Acasa Revista Presei Revista presei. USL, Prima Piscina

Revista presei. USL, Prima Piscina

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Curentul: USL vrea sa promoveze turismul cu programul „Prima Piscina”, cu fete si fumuri „Social-liberalii vor sa introduca programul „Prima Piscina”, dupa modelul „Prima Casa” a lui Emil Boc, si sa extinda sezonul estival pana la 30 septembrie”

mazare-fotomodeleFin.ro: Emil Boc vrea pe masa capul sefului Agentiei de Protectie a Mediului „Premierul Emil Boc a declarat astazi ca, in cazul in care tara noastra va fi suspendata de la tranzactionarea cu certificate de emisii CO2, vrea ca cei vinovati de aceasta decizie sa fie dati afara”

Puterea: O listă întreagă de parlamentari rămân fără „Planul B” „Un număr important de senatori şi deputaţi îşi fac în acest moment calcule pentru a candida în vara lui 2012 la primării şi preşedinţii de consilii judeţene. Din proprie dorinţă sau la ordinul partidului”

EvZ: Reportaj din Vama Veche, Disneyland-ul interzis copiilor „”Depravarea ne uneşte!”. Şi-o mai spune o dată, dând răspunsul pe care îl caută toţi acolo, în Vama Veche, răscolind cu tălpile plaja ca şi cum am fi pierdut ceva în nisip”

Curierul national: Demisia lui mister Apple declanşează un sprint între locotenenţi „Cvartetul din spatele lui Jobs este format din Tim Cook, geniul în design Jonathan Ive, şeful pe software mobil Scott Forstall şi maestrul în marketing Phil Schiller. Cei 4 şi-au construit reputaţii excelente şi au acum ocazia să ajungă în prim-plan”

Adevarul: Steve Jobs, omul care a schimbat interfaţa planetei „După 35 de ani în care a revoluţionat modul în care navigăm pe internet şi ascultăm muzică, Steve Jobs, fondatorul şi directorul general al companiei Apple, a anunţat că se retrage”

Bursa: Directorul general de la „Argus” – eliberat din funcţie „Mircea Theodor Leu a fost eliberat din funcţia de director general al societăţii „Argus” Constanţa şi numit în funcţia de director comercial al companiei”

Romania libera: Războiul CIA – FBI, o cauză a tragediei de la 11 septembrie „La 10 ani de la atacurile din 11 septembrie 2001, o întrebare încă mai tulbură presa americană: puteau loviturile teroriste să fie oprite?”

Detalii pe StareaPresei.ro

3 comentarii

BULA 27-08-2011 - 09:38

Daca si astia de la USL nu vor sa faca nimic in domeniul relansarii productiei, in agricultura si sectorul industrial, o prefer pe Udrea. De sa-i inlocum de la putere pe unii si-au cam facut plinul, cu niste amatori care vor si ei sa se imbogateasca rapid. In materie de borduri si asfaltari il avem deja pe Videanu, cu doctorat in smecherii cu banii statului, iar la sifonat banii in turism se pricepe bine Udrea.

BULA 27-08-2011 - 09:42

Domnii de la ZV ar face bine sa-mi cumpere un computer mai performant, daca le fac galerie pe forum. Cel pe care il am acum da rateuri, pentru ca mai ruleaza si alte programe cand scriu pe forum. Bat textul corect si imi manaca litere (din incetineala) si chiar cuvinte intregi.

Parpangh(El) ... daca mai ramane doar Papagalu oleaca de solutie.. 27-08-2011 - 10:52

Nea Nelu Scumpule, mai cauta in debara, nu se egZiste sa nu gasesti si altceva decat doar niste papagali gen ,,ma hanimalule” prostanacul,ingamfatul ,si alte exemplare si mai demne de studiul teoriei invers darwariene.Hai, Nea Nelu atatica mai poti si Taluta sa mai faci pt. NOI (PULIMEA) (Munca de Cadre nas;h)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult