Acasa Revista Presei Revista presei. USL pregătește noi concedieri masive

Revista presei. USL pregătește noi concedieri masive

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Curentul: Deși USL a promis un milion de noi locuri de muncă, Ponta pregătește peste 10.000 de concedieri fără compensații bănești în această toamnă „După eșecul privatizării Oltchim, și cel mai probabil și CFR Marfă, Guvernul Ponta se pregătește de noi măsuri drastice, după ce în urmă cu doar un an și ceva critica guvernul Boc”

NaţionalCutremur! Va pica jumătate din Guvern! „În cel mai scurt timp, se va completa defintiv lista neagra cu actuali miniștri care își vor părăsi cabinetele. Și nu sunt deloc puțini, aproape jumătate dintre membrii Cabinetului Ponta sunt în pericol de a rămâne fără portofolii. Însă marea problemă a celor doi copreședinti ai USL pare să nu fie pe cine dau afară, ci mai ales ce politicieni vor numi în locul celor la care se renunță”

EvZ: Prezidenţiabilul Cătălin Predoiu întărâtă Dreapta cu pretenţiile sale „Posibil candidat PDL la Preşedinţie, Cătălin Predoiu este tratat cu răceală de ceilalţi lideri ai Dreptei. Cu Adrian Papahagi a intrat deja într-un conflict public”

România liberă: Ce legătură există între ultimele sondaje de opinie şi şeful SRI „Directorul general al INSCOP şi deţinător a 50% din părţile sociale ale firmei care operează INSCOP (Inscop Cercetare SRL), Remus-Ioan Ştefureac, este doctorand al Academiei Naţionale de Informaţii Mihai Viteazul (din subordinea SRI), membru al colegiului editorial al Revistei Române de Studii de Intelligence (care funcţionează sub autoritatea Academiei Naţionale de Informaţii) şi fost consilier al directorului SRI, George Maior”

PutereaRecursul faţă de contopirea pedepselor lui Gigi Becali, amânat pe 3 septembrie „Judecarea recursului faţă de hotărârea Tribunalului Capitalei în cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali, prin care acestuia i-a fost aplicat un spor de şase luni, a fost amânată, vineri, pentru 3 septembrie, în vederea pregătirii apărării”

Adevărul: Urmaşul lui Cioabă, prinţul cu două facultăţi „Florin Cioabă, autoproclamatul rege al romilor,  a murit, ieri, într-un spital din Antalya, lăsând familiei o avere impresionantă. Dorin, fiul său, are cele mai mari şanse să îi urmeze la tron”

Curierul naţional: Închirierea, doar o soluţie temporară pentru români „În prezent circa 90% dintre locuinţele în care stau românii sunt proprietate personală. Închirierea este folosită doar ca soluţie pentru o perioadă determinată, de regulă de tineri. Specialiştii avertizează însă că, deşi adesea chiria este comparabilă cu rata la bancă, sentimentul de siguranţă este fals într-o casă luată pe credit”

Bursa: UE îşi va reexamina de urgenţă în următoarele zile relaţiile cu Egiptul „Uniunea Europeană (UE) îşi va revizui relaţia cu Egiptul în următoarele zile, dacă violenţele din această ţară nu încetează, a anunţat, ieri, blocul comunitar, preluat de AFP şi Reuters”

Cronica română: Premierul Egiptului cere desfiinţarea mişcării Fraţii Musulmani „Premierul Hazem el-Beblawi a adresat propunerea Ministerului pentru Afaceri Sociale, responsabil de emiterea licenţelor pentru funcţionarea organizaţiilor nonguvernamentale, informează Reuters”

8 comentarii

BULA 19-08-2013 - 10:16

USL sa concedieze numai din aia care au votat-o. Sa-i invete minte, sa le scoata tampenia din cap.

CONGO 19-08-2013 - 13:15

Vad ca te repezi cu critica, esti subiectiv, nu te lansa chiar asa.

Da, USL a promis un milion de noi locuri de muncă, dar oare acestea nu trebuie oare mai intai eliberate?

Deci, elibereaza 2 milioane, care aduce un dublu beneficiu: 1 milion de locuri de munca noi noute, plus o economie de 1 milion de locuri.

Deci nu a fost vorba in vant, Ponta este doctor in economie. Si acum e clar: are si stofa de presedinte.

UnUL 19-08-2013 - 13:26

Plagiatorul mitoan Tonta nu are stofă de nimic : nici de prim ministru, nici de președinte. Doar de escroc și de mincinos.

UnUL 19-08-2013 - 13:26

Scuze pentru tastare : evident, „mitoman”.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-08-2013 - 14:31


—————————————————

UnUL
11-08-2013 at 17:33

Domnule pascaneanu, m-am amuzat copios de postarea dumitale.
P.S. Și „Marseiileza” e anacronică, dar se cântă încă.”

—————————————————-

mircea 19-08-2013 - 14:36

s-a facut gaura-n apa Malacu a-nceput sa-si ceara iertaree,ce face ceapa,clisa si pita mancata-n esces.Sa deie domnul poate scapam da mitomanii din ardeal si ne prea cinstesc si cu oameni de valoare nu numai scursori ceausiste

Antibasistul 19-08-2013 - 14:00

L-ai descris perfect pe Basescu!

Tache 19-08-2013 - 14:03

Presa din România nu putea lipsi de la campionatul naţional de turnat-viteză şi nu prin oricine, ci prin liderii săi marcanţi.

Telegrama Wikileaks nr. 15/ decembrie 2006 relatează întâlnirea privată a lui Cristian Tudor Popescu, crucişătorul cu geometria variabilă al presei româneşti, cu diplomații SUA, cu scopul de a turna şi el, ca să nu rămână neomenit de americani, cu ocazia pomului de Crăciun.

Telegrama Wikileaks nr. 1/ februarie 2006 dezvăluie “măreţia” caracterului lui Bogdan Chirieac, fost redactor şef al cotidianului Gândul, acum Dcnews şi proeminent comentator TV, preluat de CIA direct de la fosta Securitate. El fiind şi beneficiarul unui „mărunţiş” de câteva milioane de euro, aruncat serviciilor române de informaţii, pe nişte contracte cu dedicaţie. În apariţiile sale televizate, Chireac nu îl numeşte pe Traian Băsescu preşedinte, ci guvernator, omiţând să recunoască faptul că sluga e cu câteva trepte mai jos decât guvernatorul.

Nici mogulii de presă nu au s-au dat în lături de a peria Licuriciul, încercând prin aceasta să-şi găsească susţinere la ţepele date altora.

Telegrama Wikileaks nr. 32/ august 2006 dovedeşte cum manipula Sorin Ovidiu Vântu opinia publică din România. Postul Realitatea TV a distorsionat în mod voit un litigiu comercial, petrecut în apele iraniene, privind 2 nave deținute tot de Sorin Ovidiu Vîntu, care refuzaseră să-şi plătească taxele, transformându-l la nivel mediatic, într-o răzbunare politică a Iranului la adresa României, aliatul de nădejde al SUA şi al NATO.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult