Acasa Revista Presei Revista presei. UTI a prejudiciat Aeroportului Otopeni cu 22,3 milioane de euro

Revista presei. UTI a prejudiciat Aeroportului Otopeni cu 22,3 milioane de euro

scris de D.S.S.
13 afisari

Curentul. Controlorii ANAF dezvăluie: Grupul UTI a adus prejudicii de 22,3 milioane de euro Aeroportului Otopeni : Frauda uriaşă, de peste 50 milioane de euro, descoperită recent de ANAF la Compania Naţională „Aeroporturi Bucureşti“ (CNAB) SA a fost posibilă din cauza numeroaselor ilegalităţi comise de persoane din staff-ul administrativ în frunte cu Gabriel Ţară şi Tudor Jidav, adică fostul, respectiv actualul director general. 

Tiberiu Urdareanu-UTI

Evenimentul Zilei. Ginerică de clasa I: are diplomă de merit şi nevastă din vecini: Alin Stănescu este puştiul pe care televiziunile îl dădeau săptămâna trecută drept „mirele anului” în satul Iveşti din Galaţi. Are şapte ani, a terminat clasa I şi în vacanţa de vară părinţii lui s-au gândit să-i ofere deja un rost pe lumea asta: l-au însurat într-o duminică, în curtea palatului, pe o terasă cu mese din lemn şi un grătar.

Romania Libera. În 1991, SUA încurajau unirea României cu Moldova: Profesorul Dan Dungaciu analizează în interviul pentru România liberă tendinţa politicienilor şi elitelor moldovene de a rămâne în zona de influenţă a Moscovei, chiar şi după 20 de ani de independenţă a ţării.

Puterea. Cioacă riscă arestarea: Familia Elodiei Ghinescu, dispărută în noaptea de 29 spre 30 august 2007, care se presupune că a fost ucisă de către soţul ei, Cristian Cioacă, va cere instanţei să declare decesul avocatei. Informaţia a fost furnizată ziarului „Puterea” în exclusivitate de către surse din cadrul Parchetului General.

Jurnalul National. Biroul lui Ceauşescu, furat la Revoluţie. A rămas copia: Producătorii care primeau diverse comenzi din partea cuplului prezidenţial de la acea vreme fabricau obiectele în dublu exemplar pentru ca să poată fi schimbate rapid în caz de nevoie.

Gazeta Sporturilor. Galamaz îşi pune adversarii la respect: „Celelalte echipe trebuie să-şi facă jocul după noi” : Steaua a obţinut o nouă victorie în campionat, 2-0 cu FCM Tîrgu Mureş. George Galamaz e mulţumit că echipa sa a reuşit o victorie după calificarea în grupele Europa League, contra bulgarilor de la ŢSKA Sofia.

Ziarul Financiar. Şeful FMI, despre economia globală: „Riscăm să vedem fragila revenire deraind. Acţionaţi acum”: Noul şef al Fondului Monetar Internaţional a cerut sâmbătă politicienilor să acţioneze cât mai repede, inclusiv prin obligarea băncilor să participe cu capital, pentru prevenirea reintrării în recesiune a economiei globale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult