Acasa Revista Presei Revista presei. Varujan, faza pe servicii

Revista presei. Varujan, faza pe servicii

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Varujan Vosganian, acest armean român o dată simpatic, s-a băgat în nişte chestii care l-au adus în situaţia că e apărat de servicii, ca să nu pice o dată cu el Tender şi Niculae, susţine Comisarul.

Varujan Vosganian

Varujan Vosganian

MAI i-a plătit fratelui lui Sebi Ghiţă în anul 2009 milioane de euro pentru un call-center ce nu funcţionează nici acum, explică Gândul.

După ce a făcut tărăboi peste 10 zile cu inamicul public Florian Coldea, care face şi desface, Elena Udrea nu s-a dus la DNA să facă un denunţ, în care să se regăsească cele spuse public. În pofida faptului că a spus că tot ce afirmă public a scris şi procurorilor. Minţea. Procurorii nu anchetează faptele penale sesizate de Udrea, pentru că nu au pe baza a ce să o facă, explică România liberă.

Directorul STS, Marcel Opriş, afirmă că războiul cibernetic este folosit în scop politic. De exemplu, la alegerile prezidenţiale, conform Naţional.

Blonda de la TMB, Mona Lisa Neagoe, care vrea să fie membru CSM, este soţia lui Neagoe, cela care a fost odinioară băgat până-n gât în Dosarul Privatizărilor Strategice, soldat de curând cu condamnări, explică Ziua News. Neagoe-soţul nu a fost trimis în judecată, explicăm noi, ca şi publisherul parafrazat. Dar Neagoe ar fi băgat până peste guler într-o mafie, al cărei exponent, susţine Puterea, este Cristian Burci, omul care controlează achiziţiile făcute de Spitalul Universitar, de când a plecat de acolo Sorin Oprescu, primarul elastoplastic.

Soţia lui Mişu Tănăsescu – fost ministru de Finanţe, acum mare ciumec la FMI – şi-a dosit nişte bani la HSBC Switzerland, arată Curentul. Ca şi cuscrul lui Geoană, Ionuţ Costea, fratele Mihaelei (n.n.: „dragostea mea”). Ce ţi-e şi cu iubăcioşii ăştia! Acum, zornăie cătuşele.

Vladimir Cohn, vechiul prieten al lui Adrian Sârbu, Jean Valvis şi Sorin Creţeanu sunt şi ei pe listă. ANI vrea lista completă, ca să-i ia la puricat pe crocodilii din sfera ei de interes, informează Bursa.

Oligarhii moldoveni au tot felul de interese locale care intră în coliziune cu apropierea de Uniunea Europeană, explică Puterea. Aceasta face parte din arsenalul războiului asimetric dus de Vova Putin.

Ca şi aşa-zisa „pace de la Minsk”, un fonfleu care-i dă posibilitatea lui Vladimir Vladimirovici să se fortifice şi mai mult, conform Adevărul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult