Acasa Revista Presei Revista presei. Toate drumurile duc la Corleone si Naşul

Revista presei. Toate drumurile duc la Corleone si Naşul

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Romania libera: Miză. Au apărut indicii clare că delegările atribuite erau făcute „cu dedicaţie”. Fluiere otrăvite: Toate drumurile duc la „Mitică” şi la Mircea Sandu „Şefii din fotbal neagă faptul că îşi comandau anumiţi arbitri şi că îi recuzau pe alţii, deşi primele stenograme îi contrazic.  Documentele sugerează că şefii de la federaţie nu sunt străini de intervenţiile pe care patronii le făceau la Vasile Avram”

Dumitru Dragomir anunta ca LPF isi face televiziune

EvZ: Avram plânge, Ţerbea râde, Sandu şi Dragomir se încălzesc „Procurorii Anticorupţie au în cercetare dosare care îi privesc şi pe Mitică Dragomir şi Mircea Sandu. Avram şi Ţerbea află astăzi dacă vor fi eliberaţi. Neobișnuit cu arestul, Vasile Avram (dreapta) a început să-și aducă aminte despre vizite la DNA, în legătură cu Mircea Sandu și Mitică Dragomir. În schimb, Sorin Țerbea se ține încă de bancuri

Curentul: Arbitrul Vasile Avram şi avocaţii săi au minţit în declaraţiile date în faţa judecătorilor „Vasile Avram nu a fost sincer nici în declaraţia dată ieri la Curtea de Apel Bucureşti, nici în cea de la Tribunal şi încearcă să ascundă adevărul privind numirea arbitrilor, a spus procurorul DNA prezent la dezbaterea recursului fostului şef al CCA în cazul deciziei de arestare preventivă”

Bursa: Absurditati prezidentiale „E riscul pe care Guvernul, dacă nu acţionează, şi-l asumă deliberat şi va trebui să răspundă nu pentru ce a făcut, ci pentru ce nu a făcut, dacă nu va face suficient de rapid”

Adevarul: Povestea unui şantaj de presă „Numele patronului de la „Atac la persoană“ este asociat cu practica şantajului, fiind implicat în mai multe cazuri de acest gen”

Curierul national: Ce înseamnă plecarea Nokia pentru România „2.200 de angajaţi ai fabricii de la Jucu vor rămâne fără locuri de muncă. Vor avea de suferit şi firmele care lucrează cu fabrica, cum ar fi transportatorii sau alţi furnizori de servicii. Ionescu, ANEIR: Este primul deces de rezonanţă din lumea exportatorilor, însă nu singurul, până acum au mai plecat 9.456 de companii”

Fin.ro: Predecesorii Nokia. Ce multinationale au mai parasit Romania „Nokia nu este prima multinationala care paraseste Romania. In anii 90 au venit in tara Shell, Kraft, Palmolive, Coca-Cola, dar din varii motive au preferat sa plece”

<a href=”http://www.stareapresei.ro/” target=”_blank”><strong>StareaPresei.ro</strong></a>

2 comentarii

titi 30-09-2011 - 17:04

Toate drumurile duc la PUSCARIE, dupa cum se vede.

neacsum 30-09-2011 - 17:28

Stai linistit titi, se va cotiza la pusculita PDL si gata. Nici un profitor al anilor de dupa revolutie nu a fost singur, a avut si are sustinere polticica , rotitele au fost si sunt unse, acuma e doar o schimbare de contract. Nu va se va face puscarie. Se va umbla la pusculita, dar nu la puscarie. Toate aceste scandaluri au drept scop cotizatia, nu curatirea coruptilor. Hai sa nu exageram.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult