Acasa Revista Presei Revista Presei. Urmează decapitarea clasei politice

Revista Presei. Urmează decapitarea clasei politice

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Urmează oare decapitarea întregii clase politice?  Ce urmează? Comisarul susţine că urmează o perioadă extraordinar de grea pentru actuala clasă politică, de vreo trei luni, la finalul căreia clasa politică va fi efectiv decimată, Parlamentul actual blocat, principalele administraţii aşijderea şi rezultatul va fi că prin martie vom avea alegeri anticipate. Asta urmează. Oare?

Revista Presei. Urmează decapitarea clasei politice

Revista Presei. Urmează decapitarea clasei politice

Vasile Blaga, pare-se, s-a prins de şmecheria asta, consemnează Gândul. El spune că modul cel mai potrivit prin care ar trebui să ajungă la guvernare ACL ar fi exact alegerile anticipate. Problema lui Blaga e că acelaşi website Comisarul îl nominalizează printre cei ce va fi căpat de grijile politicii în urma unei suite de chemări la DNA.

În acest timp, conform Gândul, Tel Drum a devenit mare consumator de bani de la buget. De când a venit Ponta la putere. Ce coincidenţă! Oare să fie o simplă întâmplare?

Miza ma joră pentru PSD pare a fi deci acum să rămână cât mai mult timp la guvernare cu putinţă, pentru ca firmele de casă ale partidului să înhaţe cât mai multe contracte. Acum se face bugetul, apoi urmează semnarea contractelor pe cel puţin un an. Guvernul e numit până la Crăciun, usţine EvZ. Dacaă noul executiv, Ponta 4, rezistă până la începutul primăverii, se semnează contractele vizate.

Gabi Firea se dă mai tâţnără decât în realitate pe website-ul său, susţine Curentul. Asta, ea afirmă că are 40 de ani, când pe website scrie că e născută în 1972. Ce ştim noi? Poate că pe casa-vapor timpul se contractă! Sau se dilată!

Mircea Geoană susţine că Occidentul nu-l mai susţine pe Victor Ponta, că i-a pus cruce, informează Ştiri pe surse. Problema e că Geoană, ca întotdeauna, e în urmă: lui Ponta i-a pus cruce Occidentul din 2012, după lovitura de stat, ce a urmat a fost numai o lungă aştteotare a ceea ce s-a petrecut pe 16 noiembrie.

Sorin Ovidiu Vântu a fost invitat la Adevărul Live. Numai acest simplu fapt, şi tot ridică semne de întrebare: un puşcăriaş eliberat condiţionat trebuie băgat în seamă de presă pentru că aduce vizitatori unici? Evident, omul a înâeles de ce a fost chemat şi a spus o serie de lucruri ce pot fi considerate interesante. Probabil amestecând adevărul cu minciuna.

Deja mediului de afaceri i s-a tăiat de Ioana Petrescu, pafarista de la Finanţe, susţine Bursa. Proiectul de legepentru modificarea Legii pieţei de capital a fost modificat de patru ori la rând. Fără număr!

Care este deci rezultatul a un an şi şapte luni de guvernare pesedistă pontanacă? Conform Curierului naţional, două treimi dintre firme se află în dificultate…

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult