Acasa Revista Presei Revista presei. Turcescu, teasing pentru Unde TV?

Revista presei. Turcescu, teasing pentru Unde TV?

scris de Florin BUDESCU
19 afisari

Robert Turcescu a fost aseară pe două televiziuni, una după alta: în a doua parte a emisiunii la Sabin Orcan, X-Press, apoi la Jocuri de putere, la Rareş Bogdan. Reporter Virtual susţine că aceasta este campania de promovare de dinainte de lansarea postului de televiziune online Unde TV.
robert-turcescu22Hans Klemm, un neamţ american versat în ale politicii, este noul ambasador al Statelor Unite în România, conform HotNews. Până acum aveam numai braţul administrativ, acum avem şi braţul politic al Washingtonului în România, semn că ţara noastră devine tot mai importantă pentru SUA.
Un carusel fiscal în patru paşi este cel care a dus la evaziunea prejudiciul de l 1,7 miliarde de euro de la Lukoil Petrotel, descris de Ziarul financiar. Responsabilii ruşi ai afacerii neagă, normal.
Oasis of the Seas este numele vasului de croazieră pe care-şi face concediul Victor Ponta şi soţia, doamna europarlamentar Daciana, spune Gândul. Oasis of the Seas este un zgărie nori plutitor, unde ai totul all inclusive.
O fi odihnitor şi comod să stai aşa o zi, dar o săptămână m-aş plictisi de moarte. Ca să nu mai vorbesc că nu se mai înţelege: Ponta are o problemă cu genunchiul?, că după un astfel de concediu, nemişcat pe vasul de croazieră, stând ca planta, cu comprese de gheaţă la genunchi, se va întoarce mare cât un hipopotam şi nu va mai intra pe uşa de la intrarea în DNA. Cred că acesta e scopul!
România TV dă ceea ce website-ul numeşte „primele imagini” cu Carmen şi Klaus Iohannis pe plajă. La Neptun. Este acolo şi Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al şefului statului, finul lui Klaus, cununat de acesta pe când era primar al Sibiului. Pozele sunt neclare, pantalonii şefului statului sunt azurii, feţele nu se văd, poate fi oricine acolo.
Bursa anunţă că băncile dau iar credite cu buletinul. Isărescu, guvernatorul BNR, spune că nu este de acord, în timp ce Cinteză de la BNR are o poziţie mai nuanţată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult