Acasa Revista Presei Revista presei. Vantu re-inculpat in Dosarul FNI?

Revista presei. Vantu re-inculpat in Dosarul FNI?

scris de Ziua Veche
1 afisari

Evenimentul zilei: Dosarul „FNI” ar putea renaşte cu Vîntu pe post de inculpat. „Sorin Ovidiu Vîntu ar putea fi pus din nou sub acuzare în dosarul „FNI”, dacă Nicolae Popa respectă o eventuală înţelegere cu anchetatorii şi depune mărturie împotriva acestuia.”

 

 

 

Gandul: Toţi golănaşii mici ai lui Vântu (editorial de Florin Negrutiu). „Un vechi poet de curte nouă îşi umflă obrajii mult după miezul nopţii: se indignează, oftează, icneşte, răcneşte. Intervine peste moderatoare, o beşteleşte, îşi cere dreptul la cuvânt care i se cuvine numai lui de vreo oră încoace. Femeia e timorată, îşi cere scuze, azi nu mai e vreme de deontologeală, e timpul barzilor şi al mizelor mari. Poetul recită, în felurite feluri, aceeaşi litanie pe care au îngânat-o şi ceilalţi titani invitaţi înaintea sa: Vântu e bun, Băsescu e rău.”

Puterea: Sorin Ovidiu Vântu a picat pe interceptările din dosarul senatorului Cătălin Voicu. „Surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit care a fost punctul de plecare al dosarului în care Sorin Ovidiu Vântu a fost arestat. Acesta este, în fapt, ancheta față de senatorul Cătălin Voicu, arestat pentru fapte de corupție.”

Bursa: Previziuni mai optimiste pentru stocurile mondiale de grâu. „Stocurile globale de grâu vor fi de 177,8 milioane tone metrice la finele anului agricol ce se încheie în 31 mai 2011, a estimat, ieri, Departamentul Agriculturii din SUA (USDA).”

Curierul national: Flama inflaţionistă s-a potolit în august. „După ce în iulie majorarea TVA urcase preţurile cu 2,58%, luna trecută acestea au avansat cu doar 0,23%. Totuşi, acest mic avans a fost de ajuns ca inflaţia anuală să ajungă la 7,58%, maximul ultimilor doi ani. Majorarea preţurilor din august a fost determinată în mare parte de scumpirea produselor alimentare şi a serviciilor”

Ziarul financiar: Bogaţii României, controlaţi de o nouă structură a ANAF. „ANAF va înfiinţa, până la finele anului, o structură specializată pentru impozitarea persoanelor fizice cu venituri foarte mari, încercând să evite riscurile de neconformare, în condiţiile în care cei mai bogaţi români datorează o cincime din impozitul pe venit la nivel naţional stabilit anual”

Romania libera: El Pais: România se apropie de faliment. „După ani întregi de creştere economică şi frenezie consumistă, economia României a scăzut cu 7% în 2009, iar guvernul a apelat la Fondul Monetar Internaţional şi Uniunea Europeană pentru a evita incapacitatea de plată, notează vineri cotidianul El Pais”

StareaPresei.ro

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult