Revista presei. Traian Băsescu se întoarce | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Traian Băsescu se întoarce

Revista presei. Traian Băsescu se întoarce

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Traian Băsescu a postat un mesaj video pe Facebook, mulţumind pentru urările de ziua de naştere în care anunţă că s-a întors.

Traian Basescu

Curentul: Traian Băsescu: I’ll be back! “Într-un mesaj video postat pe Facebook în care le mulţumeşte celor care i-au transmis mesaje de ziua sa, că, deşi a tăcut puţin în ultimul timp, nu înseamnă că a început să gândească altfel despre ţara sa, iar acest lucru se ve vedea curând”

Adevărul: Inimile candidaţilor ARD au bătut apatic la lansare ”Scena Operei Române a găzduit, luni, spectacolul de lansare a candidaţilor Alianţei România Dreaptă pentru alegerile din 9 decembrie”

Cronica română: Dan Diaconescu, audiat la DNA în cazul privatizării Oltchim “Dan Diaconescu s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicaţii cu privire la licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 203 milioane de lei (45 milioane de euro), cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat, deşi nu a dovedit că deţine această sumă. El a venit însoţit de doi avocaţi, spunând că nu ştie pentru ce a fost chemat la DNA”

EvZ: Oprescu a distrus Piaţa Universităţii! N-a vrut să dea un leu pentru reamenajare “Primarul General a transformat Piața Universităţii într-o monstruozitate. Piaţa Regală va fi şi ea distrusă, prin îngroparea Restaurantului Cina între blocuri de oţel şi sticlă. Oprescu pregătește asaltul şi asupra Pieţelor Unirii, Victoriei şi De Gaulle”

Puterea: Guvernul aşteaptă FMI cu toate angajamentele neîndeplinite “Misiunea FMI vine după eşecul răsunător al privatizării Oltchim şi înainte de startul oficial al campaniei electorale”

ZF: Scandalul fraudelor bancare se extinde la discretul Fond de Contragarantare ”Fondul de Contragarantare – o instituţie de care foarte puţină lume a auzit, dar care administrează active de 100 de milioane de euro – a emis garanţii pentru creditele acordate unor firme anchetate de DIICOT”

Bursa: Americanii îşi aleg azi preşedintele ”Conform unui sondaj de opinie realizat de Pew Research Center la nivel naţional, în SUA, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, Obama se bucură de 48% din preferinţele alegătorilor, iar Romney – de 45%. Şi alte sondaje de opinie, realizate de NBC News împreună cu Wall Street Journal, respectiv de ABC News alături de Washington Post, arată că Obama are un mic avantaj faţă de contracandidatul său”

StareaPresei.ro

2 comentarii

Hap Ciu 06-11-2012 - 07:59

Nerusinarea liberala merge pana acolo ca sa nu-si ceara scuze de la Poporul Roman stresat cu referendumuri peste referendumuri.

Hap Ciu 06-11-2012 - 08:18

Americanii îşi aleg azi preşedintele, dar azi e Marti cand, se stie, sunt 3 ceasuri rele. Daca iese Romney, Doamne fereste?

Acum, e drept ca nu este chiar Marti Negru ca atunci cand s-a nascut tiranul Cacarau, si ca au mai fost presedinti republicani chiar destul de bunicei precum Ronald Reagan si tatal lui Bush, mergand chiar pana la exceptia luminoasa George W Bush.

Dar sa schimbi un liberal Obama cu un neica-nimeni Romney, e ca si cum ai gandi ca un mate-fripte ca Antonescu ar putea sa se ridice ca valoare pana si numai la genunchii lui Basescu.

Dar, dupa o pauza binemeritata, caci responsabilitatile prezidentiale nu sunt usoare, o sa-l putem realege pe Basescu presedinte pentru inca 2 mandate.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult