Acasa Revista Presei Revista presei. Ucraina în pragul războiului civil

Revista presei. Ucraina în pragul războiului civil

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Cel puţin nouă persoane au murit, marţi, în cursul violenţelor de la Kiev, alte sute de persoane fiind rănite, inclusiv 15 jurnalişti, conform unui nou bilanţ prezentat de presa ucraineană.

Revista presei. Ucraina în pragul războiului civil (foto:armstrongeconomics.com)

Cel puţin 14 morţi în confruntările dintre manifestanţi şi forţele de ordine, la Kiev “Cel puţin nouă persoane – şapte protestatari şi doi poliţişti – au murit, marţi, în cursul violenţelor de la Kiev, alte sute de persoane fiind rănite, inclusiv 15 jurnalişti, conform unui nou bilanţ prezentat de presa ucraineană. Bilanţul anterior era de şapte morţi. Printre cei 15 jurnalişti răniţi se numără corespondenţi ai agenţiilor Reuters şi Associated Press” (România liberă)

Întoarcerea Iuliei la Sihăstrie. Fugara a revenit cu Poliţia la călugării din munţi ”Abia întoarsă acasă, Iulia Ionescu, adolescenta care a pus o ţară pe jar fugind la mănăstirile din nordul Moldovei, a mers înapoi la Sihăstria Rarăului” (Adevărul)

“Nevestele” din ASF, preluate de la fostele Comisii Ruşanu ”Prin lege, am fost obligaţi să preluăm tot personalul fostelor CNVM, CSSPP, CSA. Inclusiv nevestele” (Bursa)

Softuri spion pe computerele din sediul MAI! “Ofiterii de informatii de la Doi s’ un sfert nu doar ca au gasit softuri spion instalate pe computerele din sediul MAI unde se lucreaza cu documente secretizate, dar au identificat si „creierul” intregii operatiuni” (Naţional)

Rușanu acoperă scandalul salariilor uriașe din ASF cu administrarea specială instituită la Astra ”Acum, după ce a apărut în presă că Dan Radu Rușanu a încasat în două luni peste 70 000 de euro, șeful instituției a venit cu scandalul Astra” (Curentul)

Patronul Dan Adamescu a pus Astra Asigurări pe butuci ”Proprietarul Astra, Dan Adamescu (avere 900 milioane de euro), spune că măsura luată este o lovitură de tip mafiot din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară, o decizie incalificabilă, care va genera un şoc internaţional uriaş” (Puterea)

Astra cutremură piaţa asigurărilor ”ASF a decis ieri ca aceasta să intre în administrare specială, numind firma de consultanţă KPMG să gestioneze redresarea eiFără a lua în seamă anunţul făcut de Astra, potrivit căruia i-ar fi crescut indicele de solvabilitate, ASF consideră că asigurătorul are nevoie de o majorare de capital semnificativăRuşanu: Toate poliţele de asigurare rămân valabile. Societatea va fi obligată să le onoreze din propriile disponibilităţi financiare” (Curierul naţional)

Ziua în care Antonescu a pus cruce USL “Tariceanu şi Antonescu au avut un schimb dur de replici în şedinţa conducerii PNL. Lui Stroe i s-a cerut să se retragă, acesta a vrut să-şi dea demisia. În final, conducerea liberalilor a validat mandatul maximal pentru negocierile cu PSD” (Gândul)

Crin Antonescu cere desființarea USD. Liberalii își mențin propunerile pentru posturile de miniștri. Culisele ședinței PNL ”Biroul Politic Național al PNL l-a mandatat pe președintele PNL, Crin Antonescu să ceară aliaților săi: respingerea legii amnistiei, desființarea USD și remanierea guvernamentală solicitată de liberali” (EvZ)

Antonescu: Ponta vrea să ţină PNL la guvernare în poziţie de semivasalitate ”Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că premierul Victor Ponta doreşte să ţină PNL la guvernare într-o poziţie “marginală, dependentă, de semivasalitate”, ceea ce nu este acceptabil pentru liberali, apreciind că prim-ministrului i-a displăcut “profund” faptul că PNL a solicitat remaniere” (Cronica română)

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult