să preia funcţia”

2 comentarii

Nicoleta 03-08-2013 - 15:36

Rusine lui dragomir

doru. 04-08-2013 - 12:44

domnule tota tara este revoltata de aceasta decizie,sunt rapidist de mic copil,ddar asa ceva nu stiu sa se intimplat vreodata,hai sa ne unim fortele si sa dam jos pe tiranul de Mircea Sandu si Mitica Dragomir jos din functiile pe care le detin,nu merita acest lucru sa mai ramana sa conduca la infinit fotbalul romanesc,daca tacem din gura vom ajunge sa jucam numai intre noi,sa numai scoatem capul in afara europei,domnul Sandu niciodata nu vede nimic cand asa zisul dom MM Stoica face ceva nu ia nici o masura,are oameni care au avut probleme cu legea chiar daca au fost sportivi de performanta,acum sunt impostori,care tine la distanta reporterii,nu se vad asemenea acte de vandalism,daca era unu de la Rapid imediat lua masuri,va ajut cu mare stima sa ajungem acolo unde trebuie cu „RAPIDU”!
sunt foarte departe in Arad dar doresc sa va ajut mult de tot,va rog sa ma contactati,astept un mic semn din partea dumneavoastra,va rog un nr de mobil sa va pot contacta,nu sunt copil am 54 de ani,asa ca „RAPIDU NICIODATA NU MOARE”!
cu stima multa doru.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult