Acasa Revista Presei Revista presei. Vanghelie vrea să fie mogulul Realitatea TV

Revista presei. Vanghelie vrea să fie mogulul Realitatea TV

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Primarul Sectorului 5 s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg şi au bătut palma privind Realitatea TV.

marian_vanghelie

Revista presei. Vanghelie vrea să fie mogulul Realitatea TV

EvZ: Marian Vanghelie vrea să pună mâna pe Realitatea TV, televiziunea la care a fost pus să conjuge verbul “a fi” ”Potrivit unor surse de pe piaţa media, primarul Sectorului 5 s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg şi au bătut palma privind tranzacţia“

Curierul naţional: Sorin Ovidiu Vîntu, audiat în dosarul Realitatea TV ”La intrarea în sediul DNA, acesta a declarat că a fost chemat în calitate de martor. Şi fiica sa, Ioana, a făcut vineri declaraţii, în calitate de martor, în acelaşi dosar. Anchetatorii cercetează modalitatea în care au fost preluate acţiunile Realitatea Media”

Naţional: Liviu Dragnea, prins in menghina Referendumului“Procurorii anticoruptie l-au pus sub acuzare pe Liviu Dragnea, pe care intentioneaza ca, in cel mai scurt timp, sa il trimita in judecata. Iar principala acuza adusa vicepremierului este faptul ca ar fi pus la punct un sistem national prin care ar fi fraudat votul la referndumul din 29 iulie anul trecut“

Puterea: PDL: Colegiul Director pe 17 august, cu posibile excluderi, Udrea e vizată ”După ce, la sfârşitul săptămânii, Cezar Preda a declarat despre Elena Udrea că are «o atitudine duplicitară», iată că Blaga a comentat, referindu-se la Udrea, că «nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid»”

Gândul: Atenţie, aterizează piticii lui Băsescu! Albă ca Zăpada s-a mutat peste drum de Palatul Cotroceni “Susţinătorii noului partid prezidenţial, Mişcarea Populară, ale căror semnături au fost aduse săptămâna trecută la Tribunalul Bucureşti, provin cu precădere din judeţele în care PDL are, în ultima perioadă, tot mai mulţi disidenţi, de la primari la lideri de filiale sau în care actualii consilieri de la Palatul Cotroceni au legături puternice. În top 3 se află Constanţa, Galaţi şi Olt. Urmează Arad, Dâmboviţa, Neamţ, Argeş, dar şi judeţe în care PDL-iştii ar putea avea surprize în perioada următoare: Dolj, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Braşov”

Bursa: “Guvernul a aprobat privatizarea CFR Marfă, dar a uitat s-o publice în Monitor” Basescu: “Mâine (n.r. 31 iulie) se împlineşte o săptămână de când Guvernul a aprobat Hotărârea privind privatizarea CFR Marfă, însă în Monitorul Oficial nu a fost publicat niciun text de lege în acest sens, în condiţiile în care alte decizii ale Executivului sunt publicate în aceeaşi zi în care sunt adoptate”

Curentul: În timp ce Ponta se bronzează la Miami, românii ar putea plăti din buzunarul lor eșecul privatizării CFR Marfă ”Grăbit să prindă avionul de Miami, Ponta a «uitat» să trimită la Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern 526 din 24 iulie 2013, care face referire la aprobarea condițiilor de vânzare a pachetului majoritar de acțiuni al CFR Marfă către Grup Feroviar Român”

ZF: Haos la Prima Casă. Clienţii care au cerut credite în euro rămân cu dosarele în aer ”Decizia-surpriză a guvernului de a acorda garanţii doar pentru credite ipotecare în lei prin programul Prima casă „aruncă“ în incertitudine zeci de clienţi care au primit aprobarea băncii pentru un împrumut în euro şi au achitat deja un avans proprietarilor, dar nu au mai obţinut finanţare pentru că plafonul de garanţii a fost epuizat între timp”

Adevărul: Piramida spaţială de pe muntele Ceahlău, fenomenul din ziua Schimbării la Faţă ”În fiecare an, de 6 august, zeci de curioşi urcă pe vârful Toaca pentru a vedea cum umbrele muntelui se contopesc într-o piramidă spaţială. Fenomenul, unic în România, are o explicaţie ştiinţifică, dar este înconjurat şi de o aură de mister”

România liberă: Franţa. Qatarul a mai „înghiţit” un obiectiv simbol al Franţei – Grupul Printemps. Negocieri secrete, comisioane oculte şi o „cârtiţă“ misterioasă “Secretul este modul de acţiune al Chadiei Clot, iar forţa este condiţia longevităţii sale. Fără urme, fără înscrisuri, fără apariţii în public, trei telefoane branşate zi şi noapte. Lumea ei este alcătuită din intermedieri plătite fabulos, din consultanţe, avocaţi de afaceri şi din societăţi-ecran cu sediul în străinătate”

StareaPresei.ro

2 comentarii

mircea 06-08-2013 - 12:21

noul patron v-a dspune ca imaginea sa stereo alb-negru,in relief si cu purici paduchiosi,marea. realizare in cele 4 mandate de sparleala,mangleala,ciordeala si cordeala

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2013 - 18:23

Yes ,menn !

Ce popor nerecunoscator suntem. Cum se sacrifica Basescu Traian pentru tara mai rar. Un adevarat patriot.

Nu pleaca la Miami pe banii lui in concediu. Nu, el ca un adevarat patriot ce este ramane in tara pe banii statului. Se duce la vila de la Neptun, vila in care se ducea Ceausescu, se plimba cu elicopterul pe la tot felul de petreceri campenesti, navigheaza cu o salupa care se pare ca este cumparata din banii administratiei prezidentiale. El este un politician sarac, nu are bani sa plece la Miami, ca de aia si-a atribuit singur vila din Mihaileanu. Nu avea omul casa, trebuia sa locuiasca undeva. Ce conteaza ca vila pe care o avea a trecut-o pe numele Ioanei Basescu?

Si Ioana Basescu saraca, cum s-a chinuit ea sa faca niste “vanzari anterioare” ca sa aiba bani sa isi cumpere amaratul ala de apartament de 800.000 de euro si sa ii plateasca tatalui operatia de hernie de disc pe care a facut-o la Viena.

Si sotia Maria Basescu a facut economii din banii pentru mancare ca sa ii plateasca sotului masina Logan cu care iese la plimbare cand vrea sa ii prosteasca pe prosti.

Si aia mica, telectuala familiei, europarlamentar de succes, se sacrifica pentru tara, Nu a zis Basescu ca este un act de patriotism sa faci un copil? S-a pus ea pe treaba si peste cateva luni va darui poporului un pui de comunist, o corcitura de basescu cu sida.

Ce conteaza cati bani cheltuim pe elicopter cand “mult iubitul si stimatul”, noul “geniu carpatin”, “lider mondial respectat si apreciat de ceilalti presedinti ai lumii” vrea sa o bea o bere cu simpatizantii si admiratorii?

Si noi, in loc sa il apreciem, sa il iubim, sa il respectam asa cum merita, sa ii dedicam ode si imnuri, noi vrem sa plece din Palatul Cotroceni direct la penitenciarul Jilava.

http://baselandia.files.wordpress.com/2012/09/cersescu.jpg

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult