Acasa Revista Presei Revista presei. USL? “Noi vrem putere”. Reforme, ba

Revista presei. USL? “Noi vrem putere”. Reforme, ba

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Romania liberaUSL vrea mai întâi puterea şi apoi reforme “Pe lângă propunerea de a renunţa la doi ani de mandat, preşedintele Traian Băsescu a mai făcut o „ofertă” opoziţiei: să rămână un Parlament bicameral, în schimbul urgentării proiectelor privind reor­ganizarea administrativă şi, respectiv, revizuirea Constituţiei. Răspunsul USL? Întâi alegeri anticipate”

Puterea: Stenograma discutiei Basescu – USL “Dialogul „compromisului”, după cum Băsescu a denumit consultările, s-a dovedit a fi într-un final un dialog al surzilor. Nimeni nu a ieşit mulţumit de la Cotroceni. Au vorbit mult, dar nu s-au înţeles deloc”

CurentulDin mormånt, eroul Agache îl poate da afară pe Frunda din Senat “Senatorul UDMR Gyorgy Frunda probabil nu s-a gåndit niciodată că atunci cånd îi apăra cu vehemenţă la CEDO pe ucigaşii maghiari ai maiorului de poliţie romån Aurel Agache îşi punea la bătaie chiar mandatul de parlamentar”

AdevarulDragnea, toţi banii înapoi! “Raportul preliminar al Comisiei Europene în cazul neregulilor cu fonduri UE arată că, în cazul CJ Teleorman, abaterile sunt atât de grave încât trebuie returnată întreaga sumă destinată asfaltărilor”

ZFŞefii CNVM au aceleaşi salarii ca supraveghetorii de pe Wall Street, între 90.000-133.000 de mii de dolari “Conducătorii CNVM au ajuns să câştige cât şefii vestitei Securities and Exchange Commission (SEC), arbitrul celor mai mari burse din lume, deşi pe piaţa românească au loc tranzacţii de 8.000 de ori mai mici decât pe cea din SUA”

Curierul nationalFMI către UE: Opriţi dezbaterile neproductive şi acţionaţi acum “Fondul Monetar Internaţional a avertizat liderii europeni că răspunsul lor ezitant la situaţia economică dificilă a Greciei riscă să declanşeze o a doua criză mondială în următorii 3 ani. Reuniunea de la Luxemburg s-a încheiat fără ca miniştrii să cadă de acord asupra unui al doilea împrumut pentru Grecia”

GandulCare sunt cele mai afectate instituţii internaţionale în cazul falimentului Greciei “Eventualul faliment al Greciei va pune probleme mari nu numai cetăţenilor eleni, ci şi tuturor instituţiilor financiare sau de reglementare care sunt legate financiar de statul elen. Conform unui studiu al băncii britanice Barclays, cele mai afectate instituţii vor fi cele Europene, care au contribuit cu cei mai mulţi bani la salvarea Greciei”

Fin.roProblema Greciei devine globala. China si Japonia promit sa sustina zona euro “Parlamentul grec urma sa decida azi-noapte daca acorda sau nu vot de incredere noii echipe guvernamentale. Dupa un inceput de saptamana in deriva, pietele financiare spera la gasirea unei solutii rapide la criza elena”

StareaPresei.ro

1 comentariu

urbos 23-06-2011 - 00:55

Ce cloaca infecta a ajuns si Romania Libera… Mai ramasese bietul Bacanu singurul intreg la cap, nici nu stiu daca mai scrie p-acolo de cand n-am mai citit ceva din jegul ala de publicatie.

(EDITAT) Budescu ceva inteligent n-ai? Prin (EDITAT) p-acolo.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult