Acasa Revista Presei Revista presei. Taxa auto rămâne discriminatorie

Revista presei. Taxa auto rămâne discriminatorie

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

CurentulModificată de şapte ori în doi ani, taxa auto rămâne discriminatorie „România riscă sancţiuni financiare din partea Uniunii Europene, în urma declanşării unei posibile proceduri de infringement, şi numeroase alte procese cu proprietarii de maşini, inclusiv cu cei care au pierdutiniţial în instanţă, dacă nu modifică urgent taxa auto şi nu restituie din sumele plătite”

GandulBorbely: “Nu renunţăm la taxă” „Actuala variantă a taxei auto este în conformitate cu legile europene. Nici în privinţa variantei originale Curtea Europeană nu a spus că trebuie să dăm banii înapoi. A spus doar că este vorba de discriminare indirectă faţă de cei care nu au plătit taxa înainte de intrarea în vigoare a Ordonanţei”

PutereaRomânia riscă sancţiuni UE şi noi procese dacă nu modifică taxa auto şi nu restituie banii „România riscă sancţiuni financiare din partea Uniunii Europene, în urma declanşării unei posibile proceduri de infringement, şi numeroase alte procese cu proprietarii de maşini, inclusiv cu cei care au pierdut iniţial în instanţă, dacă nu modifică urgent taxa auto şi nu restituie din sumele plătite”

Curierul nationalNicolae Popa cere rejudecarea dosarelor FNI şi FNA „Fostul director Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI, a cerut rejudecarea ambelor dosare penale, FNI şi FNA, a declarat pentru Curierul Naţional Laura Andrei, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al Tribunalului Municipiului Bucureşti (TMB)”

Romania liberaAl treilea Război Mondial e posibil „Este o competiţie acerbă în jurul resurselor: petrol, apă şi în curând alimente, la care se adaugă fluxurile migratorii. În aceste condiţii conflictul nu este o eventualitate îndepărtată, ci poate să fie în astfel de cazuri, pe fondul unei crize economice complicate, o probabilitate. 2008 în Georgia a demonstrat acest lucru”

ZFPoliticienii refuză privatizările prin Bursă: opoziţia le ignoră, Guvernul le amână „Uniunea Social Liberală (USL), principala forţă politică din opo­ziţie, şi-a prezentat vineri programul economic, care nu conţine nicio referire la privatizarea prin bursă a companiilor de stat. Pe de altă parte, guvernul PDL promite de mai bine de un an vânzarea pe bursă a unor pachete de acţiuni din portofoliul statului”

Fin.roEuropenii au plecat de la Cernavoda. Vin asiaticii „Un consortiu format din companiile sud-coreene KEPCO International Nuclear si Global Em Power Sistem Nuclear este interesat sa participe la constructia reactoarelor 3 si 4 de la centrala nuclearelectrica de la Cernavoda”

BursaUltima lună la Sibex – povestită de Teodor Ancuţa „Ca urmare a recentelor articole privind situaţia managementului de la Sibex, doresc să fac următoarele precizări de natură a lămuri derularea exactă a evenimentelor”

AdevarulSituaţia din Grecia devine periculoasă pentru România „Patru dintre băncile cu cea mai mare expunere pe datoria suverană a Greciei sunt prezente şi la noi”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult