Acasa Revista Presei Revista presei. UDMR susţine moţiunea de cenzură PNL

Revista presei. UDMR susţine moţiunea de cenzură PNL

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

UDMR susţine moţiunea de cenzură a PNL şi plecarea lui Victor Ponta din fruntea Executivului, spune BN24. Da, dar, la fosta supermajoritate obţinută de PSD în 9 decembrie 2012, nu e destul.
udmrRomâni, aţi văzut ce aţi făcut? Câţi dintre cei ce aţi contribuit la asta vă daţi seama ce tâmpenie aţi comis? Nu mai scăpăm de ăştia…
Digi24 afirmă că PSD deja are soluţie de înlocuire pentru Victor Ponta şi aşteaptă un semnal din partea lui Klaus Iohannis că, după ce acest executiv va deveni demisionar, prin decapitarea lui Victoraş, preşedintele va desemna pe omul dorit de PSD. Mare e disperarea acestor domni…
Camelia Bogdan, din completul de judecată de la ÎCCJ, recomandă confiscarea averii fostului (de-acum aproape fost, deocamdată suspendat) primar general Sorin Oprescu.
Acesta ieri ar fi avut o decădere şi a fost dus la spital. Comportamentul nedemn al omului duce cu gândul la mafioţii americani care apăreau în sala de judecată, când era puşi sub acuzare, cu măscuţele de oxigen pe faţă, ca să arate instanţei ce bolnavi sunt ei şi să ceară clemenţă. Ba unii mai şi spuneau că sunt terorizaţi politic.
PNL a depus în Parlament moţiunea de cenzură „Alege între România și Ponta. Demite-l pe Victor Ponta!”. Deocamdată, fantoma fostului liberal Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că ALDE nu va vota moţiunea. Negocierile continuă cu celelalte grupuri, explică Realitatea.net.
Guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei a demisionat din funcţie, anunţă HotNews. După câte înţelegem, a demisionat omul care i-a acuzat pe politicieni că nu vor devoalarea vinovaţilor furtului secolului.
Totul se petrece sub presiunea străzii, într-o manifestaţie care contestă legitimitatea întregului sistem politic din R. Moldova, despre care se spune că ar fi generată de oameni ai lui Putin.
Parlamentul de la Budapesta a autorizat executivul maghiar să folosească armata pentru a rezolva problema refugiaţilor, informează HotNews.
Dezvăluiri despre tinereţea turbulentă a premierului britanic David Cameron, anunţate de Naţional: petreceri cu marijuana şi… sex cu porci! Dumnezeule mare…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult