Acasa Revista Presei Revista presei. USL poate pierde rapid ce a câştigat

Revista presei. USL poate pierde rapid ce a câştigat

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

ZF: Dacă nu va face economia să crească şi să revină încrederea oamenilor în viitor, ca să investească şi să consume, USL va pierde repede din ceea ce a câştigat ”Dacă USL va înlocui garnitura de flămânzi şi corupţi cu una nouă, atunci la alegerile din toamnă vor lua mai puţin decât au câştigat acum şi va trebui să mai cedeze din putere”

USLAdevarul: Iliescu jubilează: „Nu mă aşteptam la un aşa scor“ “Fostul preşedinte al României a comentat rezultatele alegerilor locale, care amintesc de maniera categorică în care Frontul Salvării Naţionale câştiga tot în anul 1990. Victoria Uniunii Social Liberale în alegerile locale a fost comentată cu multă satisfacţie de Ion Iliescu, fost preşedinte al României în perioada 1990 – 1996 şi 2000 – 2004″

Curentul: USL scade sub 50% la numărătoarea oficială a voturilor ”USL nu a învățat nimic din isteria exit poll-urilor și continuă să mintă „poporul cu televizorul”. Toate sondajele prezentate pompos duminică seara, la închiderea urnelor, au arătat un USL de peste 60% iar liderii acestei alianțe nu conteneau cu felicitările, îmbrățișările și retorica anti-PDL”

EvZ: Trei motive pentru care PDL a pierdut alegerile “Primul motiv a fost pierderea guvernării prin căderea Guvernului Ungureanu, situaţie care a dus la degringoladă politică şi absenteism a electoratului de dreapta. Al doilea motiv a fost lipsa implicării lui MRU în campania PDL, care ar fi adus un plus de imagine”

Curierul national: Turismul se modernizează, dar pierde clienţi ”Încasările din turism au scăzut cu 16% în ultimii 4 ani, la 1,5 miliarde euro, în 2011. ANAT: Să nu se mai dea vina pe infrastructură, cea de-acum e chiar mai bună decât cea din 2008 anul de glorie. Principala cauză a scăderilor veniturilor o reprezintă bugetele reduse alte turiştilor”

Bursa: FMI, Comisia Europeană şi BCE vor monitoriza salvarea băncilor Spaniei ”Specialiştii Fondului Monetar Internaţional (FMI), ai Băncii Centrale Europene (BCE) şi Comisiei Europene vor monitoriza ajutorul de până la 100 de miliarde de euro destinat salvării sectorului bancar spaniol, potrivit anunţului făcut ieri de oficialii de la Bruxelles”

StareaPresei.ro

1 comentariu

digital 12-06-2012 - 10:06

Revista presei=Informare politică pentru băsiști!!!
hahaha!
extrase mai retarde nici că am mai văzut vreodată!
poate-i ziceți de-acuma”Revista comică a presei băsiste”!
hahaha!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult