Acasa Revista Presei Revista Presei. Tîlvăr, de la Secu Vrancea, se ocupă de Diaspora

Revista Presei. Tîlvăr, de la Secu Vrancea, se ocupă de Diaspora

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Tîlvăr, fiul şefului Securităţii comuniste pe Vrancea, deputat PSD, este pe postul care a fost până acum deţinut (cu mare scandal) de Bogdan Stanoevici, arată Curentul. Gelu Tîlvăr, cum îl alintau colegii de şcoală, era mare boem în liceu şi în facultate, iar acum are rolul… cine ştie ce rol are el la portofoliul pe care l-a preluat.

Revista Presei. Tîlvăr, de la Secu Vrancea, se ocupă de Diaspora (foto:ziare.com)

Revista Presei. Tîlvăr, de la Secu Vrancea, se ocupă de Diaspora (foto:ziare.com)

Cu o majoritate zdrobitoare, Cabinetul Ponta IV a fost votat de Parlament, informează EvZ. O amânare a fost datorată exact schimbării pacostei Andrei Anghel cu Gelu Tîlvăr, pe ultima sută de metri.

Dar ceremonia de învestire a noului guvern a fost amânată pentru azi, susţine Comisarul, pentru că Victor Ponta se duce împreună cu Liviu Dragnea la Belgrad să se vadă cu fratele omologul său chinez.

Toată presa scrie despre tragedia petrecută pe lacul Siutghiol. Noi dăm aici linkul la articolul din Gândul. Ceea ce este emblematic pentru aceste tragedii – cea de acum şi cea care a avut loc în Apuseni, care a avut loc iarna trecută, este că echipele SMURD nu au probleme în îndeplinirea propriilor dificile misiuni, ci cad, în ambele tragedii, fără pacienţi la bord, mergând la misiune.

Teodor Atanasiu e citat de Ştiri pe surse susţinând că George Scutaru îşi va da demisia din Parlament şi va deveni consilier al preşedintelui Klaus Iohannis.

Dosarul Bica la final, din punctul de vedere al procurorilor, care într-o lună i-au trimis în judecată pe inculpaţi, conform Adevărul, în frunte cu Alina Bica. (Prietena lui Nuţi din Pleşcoi.)

Procurorii DNA au dat iama în birourile CNADNR., explică Naţional  Se pare că zilele lui Narcis Neaga ar fi numărate. “Omul negru” este bănuit de necurate lucruri, privind felul cum au fost cheltuiţi banii europeni la Ministerul Transporturilor.

UE este revoltată de valul de arestări în presa de opoziţie din Turcia, explică România liberă. Vizate: TV Samanyolu şi cotidianul Zaman. Cei arestaţi sunt acuzaţi că „au format un grup pentru a atenta la suveranitatea statului”. Am mai auzit povestea asta.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult