Acasa Revista Presei Revista presei. Valentin Ceauşescu, scos de la naftalină de moguli

Revista presei. Valentin Ceauşescu, scos de la naftalină de moguli

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Valentin Ceauşescu – scos la încălzire de moguli în cursa pentru Cotroceni „Şi cum Nicolae Ceauşescu este de mult oale şi ulcele, cine poate duce mai bine stindardul familiei decât fiul său,  Valentin Ceauşescu, cel care a fost prezentat dintotdeauna ca un dizident în sânul familiei sale. Prin urmare dacă Nicolae Ceauşescu ar fi votat astăzi preşedinte, fiul său , Valentin Ceauşescu , mai educat şi mai titrat decâtpărintele său poate fi cea mai bună alternativă pentru cei care-şi doresc atât de mult să pună mâna pe putere”

Gandul: Sebastian Lăzăroiu: Fără Albă ca Zăpada, PDL va pierde şi preşedintele, şi guvernarea „Asta-i marea problemă. PDL trebuie să construiască din 2011, 2012, acel proiect şi să-i convingă pe români că e un proiect viabil, pe 10 ani de acum înainte. Dacă reuşeşte să formuleze acest acest proiect, să construiască acest vehicul care să capteze centrul-dreapta va câştiga şi în 2012, va câştiga şi în 2014, ceea ce va însemnă încă un ciclu de guvernare”

Adevarul: Preşedintele Băsescu, „La masa Adevărului”: Doresc să renunţ la politică! „Probabil, după un timp de politică, îţi doreşti libertatea cetăţeanului obişnuit, sper să mi-o redobândesc la 1 ianuarie, nu ştiu unde voi fi. Adică în ce punct în mod fizic: la Predeal, la Sinaia, în Maramureş, în Bucovina, nu ştiu. Dar asta ştiu că îmi doresc cel mai mult acum”

EvZ: Copilotul Victor Ponta venea la cursele de raliu cu elicopterul „Multiplul campion naţional de raliuri Titi Aur a declarat că este nevoie de minim 200.000 de euro anual pentru a concura în Grupa N, unde a participat echipajul format din Edwin Keleti şi Victor Ponta”

Puterea: Un şantajabil pentru şefia Asigurărilor „Brokerul Capital&Alliance a depus, anul trecut, plângeri la ANAF şi la DNA împotriva companiei Allianz-Ţiriac Asigurări, pe care o acuză de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală pentru întreaga activitate exact în mandatul fostului director general Cristian Constantinescu”

Fin.ro: Statul pune la cale infiintarea unei noi companii gigant „Cele trei filiale de distributie de electricitate neprivatizate ale Electrica si anume Muntenia Nord, Transilvania Sud si Transilvania Nord, vor fi unificate si vor forma o companie care va avea afaceri anuale de 400 milioane de euro”

Curierul national: Cât de găunoase sunt SIF-urile? „Suma oferită de Erste pentru participaţiile la BCR reprezintă nouă zecimi din capitalizarea bursieră a SIF-urilor. Nici echivalentul celor 1,85 mld. lei nu a convins investitorii să intre mai agresiv la cumpărare, indicele BET-FI urcând cu numai 2,72%. Iulian Panait (KTD Invest): În şase ani SIF-urile vor rămâne nişte cutii goale, pe măsură ce îşi vor lichida deţinerile spre a distribui valoarea direct acţionarilor”

Romania libera: Tranzacţiile neautorizate ale unui trader aduc cea mai mare bancă din Elveţia în pragul falimentului. Tun de două miliarde la UBS „În loc să anunţe un profit pentru al treilea trimestru al acestui an, unul dintre giganţii lumii financiare, banca elveţiană UBS, se vede confruntat cu un dezastru de proporţii, după ce un angajat al diviziei de investiţii a reuşit să piardă o sumă colosală”

Bursa: Polonia: Prăbuşirea zonei euro ar putea genera un război în Europa „Dacă zona euro se prăbuşeşte, atunci vom asista la un război pe continent în următorii zece ani, avertizează ministrul polonez de Finanţe, Jacek Rostowski”

Detalii pe StareaPresei.ro

5 comentarii

BULA 16-09-2011 - 12:32

Valentin Ceauşescu nu e vreun destept. Nici macar n-a putut sa organizeze invatarea fizicii la nivel de liceu si de Politehmica, ca sa-i atraga pe copii, cu multe laboratoare si mai intuitiv. El se ocupa cu fotbalul pe vremea aia. Si nu cred ca se baga, ca i-a intrat frica in oase de cand i-au omorat parintii.

ParpanghEL- Oligofrenul congenital contesta 16-09-2011 - 15:13

Citez din cretinul agramat erudit si priceput la toate,,Valentin Ceauşescu nu e vreun destept. Nici macar n-a putut sa organizeze invatarea fizicii la nivel de liceu si de Politehmica, ca sa-i atraga pe copii, cu …” Dolby din ca prapastie ai ajuns tu peacilea, ca sa emiti judecati de valoare! Ce P,M. te indreptateste sa dai cu presupusul! Valentin Ceausescu a fost si este un cercetator de top in fizica nucleara, iar fosti sai colegi de la Magurele au avut aprecieri elogioase la adresa sa. Iar gestul de mare caracter l-a dovedit in momentul in care pe timpul lui Ceausescu , si-a cerut schimbarea de nume, dupa ceea a fostei sotii! Ideea ar fi salutara daca si tu ai preschimba prima litera ,din B in p, ca te caracterizeaza !

BULA 16-09-2011 - 15:42

Te pricepi si la fizica, domnule felcer ?

ParpanghEL- Momentul A D E V A R U L U I 16-09-2011 - 15:35

Cea mai jalnica prezenta aflata vreodata infruntea S T A T U L U I in perioada moderna realizeaza cu intarziere criminala impactul devastator al propriei prezente in cea mai inalta functie , functie obtinuta pri fraudare electorala fara precedent in comunitatea EU. Iar fostul consilier, momentan detasat in fruntea unui minister ,si a carui activitate starneste furie chiar in cel mai detestat partid cameleonic, vine zilnic cu idei puerile crezand ,sperand sa schimbe INEVITABILUL SFARSIT al unui sistem bazat pe infometarea sistematica a propriului popor , pe realul GENOCID din ROMANIA.

BULA 16-09-2011 - 21:11

Adevarul este ca astia sunt romanii, in proportie de 95%. Si-au ales liderii dupa cum gandesc ei. Pe interior sunt niste jeguri. Sunt si prosti si increzuti, nemaleabili. Li s-a urcat la cap. Ii venereaza pe smecheri si si-a pus sefi niste hoti mai mari decat ei. Numai dupa secole de ocupatie straina, care sa-i puna la respect prin legi aplicate strict si prin educatie, prin schimbarea religiei, s-ar mai remedia ceva.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult