Acasa Revista Presei Revista presei. Tupeu de Ponta: ministrul Diasporei are interzis la ieşit din ţară

Revista presei. Tupeu de Ponta: ministrul Diasporei are interzis la ieşit din ţară

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Victor Ponta comite un nou act de sfidare a românilor din Diaspora: ministru delegat pentru Românii de pretutindeni a fost numit un ins care e sub control judiciar DNA şi are interzis la plecat din ţară, Cătălin Rădulescu, informează HotNews.

victor pontaParlamentul continuă să atace regimul incompatibilităţilor. Există două proiecte de lege pe care puşcăriabilii neamului încearcă să le strecoare spre promulgare la preşedinte, explică România liberă.

Primul, conform căruia cei aflaţi în incompatibilitate sau conflict de interese nu vor mai ocupa trei ani doar funcţia în care au încălcat legea, în schimb sunt liberi să ocupe alte posturi.

Al doilea, conform căruia, dacă persoana declarată incompatibilă a ocupat o funcţie eligibilă, nu mai poate ocupa aceeaşi funcţie timp de trei ani de la încetarea mandatului.

Steagul Ţinutului Secuiesc nu poate fi arborat ca atare decât, cu aprobarea Guvernului, cel mult într-un judeţ din România, au decis, conform ziarului Adevărul, deputaţii.

UNJR face apel la verificarea şi apoi retragerea ofiţerilor acoperiţi din Justiţie, anunţă EvZ.

Mircea Geoană a fost audiat astăzi la DNA „pentru un dosar aflat în lucru”, explică Mediafax. Explicaţia lui Geoană este la fel de miştocărească precum explicaţia unui şofer, că s-a urcat la volan şi a întors cheile în contact pentru a şofa.

Dar despre ce este vorba în dosarul lui Geoană? Naţional susţine că este un megadosar teribil, în care sunt implicaţi agenţi de influenţă ai Rusiei în România, precum fostul candidat la Preşedinţie şi Cozmin Guşă.

Viorel Hrebenciuc a fost pus sub acuzare într-un nou dosar: cel al şefei CNA, Laura Georgescu, conform Realitatea.

Klaus Iohannis spune că este inadmisibil ca Institutul Cantacuzino să dispară. Puterea îl citează. La câte metode de persuadare, împresurare, depresurare şi convingere a folosit în ultimii 10 ani, în diferite cauze, Traian Băsescu, ce ne face să cedem că Iohannis va pocni din degete şi problema e va rezolva uite-aşa?

Ioan Rus, ministrul Frenetic al Transporturilor, spune că există probleme în Master planul pe Transporturi, spune Curierul naţional. Noi ştim o problemă: Ioan Rus însuşi.

Telekom România are probleme financiare, explică Bursa. Veniturile, profitul şi numărul abonaţilor sunt în scădere în primele trei luni. Nu le merge bine nemţilor.

George Simion, liderul Platformei Unioniste Acţiunea 2012, a fost expulzat din R. Moldova de către omologul SRI, fără nici o explicaţie, informează Gândul. Omul, care conduce ONG-ul Noii Golani, a fost făcut pachet şi livrat malului românesc al Prutului cu maxim profesionalism.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult