Acasa Revista Presei Revista presei. Transplanturi ilegale pentru politicieni

Revista presei. Transplanturi ilegale pentru politicieni

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Agenţia Naţională de Transplant pentru Politicieni şi VIP-uri – aşa ar fi numită de procurori descoperirea pe care au făcut-o, conform Ştiri pe surse.
Transplant-Marii şmecheri ai ţării şi rudele acestora ar avea dreptul (ilegal) să sară peste rând şi să ajungă la organe de schimb în dispreţul legii, ca-n ţările bananiere. Cinic, dar un ficat, cu tot cu „manoperă”, ar costa 50.000 de euro.
Victor Ponta anunţă că salariile medicilor vor creşte cu 25% din luna octombrie, conform Ziare.com. Este un dezastru. Imediat au sărit profesorii, care vor şi ei. Aşa a guvernat strămoşul PSD, FSN – FDSN, şi în anii 1992 – 1996.
Rezultatul a fost că la începutul anului 1997 ţara era în pragul falimentului. Ţine minte cineva cum ieşeau, rând pe rând, sindicatele la demonstraţie părin Capitală, cu punct terminus Piaţa Victoriei, cerând măriri de salarii? Văcăroiu a făcut-o exact cum face acum Ponta.
Isărescu îi dădu una tare de tot peste botic lui Victor Ponta. Redăm titlul descriptiv ales de HotNews: Isarescu: Cum adica? Reducem taxele, marim deficitul bugetar, apoi marim in plus deficitul pentru a majora salariile si pensiile, dar nu aflam parerea celor care se ocupa cu gasirea banilor pentru a acoperi toate aceste deficite?
Ministrul Economiei, Mihai Tudose, este acuzat că a comis plagiat în lucrarea sa de doctorat, explică Adevărul. Locul faptei: Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a SRI, unde e cadru didactic titular.
16 parlamentari din toate partidele au o nouă iniţiativă legislativă foarte inteligentă, anti-stat de drept: vor ca mandatele primarilor condamnaţi cu suspendare să nu-şi mai piardă mandatele, explică Gândul.
Click publică o scrisoare deschisă a lui George Stanca, intitulată Scrisorile lui Stanca: Dragă Crin Antonescu,, din care spicuim: „Dar la începuturile pupăcioase, libidinoase cu jurăminte pentru eternitate, mi-ai plăcut enorm, zic enorm!, la ieșirile-ți publice. Ai avut discursuri memorabile. Care, analizate acum, retro, din geniale devin penibil-cațavenciene… Retorică urinară. Emanație puturoasă.”
Fondatorul ziarului Kommersant, Vladimir Yakovlev, îi sfătuieşte pe ruşii normali să fugă cât pot pentru trei sau şase luni, dar mai ales să-şi salveze copiii, pentru că vine ceva rău de tot, spune Pagina de Rusia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult