Acasa Revista Presei Revista presei. USL, “La o pop-a fost un câne”

Revista presei. USL, “La o pop-a fost un câne”

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Crin Antonescu, a declarat că miniştrii PNL îşi vor da demisia din Guvern, dacă propunerile PNL în privinţa Guvernului nu vor fi puse în practică până astăzi.

Revista presei. USL, “La o pop-a fost un câne”

Dacă propunerile PNL nu sunt acceptate, miniştrii liberali vor pleca ”Antonescu: Alianţa USL se rupe nu din cauza unor scaune, ci a unor principii încălcate şi faptePreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că miniştrii PNL îşi vor da demisia din Guvern, dacă propunerile PNL în privinţa Guvernului nu vor fi puse în practică până astăzi” (Curierul naţional)

Ponta: “USL-ul se va rupe dacă e să ne luăm după declaraţiile furtunoase făcute de Crin Antonescu” ”Crin Antonescu a făcut o serie de declaraţii în cadrul unei conferinţe de presă organizată în sediul sediul PNL. În aceeaşi seară, Victor Ponta a fost prezent într-o emisiune televizată de la Antena 3, unde a discutat despre ruperea USL-ului”  (EvZ)

De ce nu mai este posibilă resuscitarea USL ”Interesele electorale divergente ale PSD şi PNL, în bătălia pentru Cotroceni, dar şi atacurile reciproce ar face o eventuală împăcare mai costisitoare decât despărţirea. Tensiunile din USL au escaladat până în punctul în care o reconciliere pare imposibilă” (România liberă)

Anchetă paralelă privind „paralizia” lui Gigi Becali Alexandru Vlad Ciurea, care i-a dat diagnosticul lui Becali, poate fi anchetat de procurori pentru favorizarea infractorului. (Naţional)

Neştirbita etică din BNR ”Mai ales de când a venit Cornel Cojocaru în Biroul de presă al Băncii Naţionale a României, colectivul de acolo face mare caz de etică, invocând-o ca să-şi justifice discriminările operate pe relaţia cu presa. Insistenta repetare a principiilor de etică ne-a atras atenţia asupra felului în care angajaţii BNR o respectă. Ceea ce a condus la descoperirea că firma care organizează conferinţe la BNR este a soţiei domnului Dumitru Ghica. Iar domnul Dumitru Ghica este şeful de cabinet al Guvernatorului BNR” (Bursa)

Acum ori niciodată, croieşte-ţi drum spre EURO! ”Bulanul lui Victor Piţurcă, dublat de cel al lui Anghel Iordănescu, a fost din nou providenţial pentru echipa naţională a României la tragerea la sorţi” (Puterea)

Partidul lui Ianukovici se leapădă de el. Timoşenko nu e interesată de postul de premier “În cursul nopţii, Ianukovici a ajuns la Harkov, oraş de la graniţa cu Rusia, unde s-a întâlnit cu liderii regiunilor estice pro-ruse, care au adoptat deja o declaraţie separatistă şi contestă autoritatea Parlamentului naţional. Astfel, Ucraina are acum două posibile drumuri pe care ar putea ajunge: ruperea est-vest, cu riscul unui război civil, ori preluarea puterii de către opoziţie” (Gândul)

“Revoluția” de la Kiev lovește în drepturile românilor din Ucraina ”«Democrații proeuropeni» de la Kiev au mers mai departe, pe linia lichidării principiilor constituționale, Rada Supremă a Ucrainei abolind, duminică, și legea privind principiile politicii de stat în legătură cu limbile minorităților, adoptată de parlament în iulie 2012. În virtutea acestei legi, limba româna avea statut de limbă regională în zonele în care etnicii români erau majoritari.” (Curentul)

Moscova susţine că opoziţia ucraineană este condusă de “extremişti înarmaţi” “Opoziţia ucraineană este condusă de extremişti înarmaţi, iar acţiunile lor reprezintă o ameninţare directă pentru suveranitatea Ucrainei, a declarat sâmbătă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de Sky News. Lavrov a denunţat atitudinea opoziţiei ucrainene după acordul încheiat cu o zi înainte cu preşedintele Viktor Ianukovici şi a avertizat împotriva unei ameninţări la adresa suveranităţii Ucrainei” (Cronica română)

Ucraina: revoluţia a învins, începe răzbunarea ”În 72 de ore, regimul care conducea Ucraina a fost decapitat, iar întregul sistem a fost reformat în ritm galopant prin ordonanţe şi hotărâri adoptate într-un parlament haotic în care preşedintele legislativului încerca să suspende şedinţa şi să fugă, dar membrii îl blocau. Viktor Ianukovici, preşedintele Ucrainei, a fost demis, iar fostul premier Iulia Timoşenko a fost eliberată şi şi-a lansat deja campania electorală, mai înverşunată ca niciodată.” (Adevărul)

StareaPresei.ro

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 21:41

Citez din CLASICi
(Din cel mai clasic dintre …CLASICI )
…sper sa si …apara;

24/02/2014
Hu Za Fac Iz Klaus Yohannis?
Filed under: D’ale politichiei mioritice — Marcus @ 12:51

Sau cu alte cuvinte cine dracu-i Klaus Yohannis? In viziunea liberala aceasta pastisa de neamt walkirian este miezul din dodoasca, buricul pamantului, bosonul Higgs , sine-qua-non-ul devenirii noastre viitoare etc. Dupa consumarea circotecii prin care Antonescu a pus cruce aliantei USL toata lumea a vazut insa ca, de fapt Klaus Yoahhanis nu a fost altceva decat cuiul lui Pepelea, pretextul de la Sarayevo sau al inscenarii de la statia de radio de la Gleiwitz folosita de Hitler pentru a da startul WW2, bref smecheria folosita de Crinut pentru a sparge alianta de la guvernare si a arunca motanul in curtea PSD.
Pe mine unul cel mai tare ma enerveaza cand alde basescu, si mai nou Crin, ne iau de tampiti, capabili sa inghitim pe nerasuflate toate facaturile lor de doi bani. Pana la momentul de acum doua saptamani l-am creditat pe Antonescu drept detinator de creier. A venit insa momentul in care, sfatuit de consilieri ca alde Yohannis si Gusha, a pus botu’ si a crezut si crede in continuare ca sarmul si abilitatile sale politice lui sunt cele care-l vor face in iarna presedinte si nu sprijinul si votul venit de la romanii simpatizanti sau membri PSD, ba mai mult s-a inhaitat si cu Uciga-l Toaca, cu bastardu’ de la Cotroceni, in ideea ca nimic nu-i va mai sta in cale pentru a deveni presedintele Romaniei. Ei bine, in acel moment mi-am dat seama ca omu’ asta este prost de-a binelea si ca el si fenomenul politic in general, ca sa nu zic nimicuta de mocirla politica romaneasca, sunt doua linii paralele.
Daca in anul 2009 treaba cu Yohannis prim ministru a prins la romani, a prins din doua motive si anume dorinta arzatoare de a alunga de la guvernare ciuma basisto-boccie cat si faptul ca si la acel moment se formase o coalitie parlamentara psd-pnl. Ori, dupa cum iarna nu-i ca vara, nici 2014 nu-i 2009. La guvernare nu mai este ciuma, tara a reintrat pe un fagas cat de cat normal, iar Yohannis pentru majoritatea romanilor, mai putin utopicii (eufemism) din pnl, a devenit istorie.
Dar Crin nu intelege asta! De manuta cu Yohannnis si impins pe blat de cur (sanchi!-ca ne-am prins cu totii) de alde basescu-udrea el s-a hotarat sa dea de pamant cu Ponta si unde a scuipat tone de flegma, inecand pur si simplu suflarea cotrocenista, comparata de ‘mnealui cu o codoasa detinatoare de chei de bordel, vine acum si linge in prostie incercand sa coasa codoasa si sa ne-o prezinte fata mare.
Numai ca ciupitu’ nu inghite si-i aduce aminte Crinuletului ca ascensiunea sa politica cat si notorietatea de care s-a bucurat s-au datorat tocmai luarilor de pozitie antibasescu incepute de el pe vremea Tariceanului, luari de pozitie care i-au adus si sefia PNL si nicidecum “baut aldamas cu betivu’ de la Cotroceni” dupa ce “pus la cale mazilire Ponta”.
Pana la urma spargerea USL-ului s-ar putea sa fie cu noroc si ramanerea la guvernare a lui Ponta, fara remorca Antonescu, iar incepand din iarna cu un presedinte, care sa nu se apuce sa ameninte de acum cum ca imediat ce va fi ales va da cu Ponta de pamant si-l va inlocui cu Yohannis (asta-i si mai “constitutional” decat basina), ci care sa fie intr-adevar un presedinte al tuturor romanilor, sa fie luminita aia pe care o tot cautam cu lampa lui Aladin careia basescu i-a furat duhu’ de cand l-am dat jos pe Ceausescu. Ramane de vazut!
Cert este faptul ca Antonescu a dovedit cat este de limitat in toate planurile, motiv pentru care ne-a ferit Dumnezeu sa votam intr-un moment de euforie, cu basescu demis, ci sa asteptam sa-si dea liberalu’ arama pe fata.

SURSA ; BLOGUL CLASICULUI !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult