Acasa Revista Presei Revista presei. Trei ani de la lovitura de stat din 2012

Revista presei. Trei ani de la lovitura de stat din 2012

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Au trecut trei ani de la lovitura de stat din iulie – august 2012. Despre ce s-a ales de puciştii de aunci scrie Adevărul. Câteva nume? Liviu Dragnea, Dan Şova, Dan Voiculescu, Crin Antonescu…
ponta-antonescuProblema e că ei în continuare nu recunosc ce au făcut atunci. Folosirea sintagmei „lovitura de stat” în orice cadru televizat duce la negări vehemente ale realităţii.
Central Residential Park este numele cartierului de şmecheri construit de NIRO, cu un nume de zici că e pe puţin un cartier de lux din Los Angeles, California. Ei bine, conform Naţional, DNA miroase pe-aici urmele a 87 de demnitari.
Schweighofer Holzindustrie a fost prinsă cu lemn de provenienţă ilegală. Rapoartele au fost trimise Parchetului General, conform Bursa.
Sub titlul Procurorii DNA explică de ce l-au audiat pe Dan Andronic, EvZ nu explică de ce a fost chemat directorul general al publicaţiei la instituţia anticorupţie. În schimb, spune că acesta nu este nici suspect, nici inculpat.
Valeriu Streleţ, propus de PLDM, a fost desemnat premier al R. Moldova. La jurământul de învestitură de ieri, prim-ministrul de la Chişinău a citat de Biblie şi din Împăratul Solomon, arată Gândul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult