Acasa Revista Presei Revista presei. Un lider african a girat pentru Baaklini

Revista presei. Un lider african a girat pentru Baaklini

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Romania libera: Cine este liderul african care a girat pentru Baaklini „Jean-Marie Doré s-a aflat la un pas de a fi asasinat, s-a declarat prieten al dictatorului liberian, Charles Taylor, implicat în scandalul diamantelor sângerii, şi a părăsit postul de premier la câteva zile după ce a trimis la Bucureşti garanţii pentru Said Baaklini, omul de afaceri arestat pentru o tentativă de fraudă de 60 milioane de euro.”

Financiarul: Cum se va face noua recalculare a pensiilor. Ce s-a decis la intalnirea de la Cotroceni „Pentru a se respecta decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, trebuie suspendată recalcularea pensiilor pe baza hotărârii din iulie a guvernului şi emisă o altă hotărâre, prin care „greul” procesului – adeverinţe de vechime şi venituri – să cadă în sarcina guvernului şi nu a pensionarilor. Totodată, procesul de recalculare a pensiilor a fost extins până la 31 decembrie 2011.”

Adevarul: Băsescu: Vîntu şi Voiculescu au ţinut naţiunea dezbinată într-o perioadă de criză „Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că trusturile de presă deţinute de Vîntu şi Voiculescu au manipulat naţiunea şi au promovat exemple mincinoase legate de pensiile militarilor”

EvZ: Băsescu se războieşte cu rezerviştii pomanagii „Militarii care s-au pus pe lista de trecere în rezervă înainte de termen pentru a lua bani de la stat au fost scoşi duminică seară de preşedintele Traian Băsescu ţapi ispăşitori pentru scandalul pensiilor militarilor.”

Traian BasescuFinanciarul: Varfurile de plata a datoriei publice: iulie si octombrie – 1,95 mld. euro „In 2010 au fost plasate titluri de stat in valoare de 41 mld. lei, cu 58% mai putine decat in 2009. In trimestrul I din 2011, nivelul imprumuturilor programate ar putea depasi 13 mld. lei”

Curierul national: Cifrele rele din imobiliarul românesc „După 3 ani de criză, sectorul imobiliar poate fi caracterizat prin arierate de 1,2 mld. euro, insolvenţe, mall-uri abandonate şi 30.000 de agenţi imobiliari pe drumuri. Preţurile au ajuns la nivelul de acum 5 ani şi continuă să scadă, iar încercarea Guvernului de resuscitare prin Prima Casă a eşuat”

Bursa: Tentativa de fuzionare a BVB – Sibex a fost reluată „Fuziunea dintre Bursa de Valori Bucureşti şi Sibex, dezbătută la finalul săptămânii trecute, la Predeal, nu a întâmpinat obiecţii explicite din partea participanţilor – conducerile celor două burse, oficiali ai CNVM şi SIF-uri. Unii dintre cei prezenţi au fost, însă, mai rezervaţi.”

StareaPresei.ro

1 comentariu

cotizantul lui nutzi 24-01-2011 - 18:34

SRI deţine în administrare Vila 3 „Pacea”, situată în Satul Izvorani, pe malul Lacului Snagov, pe care au pus ochii Traian Băsescu şi Elena Udrea.

Vila a fost revendicată de foştii proprietari, care au vîndut drepturile litigioase escrocului Ştefan Rădulescu, care, după ce va deveni proprietarul imobilului în cauză, îl va ceda celor doi. Pentru a-şi atinge scopul, la intervenţiile făcute de Traian Băsescu şi Elena Udrea, dosarul civil nr.155/ 2002 a fost repartizat spre soluţionare judecătoarei Alina Ţucă, personaj din anturajul Elenei Udrea şi al judecătoarei Gabriela Bogasiu, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Despre abuzurile şi ilegalităţile săvîrşite de judecătoarea Gabriela Bogasiu şi soţul acesteia, avocatul Mihai Bogasiu (fost procuror), noi, cei de la Partidul România Mare, am făcut numeroase dezvăluiri, rămase, deocamdată, fără urmări.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult