Acasa Revista Presei Revista presei. Urmează Dosarul Conspiraţia Năstase

Revista presei. Urmează Dosarul Conspiraţia Năstase

scris de Florin BUDESCU
6 afisari
Naţional: „Telefoanele otrăvite” din „Conspiraţia Năstase” aruncă în aer PSD „După ce le-a fost legată de coada guvernării «tinicheaua» Liviu Dragnea, pesediştii se pot trezi acum cu noi belele penale pe cap. Pentru că trimiterea în judecată a reputatului doctor Şerban Brădişteanu ar putea fi doar o etapă din strategia procurorilor anticorupţie, care instrumentează Dosarul Conspiratia Nastase”
nastaseCurierul naţional: Ponta s-ar putea să-l lase pe Oprea la şedinţa CSAT pentru CFR Marfă „Să-l convoace domnul preşedinte (n.n.: CSAŢ). De joi, am înlocuitor la conducerea Guvernului, care are dreptul de a mă reprezenta în totalitate, dacă e ceva care apare într-o oră, două ore, domnul vicepremier Oprea are puteri depline”
EvZ: Premierul citeşte legea după bunul plac ca să scape de CFR Marfă „Pentru a «demonstra» că CSAT trebuie să se pronunţe, sub toate aspectele, asupra privatizării companiei, premierul a invocat o hotărâre a Consiliului care se referă la cu totul altceva”
Puterea: Bechtel. Ţeapa lui Şova „Departamentul condus de Şova a publicat, ieri, pe site-ul său, câteva documente declasificate referitoare la contractul dintre statul român şi firma Bechtel. Au fost publicate însă doar nişte acte care modifică contractul iniţial, semnat în 2003, în perioada guvernării Năstase”
Bursa: Sală de conferinţe la DNA, o prioritate pentru autorităţi „Guvernul ar trebui să aloce o sumă pentru construirea unei săli de conferinţe în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, mai ales că tocmai a operat o rectificare bugetară”
Adevărul: Ponta: „Cei care ne critică planul pentru fonduri UE erau la «Cireşica» atunci când li s-a cerut să ajute“ „Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că persoanele care critică strategia Guvernului privind modul de cheltuire a fondurilor europene în perioada 2014-2020 nu au contribuit cu nimic la acest document şi erau la restaurantul Cireşica atunci când li s-a cerut opinia pentru îmbunătăţirea strategiei”
Curentul: Oferta de toamnă a guvernului Ponta: doar circ scump, fără pâine ieftină „La presiunile patronatelor din industria de panificație și ale colegului de alianță, Dan Voiculescu, ce deține una din companiile importante de pe piață în acest domeniu, guvernul a convins FMI să reducă TVA la pâine la 9%, începând cu 1 septembrie, decizia fiind luată în ședința de marți a executivului”
Cronica română: Meseșan: „TVR a intrat în epoca secretomaniei obscure şi a jocurilor politice de culise“ „Motivul este evident: batjocura faţă de angajaţii instituţiei şi dispreţul faţă de toate regulamentele şi procedurile la care s-au pretat cei care s-au erijat în organizatori şi coordonatori ai concursurilor pentru funcţiile de manageri ai TVR”
Gândul: Lista torţionarilor care trăiesc: Acest „bătrânel cumsecade” este Alexandru Vişinescu, unul dintre cei mai cumpliţi călăi ai României „În acest moment, am identificat 35 de comandanţi de penitenciare care în perioada ’47-’65 au condus temniţele comuniste unde au fost încarceraţi liderii PNŢ şi PNL epuraţi de regimul comunist. Peste 100.000 de deţinuţi consideraţi de regimul comunist inamici ai statului au decedat în închisorile din România într-un singur deceniu. Nimeni nu a fost tras la răspundere pentre aceste crime. IICCMER îi acuză oficial pe cei 35 de torţionari de omor deosebit de grav şi genocid”
România liberă: Mărturia unuia dintre cei mai duri comandanţi de lagăr comunist: „Nu regret nimic“ „Fostul comandant al Coloniei de Muncă de la Periprava, Ion Ficioru, este considerat unul dintre cei mai duri ofiţeri de penitenciare din perioada regimului comunist. După ani de tăcere, Ion Ficioru şi-a prezentat, în exclusivitate pentru „România liberă“, propria versiune despre atrocităţile petrecute în închisorile pe care le-a administrat”

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-07-2013 - 14:46

De DW , nimic domnilor !

IL LAUDATIO la t.b !

BaShitu si obiectivitatea
08:55:22, 31 Jul 2013 16

Ce sa-i ceri unui gibon obiectivitate si conduita ?! Conduita Qiorului este dirijata dupa cum ii dicteaza vocile alea din cap , sau mai bine zis dupa cum i se pare lui ca-i spun galagaiturile alcoolului cand isi clatina chelia. Individul nu are notiunile de colaborare si intelegere . Este condus doar de un spirit distructiv , de placerea de a-i face pe altii sa sufere si daca se poate sa fie cat mai multi. Cand este vorba de clica lui se schimba socoteala : incalca orice ptr a si-o sustine [ ca sa-l apere pe el] . Cand cineva nu-i mai este folositor ,il arunca la gunoi fara mustrari de constiinta ,ptr ca nu o are [vezi cazul PDL]….[Markus]

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult