Acasa Revista Presei Revista presei. USL ticluieşte Ministerul Controlului

Revista presei. USL ticluieşte Ministerul Controlului

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Premierul Ponta propune apariţia a două noi mega-ministere în viitorul Guvern: Ministerul Controlului şi Ministerul Fondurilor Europene.

pontaGândul: Premierul propune două mega-ministere şi paritate în interiorul USL. Doi baroni se pregătesc să preia ministerele de forţă ”Premierul Ponta propune apariţia a două noi mega-ministere în viitorul Guvern: Ministerul Controlului şi Ministerul Fondurilor Europene, susţin surse din USL. În schimb, rolul ministerului Dezvoltării ar putea fi redus. În momentul de faţă, propunerile premierului se află pe masa de lucru a USL, varianta finală urmând să fie definitivată în următoarele săptămâni”

eNaţional: Băsescu, despre Ponta: Totul are o limită în tratamentul pe care-l accept de la mincinoşi! ”Deranjat de atacurile din partea USL şi ale premierului Victor Ponta, preşedintele Traian Băsescu a ieşit la rampă şi a declarat luni seară că e sătul de tratamentul pe care îl primeşte din partea mincinoşilor”

EvZ: Traian Băsescu: „Dl Antonescu a dat al 8.793-lea avertisment, a căzut pe spate şi a adormit” ”Traian Băsescu a profitat de o declarație de presă despre Consiliul European pentru a declanșa cel mai dur atac la adresa liderilor USL de la începutul campaniei electorale”

Cronica română: ARD nu este de acord cu controlul Parlamentului asupra CCR ”Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Năsăud, că ARD este de acord cu modificarea Constituţiei, dar nu agreează controlul Parlamentului asupra Curţii Constituţionale şi nici trecerea României la statutul de republică parlamentară”

Curentul: Voiculescu, recompensat pentru serviciile aduse Securității cu deplasări în Germania și Franța ”Zicala conform căreia norocul și-l face fiecare cu mâna lui se potrivește perfect lui Dan Voiculescu, care și-a stabilit țelul încă din perioada adolescenței: a urmat Facultatea de Comerț Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice din București”

Puterea: Infringement pentru obstrucţionarea exportului. CE a pus ochii pe gazul românesc ”Comisia Europeană (CE) a mai deschis o procedură de infringement împotriva României, pentru că nu respectă legislaţia comunitară ce permite exportul de gaze naturale”

Adevărul: 12 ţări trebuie să ne achite datorii de 2,3 miliarde de dolari, de pe vremea lui Ceauşescu ”Statul român are de recuperat datorii pe care unele „ţări pretine“ regimului Ceauşescu nu le-au achitat. România şi-a luat adio de la 241 de milioane de dolari, bani datoraţi de state aflate în incapacitate de plată”

Bursa: Traicu: “Instanţa a suspendat executarea silită a activelor Oltchim” ”Instanţa a decis suspendarea executării silite a unor active de pe platforma petrochimică a Oltchim, ne-a declarat, ieri, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Rodin Traicu”.

Curierul naţional: Medicamentele ieftine dispar din ţară ”În timp ce autorităţile iau în calcul importul pentru produsele ieftine, producătorii spun că acestea se află în ţară, dar sunt exportate din cauza reglementărilor. Mihai (APMGR): Medicamentele accesibile nu pot rămâne în ţară doar prin mecanisme economice, ţinând cont de actualul nivel de reglementare şi de taxare. Decizia de a exporta aceste produse vine în contextul în care producătorii de generice sunt omorâţi de taxa clawback”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult