Acasa Revista Presei Revista presei. Trandafiraş Antonescu se scoală când vrea el

Revista presei. Trandafiraş Antonescu se scoală când vrea el

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

EVZ: Crin Antonescu: „Mă scol când vreau!” „Adevărul este că mă trezesc când vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Mă trezesc când vreau eu, foarte, foarte des mă trezesc devreme, nu ca să le dau lor socoteală. (…) Când ajungi să discuţi despre un om şi principala acuză pe care i-o aduci este că ai auzit tu că se scoală târziu, înseamnă că eşti un găinar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Mă scol când vreau!”

Seful PNL Crin AntonescuCurentul: Femina – un proiect de 5 milioane de Euro pentru oamenii lui Vîntu „O informație aparent banală apărută zilele trecute, pe o agenție de știri, readuce în atenție inventivitatea grupării coordonate de Sorin Ovidiu Vîntu în colectarea de fonduri din orice surse și din orice poziție, după modelul teroriștilor inventați de Iliescu”

Romania libera: Cinci analişti şi istorici profeţesc cine va conduce România peste 20 de ani. Viitor sumbru. Baroni locali şi alegeri câştigate cu punga şi în 2032 „Nu vom avea politicieni cu mult mai competenți decât cei de astăzi, doar că vom avea politicieni cu marjă de libertate mai mică și mai controlați”

AdevarulCe a vrut şi ce a obţinut MRU la Bruxelles „Un Consiliu European Extraordinar ca o nouă presiune pe Schengen, lobby pentru ajutor tehnic pentru ca România să poată cheltui mai repede şi mai bine fondurile europene pe care riscă să le piardă, aşteptări legate de încetarea monitorizării pe Justiţie în cadrul Mecanismului pentru Cooperare şi Verificare (MCV)”

Bursa: Acceleraţie în stil MRU „Autorităţile au început să se mişte «cu talent» în cazul privatizării Oltchim, imediat ce au primit acordul Comisiei Europene pentru conversia în acţiuni a creanţelor către AVAS”

Curierul national: Codul de Bune Practici, o lege falimentară „Chiriţoiu (Consiliul Concurenţei): Legea nu numai că nu a avut efecte pozitive, ci a avut efecte negative. Aşa se întâmplă când suprareglementezi o piaţă”

Fin.ro: Pe piata interbancara, leul s-a depreciat pana la un curs de 4,39 lei/euro „In a doua parte a sedintei interbancare, cotatia monedei nationale a urcat peste nivelul de 4,39 lei/euro. Potrivit dealerilor, in momentul in care cursul a depasit acest prag, deprecierea a fost oprita de Banca Nationala care a intervenit in favoarea leului”

Gandul: Cum au blocat românii de la Bitdefender un atac informatic al hackerilor chinezi asupra oficialilor armatei americane „Bitdefender, compania românească specializată în soluţii antivirus, a reuşit să anticipeze şi să blocheze un atac informatic lansat de un grup de hackeri din China asupra computerelor unor oficiali din cadrul armatei americane”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult