Acasa Revista Presei Revista presei. Tratatul ACTA este anticonstituţional

Revista presei. Tratatul ACTA este anticonstituţional

scris de Florin BUDESCU
5 afisari
Adevarul: Tratatul A.C.T.A. este anti-constituțional și nul de drept „Un aspect foarte grav legat de A.C.T.A și adesea trecut cu vederea, este faptul că încalcă flagrant Constituția României, după cum o demonstrează un studiu”
Gandul: Cum s-a auzit discursul lui Ponta printre pesedişti. Nicuşor Constantinescu: “Este o mare gafă şi o deziluzie” „Social-democraţii au păreri împărţite în ceea ce priveşte discursul lui Victor Ponta din Parlament, unii opinând că a fost o mare gafă, în timp ce alţii susţin că a fost foarte bun”
Puterea: Liberalii au intrat în Opoziţie faţă de PSD „Liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, s-au certat foarte tare astăzi, după discursul din Parlament rostit de preşedintele PSD la votul de învestitură a noului guvern Ungureanu. Surse din PSD ne-au relatat că liberalul Crin Antonescu s-a adresat în termeni foarte duri colegului său Victor Ponta, certându-l pentru mesajele transmise în Parlament.”
Curentul: Liberalii l-au îngenunchiat pe Ponta și la București „Numirea Ecaterinei Andronescu la conducerea PSD București, în locul lui Marian Vanghelie,  reprezintă, din punct de vedere politic, o victorie la scenă deschisă a PNL în bătălia internă, din cadrul uniunii socialist-liberale, pentru controlul primăriilor de sector”
EvZ: Mircea Geoană: „Crin şi Ponta nu merg împreună în Statele Unite” „Întors recent din Statele Unite (de unde a aflat şi detalii despre vizita liderilor USL), Mircea Geoană va lansa, până la sfârşitul acestei luni o nouă formaţiune politică”
Curierul national: Sistemul bancar, o reţea de “falsificatori de bani” „Autorul Charles Hugh Smith spune că expansiunea creditului operată de băncile centrale şi comerciale nu se deosebeşte cu nimic de contrafacere. „Împrumutarea de bani, în baza unor surplusuri viitoare imaginare, este cea mai gravă formă de falsificare a banilor”. Sistemul actual favorizează alocarea greşită a capitalului şi este sortit imploziei”
Bursa: Preţul petrolului continuă să crească ” Preţul petrolului brut a continuat să crească ieri, pe pieţele externe, ajungând la cel mai ridicat nivel din ultima săptămână, în urma apariţiei informaţiei potrivit căreia au scăzut stocurile de profil din SUA, semnalând avansul cererii”
Fin.ro: Iarna siberiana va ramane in Europa pana la sfarsitul lunii „Este foarte posibil ca Europa sa nu scape de valul de geruri care a spus stapanire pe Batranul continent pana lasfarsitul acestui luni, estimeaza meteorologii, alimentand temerile legate de o eventuala scumpire a gazelor naturale”
Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult