Acasa Revista Presei Revista presei. Teo Trandafir nu poate dormi noaptea

Revista presei. Teo Trandafir nu poate dormi noaptea

scris de Ziua Veche
1 afisari

Teo Trandafir nu poate sa doarma noaptea, din cauza ca va trebui sa voteze cumva, astfel incat Romania sa iasa din criza, iar aceasta va afecta viata a foarte multi pensionari, arata Puterea.

Teodora este atat de impresionata de situatia in care se afla, incat se gandeste sa renunte la politica.

Vladescu sustine ca Executivul se bate cu bancile, pentru ca acestea cer dobanzi exagerate la titlurile de stat, informeaza Ziarul financiar.

Ministrul finanţelor susţine că Trezoreria îşi permite să reziste presiunii bancherilor, care pretind dobânzi mai mari la titluri de stat. Băncile cer randamente de peste 8% pe an la lei, faţă de 6% acum o lună.

Economia in cadere libera: -1 mld. € deficit doar in luna mai – anunta Financiarul. Sunt convins ca lucrurile stau foarte prost, insa ma intreb: de ce ne place sa dam titluri de apocalipsa? Poate pentru ca sa fie multumit Felix Motanul ca inducem panica in populatie?

Repet ceea am mai scris: presupunand ca pensiile nu vor mai exista si salariile se vor da din doua-n trei luni, in timp ce un euro va costa 5.000 de lei noi, primii care vor avea de castigat vor fi exact cei care au bani si provoaca acum o evolutie cat mai dramatica: Patriciu, Voiculescu, Vantu si tot neamul lor.

Dupa ce un astfel de uragan financiar ar incepe, ei ar cumpara, de exemplu, proprietati imobiliare la preturi de nimic, apoi vor deveni rapid de zece ori mai bogati decat acum.

Metoda nu e inventia lor. A fost folosita prima data de catre niste baieti, peste Ocean, in anul 1920. Si ei au provocat panica. Pe Wall Street. Apoi au cumparat tot pe cativa firfirei. Sa nu uiti, Darie!

Vasile Blaga sustine ca s-ar putea sa ne mai trebuiasca niste bani de la FMI, iar Executivul reactioneaza: e prematur sa discutam despre aceasta, spune Evenimentul zilei.

George Lacatus scrie in Romania libera despre o afacere secreta pe bani publici: reabilitarea termica a blocurilor din Capitala. Primariile de sector refuză să ofere detalii, cu privire la costurile concrete ale lucrărilor. Publicatia a identificat o firmă, care în Sectorul 1 percepe 93 de euro/mp, iar în Sectorul 6 doar 78 de euro/mp.

Conform Gandul, Fiscul caută să taxeze „câteva sute” de români bogaţi, care şi-au ascuns averile prin Europa. Cunosc stirea si l-am vazut pe Mircea Badea aseara facand crize de isterie pe acest subiect.

Eu nu inteleg un fapt foarte simplu: daca tu, seful Fiscului, ai spus cu glas tare, public acest lucru: stau sase luni si vanez cateva sute de romani care au eludat Fiscul, apoi ii prind, nu te gandesti ca ei vor fugi cu banii acolo unde nici cu gandul nu te gandesti, de le vei pierde urma.

Cu alte cuvinte: cine Dumnezeu te-a pus sa gandesti cu glas tare? Nu puteai sa mergi pe burta, Sorine?

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult