Acasa Revista Presei Revista presei. Ultima ţeapă a lui Ionuţ Negoiţă!

Revista presei. Ultima ţeapă a lui Ionuţ Negoiţă!

scris de Z.V.
94 afisari

Tăriceanu: Nu vreau să votez prelungirea stării de urgenţă. O parte importantă din ţară nu e afectată de coronavirus. De ce să o penalizăm?. Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declară că nu va vota prelungirea stării de urgenţă, acuzând că la adăpostul acestei măsuri „creşte lipsa de transparenţă” şi este deschis „drum liber abuzurilor”. Tăriceanu acuză autorităţile că duc o „politică anti-românească” şi spune că ar trebui repornită activitatea normală în România, atât în întreprinderi, cât şi în instituţii, potrivit Adevărul.

FC Dinamo și-ar putea declara falimentul.

Ultima ţeapă a lui Ionuţ Negoiţă! A luat banii şi i-a lăsat pe roş-albi cu buza umflată. Înainte să le ceară suporterilor şi lui Dănciulescu să plătească pentru obţinerea licenţei, Ionuţ Negoiţă a încasat toată tranşa din drepturi TV rezervată clubului, aproape 400.000 €. Şi acum anunţă că sunt şanse mari să urmeze falimentul, scrie Gsp.ro.

Cum a încălcat un fost senator starea de urgenţă. Cristian Gigi Chiru a petrecut Floriile pe plaja din Eforie şi i-a organizat soţiei o masă romantică. Aceştia au postat clipul pe Facebook, iar comentariile au început să curgă: „Pe declaraţie ce aţi scris? Nu de alta, dar cum sfidaţi voi legile să le sfideze şi alţii”, a întrebat unul dintre internauţi. Soţia senatorului a răspuns că sunt în faţa casei, în curte: „Noi suntem în faţa casei (în curte)”, a fost mesajul transmis de femeie, relatează Cotidianul.
Eurocontrol: România, singura ţară din Europa care permite zboruri speciale cu sezonieri. Organizaţia Europeană pentru Siguranţa Navigării Aeriene, care cuprinde 41 de state europene, a postat un document care arată că România este singura ţară din lume care permite zboruri speciale charter cu muncitori sezonieri din România către oricare alt stat, iar zborurile sunt supuse şi aprobării ţărilor de destinaţie, publică Evenimentul Zilei.

Eugen Tomac, reacţie virulentă. „Om fi noi mulţi săraci, dar proşti nu suntem!”. Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a reacţionat pe Facebook faţă de imaginile cu „migraţia” românilor spre câmpurile din landurile Germaniei. Europarlamentarul PMP a postat pe contul personal de FB şi un videoclip cu un grup de 300 de români. Oamenii mergeau încolonaţi la muncă în Germania, „să culegem sparanghel”, după cum se putea auzi pe înregistrarea video, scrie Gândul.

Băsescu cere „repornirea economiei, acum” şi propune un plan masiv de investiţii: „Ce zici Ludovice? Să ştii că eu idei mai am. Dar tu…poţi?”. „Aş relansa economia prin finanţarea unor proiecte de dezvoltare”, susţine fostul preşedinte, precizând că este o oportunitate ridicarea restricţiilor de deficit bugetar şi privind gradul de îndatorare, notează Hotnews.ro.

Raed Arafat: Muncitorii care au plecat în Germania nu se mai pot întoarce în România cu avionul! Raed Arafat a declarat în exclusivitate că sezonierii care au plecat în Germania cu mai multe curse charter nu se vor mai putea întoarce înapoi pe cale aeriană. Aceştia pot veni însă cu maşina sau autocarul. De asemenea, sezonierii vor intra în carantină imediat după ce ajung în ţara noastră, transmite Jurnalul.ro.

România oferă un milion de euro schitului de la Muntele Athos, în plină epidemie de coronavirus. Parlamentul României a luat o decizie extrem de ciudată în acest moment, în care ţara se află în stare de urgenţă şi se apropie de vârful epidemiei de coronavirus. Astfel, potrivit unei legi votate acum câteva zile, statul român va aloca 960.000 de euro pe an pentru schitul Prodromu de la Muntele Athos (Grecia), menţionează România Liberă.

Şerban Nicolae a răbufnit la adresa liderilor PNL: ”Nu veţi scăpa. Veţi da socoteală împreună pentru toate aceste abuzuri”. Senatorul Şerban Nicolae critică în termeni duri deciziile autorităţilor din timpul stării de urgenţă, într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook. Senatorul denunţă în special deciziile care au permis ca mii de români să fie forţă de muncă pentru agricultura Germaniei, în timp ce cetăţenii germani se protejează de coronavirus, potrivit Stiripesurse.ro.

O înţelegere actualizată a Ideii Europene. De la criza pandemiei la vechea Chestiune Germană. Ideea Europeana nu este nici nouă, nici specifică epocii postbelice. Ceea ce este însă adevărat este că succesul uriaş al acestei idei, cel puţin în versiunea ei democratică (…), a fost maxim în deceniile care au urmat încheierii celui de-al Doilea Război Mondial sau, aşa cum vom arăta în cuprinsul articolului, a Lungului Război European al secolului XX, scrie Valentin Naumescu, preşedinte ICDE, în Ziare.com.

Ce s-ar întâmpla dacă nu am mai putea importa mâncare. Fermierii români nu produc suficient niciun produs de bază. România este dependentă de importuri la toate categoriile alimentare importante. În 2018, spre exemplu, gradul de dependenţă de marfa de peste graniţe a fost între 7% la ouă şi 48% la carnea de porc, publică Economica.net.

Să nu vă miraţi dacă, peste câteva luni, peste 2 milioane de români şi mii de patroni vor cere majorarea taxelor plătite de bănci şi marile companii şi impozitarea progresivă a celor bogaţi. Iar de aici până la o dictatură militară economică nu va mai fi decât un pas. Acaparaţi de ascultarea şi comentarea ordonanţelor militare, de citirea dramelor din spital, de anunţurile privind numărul de infectaţi, morţi şi de informaţiile legate de conspiraţia mondială sau de când va fi vârful pandemiei, foarte multă lume nu realizează ce va urma după ieşirea din carantina sanitară, scrie Cristian Hostiuc în Ziarul Financiar.

GCS răspunde întrebărilor: la cumpărături după miel – da, la Biserică – nu. Grupul de Comunicare Strategică a publicat un Q&A, prin care oferă răspunsuri referitoare la câteva situaţii concrete privind măsurile de distanţare socială, în contextul sărbătorilor pascale, menţionează QMagazine.ro.

Rogers Cup 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Lista tuturor turneelor amânate. Ediţia din 2020 a Rogers Cup, care urma să se dispute la Montreal între 10 şi 16 august, a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. După decizia autorităţilor din Canada, numărul turneelor ce nu vor mai avea loc în acest an a ajuns la 21, în timp ce Grand Slam-ul de la Paris a fost amânat pentru septembrie, potrivit Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult