Acasa Revista Presei Revista presei. USL – zid în jurul lui Ion Stan

Revista presei. USL – zid în jurul lui Ion Stan

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

USL recurge la diverse metode pentru a-și apăra prezumtivii infractori din rândul partidului şi în cazul deputatului Ion Stan şi se pune în faţa justiţiei.

Curentul: USL face zid ca să îl scape pe Stan de arestare ”Așa cum deja și-a făcut un obicei din a se pune în calea justiției, și de această USL recurge la diverse metode pentru a-și apăra prezumtivii infractori din rândul partidului”

Adevărul: Deputatul Ion Stan ducea bani acasă din şpaga pentru campanie ”Deputatul Ion Stan îi „transfera“ soției din tranşele zilnice de câte 15.000 de lei, primite de la denunţător pentru campania electorală”

EvZ: Armaghedonul lui „Moș Teacă”: Dobrițoiu și Antonescu s-au cunoscut pe o canapea ”Ministrul Apărării, Corneliu Dobrițoiu, și-ar datora cariera politică unei întâmplări fericite: pe canapeaua unui psiholog, unde primea consultații, l-ar fi cunoscut pe Crin Antonescu”

Bursa: Alin Trăşculescu a fost arestat preventiv ”Acesta este acuzat că ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe lângă autorităţile vrâncene să atribuie contracte de investiţii unor societăţi”

Puterea: Bătălia diplomatică pentru România Mare. Unirea din 1918 şi Masoneria ”Premierul Ion I.C. Brătianu nu a reuşit să ajungă la o înţelegere cu reprezentanţii Marilor Puteri, iar această sarcină a căzut în seama lui Alexandru Vaida Voevod, care a intrat în Masonerie pentru a putea să negocieze mai bine”

Gândul: Cum a vrut regele asfaltului, Nelu Iordache, să-şi facă autostradă în cer din bani europeni ”Un raport al Departamentului pentru Lupta Antifraudă arată că Nelu Iordache şi compania Romstrade au deturnat  6 milioane de euro   din fondurile europene destinate construcţiei autostrăzii Nădlac-Arad. Raportul care stă la baza dosarului DNA în care este cercetat Iordache arată că regele asfaltului a utilizat 2 milioane de euro pentru achiziţionarea unui avion Boeing 737″

eNaţional: Secretul falimentului lui Dinu Patriciu “Considerat până nu demult drept unul dintre cei mai influenţi afacerişti din România, Dinu Patriciu a ajuns acum la mâna chinezoaicei care îi aducea cafeaua. Melanie Anne Chen l-a lucrat ca la carte pe miliardar, a obţinut puterea absolută asupra averii acestuia şi a «ajutat-o» pe fiica lui Patriciu să fie cercetată penal”

Curierul naţional: România, pe drumul cel bun al investiţiilor în energia regenerabilă ”Piaţa locală a revenit în top 10 cele mai atractive pentru investitorii din sectorul eolienelor. În topul tuturor formelor de energie regenerabilă, ţara noastră se află pe locul 13. Surprinzător, mediul favorabil de reglementare a contribuit la atragerea investiţiilor”

ZF: Cum arăta economia românească acum un secol: era mai tare ca Suedia, avea 220 de bănci, iar leul era cât francul elveţian ”România de acum un secol se mândrea cu titulatura de “Japonie a Europei”, cu un sistem bancar bine dezvoltat, un leu la fel de puternic ca moneda Franţei şi cea a Elveţiei şi cu o bursă ce finanţa economia”

România liberă: Parlamentul European denunţă minciunile lui Cătălin Ivan la adresa Monicăi Macovei ”Europarlamentarul Gerald Hafner, membru al Comitetului Consultativ privind conduita membrilor Parlamentului European, i-a trimis o scrisoare Monicăi Macovei, prin care o apără în faţa acuzaţiilor aduse de europarlamentarul PSD Cătălin Ivan”

StareaPresei.ro

2 comentarii

mircea 30-11-2012 - 08:25

din marinar nu poti face un demnuitar,din cocos nu poti face o gaina si din curva o gospodina

dinu 30-11-2012 - 14:03

Ce ne puteam astepta de la presa pupincurista….
Mai un pic si vor murii cu totii, atunci sa-i vezi cum schimba barca. O sa schimbe barca pentru ca altfel nu pot trai. Uitati-va la Trustul „Adevarul” cum moare , putin cate putin….Mai grav e faptul ca inca sunt romani care mai cred in ciuma portocalie( sau ce culoare isi vor mai trage..), ARD-eiar focul sa-i ARD-a de criminali!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult