Acasa Revista Presei Revista presei. Vânt de popularitate pentru Băsescu

Revista presei. Vânt de popularitate pentru Băsescu

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Traian Băsescu a ajuns la egalitate în sondaje cu prezidenţiabilul PNL, Crin Antonescu dupǎ greșelile recente ale liderilor USL.

Revista presei. Vânt de popularitate pentru Băsescu

EvZ: Sondaj CSOP. Greşelile liderilor USL suflă vânt în pânzele lui Băsescu ”Traian Băsescu a ajuns la egalitate în sondaje cu prezidenţiabilul PNL, Crin Antonescu. Încrederea în instituţia prezidenţială este în creştere, în timp ce românii nu mai cred că USL îi va ajuta să treacă peste criza economică“

Naţional: Ponta a vrut să pună o vorbă bună pentru Dragnea la DNA ”Ponta a cerut să fie audiat ca martor în Dosarul Referendumului, solicitarea fiind însă respinsă de procurorii anticorupţie. Dezvăluirea a fost făcută de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, chiar în uşa DNA-ului“

Bursa: Miza finală în cazul Roşia Montană – despăgubiri de câteva miliarde de dolari? ”Uniunea Social Liberală este în pericol să se destrame din cauza divergenţelor dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu cu privire la exploatarea auriferă de la Roşia Montană”

România liberă: Conflict în USL. Parlamentul, prins între ambiţiile lui Ponta şi Antonescu ”Liderul liberal, Crin Antonescu s-a pronunţat, ieri, împotriva proiectului de la Roşia Montană, adoptat de Guvernul Ponta şi trimis Parlamentului. Prins pe picior greşit de ieşirea partenerului său de alianţă, premierul a indicat ca soluţie respingerea proiectului, deşi în ultima vreme a fost un susţinător al demarării investiţiei miniere”

Curierul naţional: Academia Română: Statul nu trebuie să-şi cumpere propriul aur ”Acad. Ionel Haiduc a declarat, într-un interviu acordat Curierului Naţional, că redevenţa de 6% menţionată în proiectul Roşia Montană este prea redusă”

Gândul: Deputaţii dau liber la eutanasierea maidanezilor în 14 zile, dacă autorităţile locale nu-şi permit să-i ţină în adăposturi ”Câinii fără stăpân vor putea fi eutanasiaţi dacă in termen de 14 zile lucrătoare de la capturare nu vor fi adoptaţi sau revendicaţi. Cu toate acestea, autoritatea locală poate decide menţinerea lor in adăposturi dacă spaţiul şi resursele financiare le-o permit. Decizia a fost luată luni, de deputaţii din comisiile juridică şi de administraţie după o şedinţă de 6 ore, în care au discutat legea privind câinii fără stapân, întoarsă in Parlament de Curtea Constituţională”

Curentul: Oprescu fuge de responsabilitatea maidanezilor ”Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu este dispus să își dea demisia deși această alegere i-ar face cinste mai mult decât decizia de a face un referendum absurd, de care nu are nimeni nevoie și care va sărăci bugetul cu milioane de euro. PDL București a început strângerea de semnături pentru demiterea primarului general Sorin Oprescu”

Puterea: Primarul Sorin Oprescu bagă în faliment uzina RATB ”Primăria Capitalei a falimentat Uzina RATB. Muncitorii de la Uzina de Reparaţii – Ateliere Centrale au demosntrat că pot produce tramvaie conforme cu cerinţele actuale, însă Sorin Oprescu nu vrea ca Primăria să mai cumpere mijloacele de transport fabricate de RATB. Edilul-şef preferă tramvaiele din străinătate, aproape de două ori mai scumpe. Între timp, bucureştenii circulă în tramvaie ce trebuiau retrase de mai bine de zece ani”

ZF: La ce preţ se va închide oferta Nuclearelectrica şi cum ar putea evolua acţiunile după intrarea la tranzacţionare ”Majoritatea analiştilor estimează că oferta Nuclearelectrica se va închide la un preţ apro­piat de minimul in­tervalului de subscriere (11,2 – 15 lei/ac­ţiune), însă estimările lor privind evo­luţia preţului după intrarea acţiu­nilor la tranzacţionare diferă”

Adevărul: Băsescu, despre conflictul din Siria: România nu are resurse militare pentru o operaţiune ”Preşedintele Traian Băsescu a declarat, de la Palatul Cotroceni, că, în cazul în care se va ajunge la o intervenţie militară în Siria, România va fi un partener politic al aliaţilor săi, dar nu are resurse militare pentru o operaţiune de o asemenea anvergură”

Cronica română: Rusia cere Siriei să plaseze sub control internaţional arsenalul chimic ”Rusia îndeamnă regimul Bashar al-Assad să plaseze sub control internaţional armamentul chimic şi să îl distrugă, în contextul acuzaţiilor privind comiterea unui atac chimic pe 21 august, la periferia Damascului”

StareaPresei.ro

30 comentarii

mircea 10-09-2013 - 07:59

Oare cei care-l pun in sondaje pe aceasta fosila BASESCU primitiva politica care nu a reusit sa reformeze,restructureze nimic,care a facut ca romanii sa se urasca intre ei.Acest marlan care nu a facut altceva decat sa fure si sa bea.Oare cei care fac asa ceva nu realizeaza ca aduc mari deservicii romanilor???Comparati imaginea publica si identitatea Romanilor si Rmaniei cea de astazi cu cea din 2004. Nu a reusit nici macar sa fim primiti in SENGHEN,de la aderare nu s-au facut decat mici pasi pe integrare.Tot ce a facut a facut pri furaciune,Alegereile sale,ale acolitilor lui,a ficei lui totul prin furaciune.Dovada cea mai clara aste unde suntem.A promovat numai nonvalori.Sa prezinte condoleante la tiganime se duse,dar la profesirul Buzatu NU,de al e telectual sa port,taverna…un maidanez rasat cu pedigri

UnUL 10-09-2013 - 14:09

Mirciulică, nu e destul că ai idei tâmpe, le mai exprimi și în fraze dezlânate, fără cap, coadă și logică.

mircea 10-09-2013 - 17:03

daca eu am spus ceva fara cap si logica,tu ca profesor repet fara jena ca mata te-a cacat degeba,mai bine te caca langa un gard MALACULE,Basescu s-a dus sa preezinte condoleante unui tigan,dar la capataiul academicianului,profesor Gheorghe Buzatu nu!!!Un marlan care au lipsit natiunea romana de multe opurtinitati.Fac un apel cine-l prinde sa-l duca la un padoc pentru maidanezi.Mitocanu tot la Mtocan trage

UnUL 11-09-2013 - 13:38

Gheoghe Buzatu a fiost un naționalist extremist și antisemit ca și Ioan Coja, Nu știu ce ar fi putut căuta președintele la catafalcul lui.

VeniVidi 11-09-2013 - 13:58

Dar la catafalcul autotintitulatului rege al romilor ce a cautat? Voturi?

http://www.youtube.com/watch?v=zvWugokF8XM

UnUL 11-09-2013 - 14:06

El a fost un reprezentat a 2 milioane de țigani, și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a le schimba și moderniza gândirea, apropiindu-i de secolul 20 (dacă de secolul 21 nu s-a putut). Rege sau nu, cu toate marile sale cusururi – multe inerente etniei! – merită respect.

UnUL 11-09-2013 - 16:18

Nu am o simpatie deosebită pentru răposatul Cioabă, nici pentru tarele etniei lui (fără să merg însă până la atitudini scârbos-rasiste ca tine!). Dar ceea ce am spus mai sus e purul adevăr.

Tache 11-09-2013 - 17:40

Extremismul suprematist evreiesc, care ii catalogheaza drept extremisti pe toti cei care nu vor sa-i pupe in fund pe evrei, la modul cel mai dizgratios posibil, nu este tolerabil in Romania.

mircea 11-09-2013 - 18:35

marele uN-nUL este un admirator a marei familie politica Basescu:Dumitru Basescu a facut colectivizarea si nationalizarea,Traian Basescu a dovedit socialismul,Elena Basescu se forteza sa implementeze in Romania un capitalism degenerativ care va naste un sclavagism luminat cu felinaru afumat,mai tari ca Bratienii

UnUL 11-09-2013 - 20:58

Mirciulica, tu ai o dubla obsesie : eu si dl. Basescu (nu neaparat in aceasta ordine!) Pe scurt : idei putine, dar fixe. Asta se cheama in termeni medicali psihoza obsesiva.

Antibasistul 11-09-2013 - 23:13

Esti imens cretin basist!

UnUL 11-09-2013 - 23:26

Copy-paste nr. 845.

mircea 12-09-2013 - 08:00

parerea mea este ca tu si ei nu sunteti domni ci niste tovarasi espirati,care nu stiti mai mult de cat sa murdariti pe cei cu care purtati un dialog.Ordin de la judeteana,culrtura si educatia tov lasa la voi de dorit-sper ca esti multu mit MALACULE,scaldate in mocirla .nu mai pird timpul cu retazi,idioti si paranoici.uN-nULule nu uita sa-ti medicatia,sa mananci cacat in continuare ca face bine la materia aiua neagra di glava

Antibasistul 10-09-2013 - 08:03

E un sondaj basist MINCINOS!

BULA 10-09-2013 - 08:09

Crezi ca sobolanul Ponta e iubit de popor ? A facut numai rele si are in plan si altele. Iar Antonescu e un NIMENI care doreste functia suprema in stat.

BULA 10-09-2013 - 08:07

„Sorin Oprescu bagă în faliment uzina RATB…”

N-ati vazut ce pungi ji danesti are Oprescu la ochi ? Rasa asta de sacali a fost adusa la noi de tancurile lui Stalin.

jan dinu 10-09-2013 - 08:16

Omul are nevoie de un transplant de rinichi ….
Curios cum citesti fizionomiile …ai tertipurile pastrate in inventar ???
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-09-2013 - 10:29

NEOplazica din dotare are pungi dupa ,,sedintele „de CHimio Terapy?

,,SEP HARD-ulle ” luesul tau , este in FAZA TERMINALA !

Strange PH.ormolul , esti deja in …pothrefacktzie !

PU.tzzi, Si PHyliticulle !

MalVerde 10-09-2013 - 10:27

Oprescu este un mare vizionar neinteles.
Bucurestenii au nevoie de carucioare si saniute trase de ciini, curat si mult mai ecologic decit cu masini electrice.

Daca GazVerde zice altfel, sa nu-l credeti nici cit sist sub unghie!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-09-2013 - 10:38

Romane, Fii Vigilent, Dusmanu’ Poporului Te Asculta!

Romania the Land of Choice! — Magnifiqul

внимание ! потривник послушает!
“O maşină a SRI, ticsită cu echipamente de ascultare, ridicată din faţa Primăriei Craiova. Mesajul Liei Olguţa Vasilescu şi replica SRI”

MalVerde 10-09-2013 - 10:52

Te-au Bush-it si tu di tat!
Vad ca pui poze date cu dres si aquarella in chip de dovezi de arme de distrugere in masa.

Ionel 10-09-2013 - 10:56

Foarte bine ! Ai idee cit face un microfon la amanet? Le gasesc si cu ochii inchisi.

urbos 11-09-2013 - 04:26

Asta o cred doar dementii si closetestii in visele lor umede de viermi basisti. Ce cacati sa inventeze asemenea aberatii.

UnUL 11-09-2013 - 13:38

Nu, Buboșeli, c a c a ț i sunt doar cei ce le contestă.

Antibasistul 11-09-2013 - 23:10

Esti basist NEBUN!!

UnUL 11-09-2013 - 23:25

Copy-paste nr. 433, Basinel.

digital 11-09-2013 - 18:47

unde candidează kiorul?!
la mișcarea poponaută cumva?!
vai, ce mitocani!

UnUL 11-09-2013 - 20:59

Mai mitocan ca tine mai greu.

Antibasistul 11-09-2013 - 23:09

Esti basist NEBUN!

UnUL 11-09-2013 - 23:24

Copy-paste Nr. 432

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult