Acasa Revista Presei Revista presei. „Tu eşti Mircea? Nu, sunt Felix”

Revista presei. „Tu eşti Mircea? Nu, sunt Felix”

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Curentul: Voiculescu – turnător definitiv Tu eşti Mircea? Nu, sunt Felix… „„Sunt primul care spun că în PC nu au ce căuta oameni imorali, turnători, oameni care au fost într-un fel sau altul în slujba Securităţii. Concret, la noi, cine se va dovedi că a avut angajament cu Securitatea, că a luat bani sau alte avantaje de la Securitate, va fi dat afară din structurile de partid, în frunte cu mine“, declara în august 2006 Dan Voiculescu”

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu-foto Curentul

Adevarul: Voiculescu rămâne senator chiar dacă a turnat la Securitate „Chiar dacă este oficial colaborator al Securităţii, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Dan Voiculescu nu îşi va pierde mandatul de senator. Rând pe rând Legea CNSAS şi Legea lustraţiei au fost respinse de Curtea Constituţională. Acuzaţia de fals în acte este respinsă de Dan Voiculescu pe baza unui document anterior primei sale candidaturi

Romania libera: Liderii PNL îl ţin în braţe pe Felix „Atât vechii colegi de alianţă ai lui Dan Voiculesu, social-democraţii, cât şi mai noii colegi ai acestuia, liberalii, nu sunt deranjaţi că, potrivit judecătorilor, Dan Voiculescu ar fi furnizat fostei Securităţi informaţii despre activităţi şi atitudini potrivnice regimului totalitar comunist”

EvZ: Necolaiciuc a capitulat: vrea să fie extrădat urgent „Fostul director al CFR, judecat pentru o fraudă de 20 milioane de euro, mai avea încă două căi de atac în Statele Unite, ceea ce ar fi întârziat extrădarea sa cu cel puţin un an. Mihai Necolaiciuc pare însă mai mulţumit să stea în România decât în Florida, pentru că în ambele situaţii tot într-o celulă ar fi cazat”

Puterea: Şase poliţişti de frontieră de la Caraş-Severin, reţinuţi pentru contrabandă şi luare de mită „Anchetatorii îi filau de mai mult timp pe aceşti indivizi, iar acţiunea de ieri vine în completarea celor demarate la sfârşitul lunii ianuarie. Importante forţe de ordine au descins, ieri-dimineaţă, la locuinţele unor poliţişti de frontieră de la Oraviţa şi Naidăş”

Gandul: Adrian Vasilescu – BNR, despre schema Ponzi, „piramida” invocată de ministrul Muncii: “Domnul Botiş s-a exprimat corect din punct de vedere economic, dar nu şi geometric” „Vasilescu a adăugat că de fapt era vorba despre un „trapez inversat”. „De fapt nu era vorba despre o piramidă, ci de o faţetă a piramidei care de fapt era un triunghi şi nu era un triunghi întreg, ci un trapez care era inversat, adică la bază erau 4,1 milioane de salariaţi care trebuie să plătească pensii pentru 6 milioane de pensionari”, a declarat Adrian Vasilescu”

ZF: Un sfert din acţiuni au triplat banii pe Bursă în ultimii doi ani. Vezi care este topul creşterilor „Acţiunile companiei de foraj Dafora Mediaş (DAFR), controlată de Gheorghe Călburean, au înregistrat cea mai mare creştere de la minimele din februarie 2009, înmulţind de şase ori banii investitorilor în ultimii doi ani”

Bursa: Judecată în ritm de melc „Un investitor pe piaţa de capital reclamă că a fost prejudiciat de societatea „Broker” Cluj, care i-a închis situaţia pe zero, deşi, după calculele sale, soldul său real era de 310.000 de lei”

Curierul national: Libia provoacă un mic război în UE „Catherine Ashton, şefa diplomaţiei europene, a refuzat recunoaşterea reprezentanţilor opoziţiei libiene drept singură autoritate legitimă în Libia. Un eurodeputat, folosind fotografii compromiţătoare, a denunţat „complicitatea” care a existat de-a lungul mai multor ani între lideri europeni şi Muammar Kadhafi”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult