Revista presei. Triverb: Băsescu – glonţ – brichetă | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Triverb: Băsescu – glonţ – brichetă

Revista presei. Triverb: Băsescu – glonţ – brichetă

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a explicat că glonţul de pe biroul preşedintelui Traian Băsescu, care apare în înregistrarea postată de şeful statului este de fapt o brichetă.

Gândul: Ce căuta un glonţ pe biroul lui Băsescu ”Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a explicat că glonţul de pe biroul preşedintelui Traian Băsescu, care apare în înregistrarea postată de şeful statului pe Facebook, este de fapt o brichetă”

România liberă: Oferta electorală. Votanţii sunt momiţi cu scăderi de cotă unică, CAS, TVA şi creşteri ale salariului minim. Omisiunea majoră din programele de guvernare ale USL şi ARD “Nimeni nu insistă însă pe scăderea cheltuielilor statului, astfel încât, cu ochii după creşterea economică şi efectele pozitive ale introducerii cotei unice în anul 2005, riscăm să cădem din nou în groapa ajustărilor dure, cum ni s-a întâmplat în 2010, când criza ne-a stricat panurile”

Libertatea: Ponta le-a dat ţeapă celor care au comandat gumari pentru alegători | Candidaţii nu pot da «cizmele electorale» ”Victor Ponta a cerut ca în campanie să nu se ofere alegătorilor obiecte a căror valoare să depăşească 10 lei. Dar… O fabrică de cizme de cauciuc a primit deja sute de mii de comenzi pentru asemenea “atenţii” electorale de 17,9 lei perechea, inclusiv din partea PSD”

eNaţional: Ii place lui sa fie incompatibil! Mircea Diaconu da Senatul pe Primaria Ciorogarla ”Dupa tot circul cu ANI si Parchetul General, actorul Mircea Diaconu renunta la politica mare, de la centru, optand pentru un post de primar”

Adevărul: Forumul Românilor susţine că panoul cu “Terra Siculorum” (Ţinutul Secuiesc) şi mitingul anunţat pentru joi sunt “gesturi provocatoare” ”Forumul Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş afirmă că amplasarea de către UDMR Covasna a panoului inscripţionat «Terra Siculorum» şi organizarea mitingului pentru a apăra steagul secuiesc sunt gesturi provocatoare”

EvZ: Preferatul Monei la şefia DNA: Bani pierduţi într-un flagrant de tot râsul şi o achitare gravă “Procurorul Ioan Irimie şi-a început cariera în comunism, iar cât timp a lucrat la Parchetul Naţional Anticorupţie nu a făcut dosare complexe. Mai mult, unul dintre rechizitoriile sale, «Omu-Buşteni», a fost infirmat de instanţă, iar acuzatul a fost achitat definitiv”

Puterea: Dosar de corupţie în fotbal, amânat “Curtea de Apel Bucureşti a amânat, ieri, pentru 13 noiembrie pronunţarea deciziei în dosarul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie în arbitraj fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea”

Curentul: Victor Ponta și un agent GRU au participat la arestarea Ceaușeștilor la Revoluție “Tânărul Ponta juca, la cei 17 ani și trei luni, rolul vieții sale, care avea să-l ducă departe peste 20 de ani. Un rol jucat alături de un agent GRU cu misiunea de a schimba fața României și de a-i îndepărta de la putere pe Ceaușești. Acest lucru era recunoscut, ca o ultimă spovedanie, de către generalul-maior Ștefan Kostyal”

ZF: În timp ce statul îşi amână listările, băncile internaţionale ies una după alta de pe bursă ”Grupul UniCredit şi-a anunţat ieri clienţii că va închide firma de brokeraj UniCredit CA IB Securities şi va renunţa la operaţiunile sale pe bursa de la Bucureşti, ca parte a strategiei de restructurare a unităţilor de brokeraj la nivelul grupului”

Bursa: PCC, din nou în Consiliul de Administraţie al Oltchim ” Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE în România, a reuşit să reintre, ieri, în Consiliul de Administraţie al Oltchim, potrivit unor surse din companie, după circa doi ani de absenţă”

Cronica română: Rivaldo, golgheter şi la vârsta de 40 de ani! “Fotbalistul brazilian Rivaldo, fost campion mondial în 2002, ajuns acum la vârsta de 40 de ani, a plecat de la echipa angoleză la care s-a transferat în acest an şi pentru care a înscris nu mai puţin de 21 de goluri”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult