Acasa Revista Presei Revista presei. Teleastul Toma Alimos

Revista presei. Teleastul Toma Alimos

scris de Ziua Veche
3 afisari

Despre dedesubturile eliberării lui Dan Diaconescu scrie Adevarul. In realitate, este vorba despre persoanele cu care nu are voie sa vorbeasca teleastul numarul unu de astazi al poporului: Ioan Mot, primar de Zarand, Sorin Oprescu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, reporterita care a realizat materialul pe care l-ar fi folosit Diaconescu si Doru Parv pentru santaj si Parv insusi.

Viata la -25%, din vointa Opozitiei. Decizia guvernului de majorare a TVA începând cu 1 iulie i-a adus pe români în magazine, pentru a-şi face stocurile de produse mai ieftine, arata Evenimentul zilei. Singura soluţie care le-a mai rămas românilor, loviţi sâmbătă de vestea că TVA creşte de la 19% la 24%, este să-şi facă rezerve de produse. Majorarea taxei pe valoarea adăugată se va simţi în scumpirea cu circa 5% a produselor.

Toma Alimos al tembelviziunilor din Romania, citat de Mediafax via Gandul, spune astfel: „Judecătorul mă urăşte”. Intrebare: ar fi trebuit sa-l iubeasca? Iar daca da, cum anume: feciorelnic sau cu perversiuni?

Si, pentru ca toate sensurile, cum zic francezii, sa fie complet dereglate, dupa refuzul lui Sebastian Lazaroiu, nominalizarea PDL la sefia SRTV, conform Gandul, este… Ada Mesesan! Adica, dupa ce le-a facut tandari democrat-liberalilor comunicarea… Vor incepe in TVR niste scandaluri cu Mesesan, niste paranghelii, sa te tii, bre, sa te tii…

 

Cu toate ca mai avem o sansa, conform Romania libera. Nimeni nu vrea sef la SRTV, dar nominalizatii pe care baleiaza optiunile PDL ar fi Florin Călinescu, Andreea Pora, Stere Gulea şi Andi Lăzescu.

Curierul national titreaza: Strigatul de durere al economiei. Guvernanţii şi patronatele spun că majorarea TVA la 24% e cea mai proastă măsură, dar nu aveam de ales. Printre efecte se numără scăderea consumului şi a PIB-ului, falimente, şomaj, devalorizarea monedei naţionale, inflaţie.

Bursa scrie despre traiul cu TVA inclus de 24%. – o creştere în cascadă a preţurilor care se va materializa într-o creştere a ratei inflaţiei la 8,0%; o scădere a puterii de cumpărare a câştigurilor salariale din economia publică cu peste 35% (25% din reducţia nominală + 10% din creşterea TVA şi inflaţie); o scădere a puterii de cumpărare a veniturilor din economia reală şi din economia veniturilor de înlocuire cu circa 15%, iar enumerarea efectelor poate continua.

Ponta si Antonescu sa ne traiasca.

Opozitia, citata de Financiarul: ministrii ar trebui sa raspunda penal pentru deciziile gresite. Probabil ca este vorba despre deciziile pe care au fost obligati sa le ia acestia sub presiunea Opozitiei, care i-a obligat sa le ia cu ajutorul Curtii Constitutionale. Si da, conform Gandul, Opozitia sa pregateste sa atace din nou la Curte si marirea TVA. Oamenii acestia fac intentionat.

Interesanta reactia Ziarului financiar: Capitalişti români, uniţi-vă! Trebuie să rezistaţi.

Foarte interesant interviul dat de Nicolae, principe al Romaniei, al treilea succesor pe linie dinastica la tronul tarii, pentru Puterea: „Cred că nu se pune problema restaurării monarhiei în interesul familiei, ci pentru binele ţării şi trebuie să întrebăm voinţa populară. Trebuie să respectăm răspunsul pe care îl vom primi şi să lucrăm mai departe pentru a obţine rezultate sociale, culturale şi diplomatice, aşa cum am făcut şi în ultimii 20 de ani”

www.stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult