Acasa Revista Presei Revista presei. Tovarăşu’ Duşa de la Regionala PCR Harghita

Revista presei. Tovarăşu’ Duşa de la Regionala PCR Harghita

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Mircea Duşa, a omis să-şi treacă în CV-ul expus pe site-ul instituţiei funcţiile politice pe care le-a deţinut în perioada comunistă.

dusa

Revista presei. Tovarăşu’ Duşa de la Regionala PCR Harghita

România liberă: Fulminanta carieră comunistă a ministrului Apărării ”Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a omis să-şi treacă în CV-ul expus pe site-ul instituţiei funcţiile politice pe care le-a deţinut în perioada comunistă. Potrivit dosarului său de cadre pe care România liberă vi-l prezintă în exclusivitate, Duşa a fost activist PCR. Dacă şi în ţara noastră ar fi funcţionat o lege a lustraţiei, acesta ar fi fost incompatibil cu funcţia de ministru”

Naţional: Precedent in Dosarul Vantu: Decizia care arunca Justitia in aer! ”Prin decizia lor, judecătorii CAB au confirmat ca intereceptările audio şi video pot fi folosite ca probe în instanţă, chiar dacă nu au fost efectuate în urma începerii urmăririi penale, ci doar pe baza existenţei unor indicii ale pregătirii unei infracţiuni. Practic, de acum înainte, orice suspect căzut pe interceptări poate ajunge după gratii dacă a vorbit ce nu trebuie la telefon sau prin parcări“

Cronica română: Şeful statului îi atacă dur pe susţinătorii autonomiei teritoriale ”Preşedintele Traian Băsescu a susţinut luni, la Izvoru Mureşului, că în România doar la directiva lui Stalin a fost organizată Regiunea Autonomă Maghiară şi le-a transmis celor care doresc reînfiinţarea unei regiuni autonome că niciodată nu se va face reorganizare administrativă pe criterii etnice”

Adevărul: Băsescu vrea să ridice Europa contra Ungariei ”Unii cred că sunt praguri care pot fi depăşite, iar eu ca şef al statului român le spun că aici în Harghita niciun prag constituţional nu poate fi luat în discuţie şi nici depăşit. Poate să se perinde prin Harghita şi Covasna toată protipendada politică maghiară. Şi probabil este ultimul an când au putut să o facă atât de relaxat. Sincer să fiu, ca şef al statului, am vrut să văd până unde se poate merge, iar anul acesta s-a ajuns la limita la care le spun că e prea mult şi nu se va mai repeta. Am crezut că funcţionează decenţa. Anul acesta au dovedit că pot fi indecenţi. În mod categoric, România îşi va asuma leadershipul punerii la punct a Budapestei“

Gândul: Liderul Jobbik, scrisoare către politicienii români: Reacţiile voastre au fost isterice ”Potrivit lui Vona Gabor, presa din România a prezentat «imaginea falsă» a unei Românii paşnice şi a unei Ungarii agresive. Elita politică din România are o «conştiinţă compromisă» dat fiind că «blochează constant eforturile maghiarilor din Transilvania«”

Curentul: Încrederea populației: Biserica în cădere liberă, SRI, SIE și DNA în creștere ”Realizat de INSCOP Research, în perioada 12-21 iulie 2013, sondajul „Barometrul de opinie publică – Adevărul despre România” a pus în evidență o serie de modificări spectaculoase în ceea ce privește încrederea pe care populația o acordă unora dintre cele mai importante instituții, atât  interne cât și internaționale”

Puterea: Combinatele se pregătesc de faliment, din 2014 ”Gazul pentru industrie costă deja cu circa 30% mai mult decât cel pentru populaţie. De la sfârşitul anului viitor, preţul gazelor pentru sectoarele industriale se va alinia la preţurile externe, ceea ce va însemna un preţ pe care puţini producători îl vor putea plăti”

Curierul naţional: Străinii fug tot mai mult de România ”Investiţiile străine au scăzut în primul semestru cu 19% faţă de perioada similară a anului trecut, în ciuda eforturilor guvernanţilor de a le atrage. Cele 666 mil. euro pe care Executivul a reuşit să le atragă în primele 6 luni reprezintă mai puţin de 14% din cât şi-a propus “Planul Naţional de investiţii strategice” cuprinde cinci domenii strategice, precum energia, resursele minerale, agricultura, industria şi infrastructura”

EvZ: Adrian Sârbu dă peste cap piaţa TV ”Pro Tv a ieşit din lista canalelor cu transmisie obligatorie. Cine va dori să recepteze cel mai popular post românesc va achita bani în plus. Marii operatori de cablu vor percepe un cost modic, în timp ce ceilalţi ar putea scoate pur şi simplu Pro Tv din grilă“

Bursa: Sunt condamnate Spania şi Portugalia la o prăbuşire sincronizată? ”Spania şi Portugalia au împărţit multe de-a lungul istoriei, mai ales coloniile şi războaiele, din cauza proximităţii geografice. Acum se pare că a venit momentul ca cele două ţări din Peninsula Iberică să-şi împartă şi falimentul“

StareaPresei.ro

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-08-2013 - 17:18
Salut 13-08-2013 - 17:55

Mircea Duşa, a omis să-şi treacă în CV-ul expus pe site-ul instituţiei funcţiile politice pe care le-a deţinut în perioada comunistă.

România liberă: Fulminanta carieră comunistă a ministrului Apărării ”Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a omis să-şi treacă în CV-ul expus pe site-ul instituţiei funcţiile politice pe care le-a deţinut în perioada comunistă. Potrivit dosarului său de cadre pe care România liberă vi-l prezintă în exclusivitate, Duşa a fost activist PCR. Dacă şi în ţara noastră ar fi funcţionat o lege a lustraţiei, acesta ar fi fost incompatibil cu funcţia de ministru”

===============================

Mda, am citit si eu. Trebuie sa recunosc ca acest Dusa nu are ce cauta ca ministru, da’ daca EBA e parlamentar european, atunci nimic nu trebuie sa ne mire.
Oricum izmenarii astia de la RL put a basism. Dusa e incompatibil ca ministru pe motive de inteligenta limitata, nu ca ar fi fost nu stiu ce secretar UTC. Secretar UTC – si, mai mult decat atat, d’ala pus pe parvenire -a fost si MRU, dar ipocritii astia de la RL n-au gasit ca „Dacă şi în ţara noastră ar fi funcţionat o lege a lustraţiei, acesta ar fi fost incompatibil cu funcţia de ministru” (vai….!). KKti cu doua sau 22 de fet(z)e. Iar boul ala de UnUL zice ca „nu-i respect, ca nu ma comport cuviincios”. Sa-i respecte el pe zevzecii astia ipocriti, si asa isi ling borala unii la altii!

O alta nota personala: Daca e sa masuram contributia lui Basescu la societatea romaneasca, trebuie sa remarcam ca pe langa sugrumarea democratiei, Jigodia Nationala a inaugura Epoca Secaturilor. Si in alte perioade au fost, dar niciodata atat de multi, atat de sus si atat de vocali.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult