Acasa Revista Presei Revista presei. Tumoarea mediatică Moni – Iri

Revista presei. Tumoarea mediatică Moni – Iri

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

CurentulTumoarea mediatica a telenovelei Columbenilor – episodul Moni la Isvorani „Ieri telenovela familiei Columbeanu a fost marele eveniment de presa al intregii media – breaking news-uri si filmari din elicopter, analizefiroscoase din platouri, cu socioloage, avocate, experte in dramolete de familie, analize juridice, ce mai, reality-show in toata regula”

Monica si Irinel Columbeanu

Monica si Irinel Columbeanu

Gandul: Lista scurtă a Elenei Udrea cu posibilii candidaţi ai PDL la Primăria Capitalei „Silviu Prigoană, Liviu Negoiţă, Sulfina Barbu şi Cristian Preda sunt posibilii candidaţi ai PDL la funcţia de primar general al Capitalei, în opinia ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, liderul organizaţiei din Bucureşti a PDL”

EvZIoan Niculae, portret de miliardar „într-o ţară tâmpită” „La 55 de ani e al treilea miliardar al României despre care spune că e o ţară tâmpită. Are o avere de 1,2 miliarde de euro. Recunoaşte pe faţă că a fost securist. Poate de aia are şi o problemă. Zice, de câte ori are ocazia, că e filat de „servicii””

BursaProiectele pentru modernizarea drumurilor prin PNDI au fost aprobate de minister „Proiectele propuse de autorităţile publice locale din toate judeţele, pentru finanţarea prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) – componenta de drumuri judeţene şi de interes local – au fost aprobate în Consiliul Tehnico Economic (CTE) al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT)”

Puterea: Stolojan îl contrazice pe Boc. România nu are argumente pentru îngheţarea preţului la carburanţi „Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a declarat că Executivul nu are motive să decidă îngheţarea preţului la carburanţi, adăugând că în România există „o problemă cu capul” în privinţa energiei din cauza concepţiei greşite că resursele interne sunt suficiente”

Romania liberaParlamentul European, acuzat că îngrădeşte libertatea de exprimare „Cenzorii Parlamentului European au pus benzi roşii şi ulterior benzi de culoare neagră peste  fotografiile expuse pe holurile instituţiei europene cu ocazia comemorării accidentului aviatic de la Smolensk (Rusia), soldat cu moartea oficialilor polonezi, între care se află şi preşedintele ţării, Lecj Kaczynski. Informaţia a apărut pe blogul europarlamentarului Monica Macovei”

Fin.roStatele europene au luat masuri impotriva cresterii preturilor la carburanti „Premierul s-a plans ca nu are parghii care sa duca la ieftinirea benzinei si motorinei  Singura idee guvernamentala este inghetarea preturilor”

AdevarulRevoluţie în Siria: Zeci de mii de oameni protestează împotriva regimului „Sira este zguduită de proteste, zeci de mii de sirieni au manifestat astăzi, în toată ţara. La o zi de la formarea unui nou Guvern desemnat să conducă reformele, oamenii continuă să iasă în stradă pentru a schimba regimul”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult